bir de ödemeyi nasıl yapıyoruz onu anlayamadım:S
lachesis, önceki sayfalarda da bahsedilmişti hamile olanlar da kullanabiliyor. Ödeme konusuna gelince Mustafa beyi aradığına o sana hesap numarası veriyo o hesaba parayı yatırınca Mustafa bey de kremi kargoya veriyor...
sevgili lac ..ödeme için telefonla araman gerekiyor.nedenini sorduğumda ecz. bey kremi kişilere özel hazırladığını söyledi.çünkü cildinizle ilgili bazı sorular soruyor.sivilce varsa kremi sivilceler geçmeden kullanmayın diyor mesela..bir arkadaşıma sivilceleri çabuk geçsin diye özel bir krem yaptı üstelik ücretsiz..kızın sivilceleri iki günde söndü..ancak ondan sonra kremi kullanmasına müsade etti..
iyi günler hanımlar
aranıza yeni katıldım, bu kremin methini duyunca bende almaya heveslendim. Ama kafama takılan birşeyler var, eczacının sitesini vermişler oraya girince Balkanlardan gelen bir eczacının ürünü olduğu 90 yıllık geçmişinin olduğu yazıyor. Bu krem acaba Arnavut Kremi mi? Eğer öyle ise içinde civa vardır. Bildiğim kadarıyla içinde civa olan kremler yasaklandı. Arnavut kremi dişlere, böbreklere vs. zararlıymış, o yüzden kullanımı konusunda şaibeler duyuyorum hep. Acaba bu kremin içindede civa var mı? Yoksa sağlığımızı tehlikeye atmayalım durduk yere
iyi günler hanımlar
aranıza yeni katıldım, bu kremin methini duyunca bende almaya heveslendim. Ama kafama takılan birşeyler var, eczacının sitesini vermişler oraya girince Balkanlardan gelen bir eczacının ürünü olduğu 90 yıllık geçmişinin olduğu yazıyor. Bu krem acaba Arnavut Kremi mi? Eğer öyle ise içinde civa vardır. Bildiğim kadarıyla içinde civa olan kremler yasaklandı. Arnavut kremi dişlere, böbreklere vs. zararlıymış, o yüzden kullanımı konusunda şaibeler duyuyorum hep. Acaba bu kremin içindede civa var mı? Yoksa sağlığımızı tehlikeye atmayalım durduk yere
Arayıp sorsak olur aslında ama bilemiyorum ki? Kafam karıştı Balkanlar falan diyince. Ben Arnavut Kremi hakkında birçok şey okudum, yararı varsada uzun vadedeki zararları konu olunca insan değer mi diyor. Civa vücuttan atılamıyormuş sanırım, birikim yapıyormuş zamanla. Hatta hamile kadınların bazı balıkları kontrollü tüketmeleri gerektiğini biliyorum (civa içerdikleri için)
ya kızlar ben 20 gündür falan kullanıyorum civa falan duyunca korktum kullanmasak mı acaba????????
ya kızlar ben 20 gündür falan kullanıyorum civa falan duyunca korktum kullanmasak mı acaba????????
ya cildim soyuluyor ama ben çok açıldığını düşünmüyorum benim lekelrim zaten çok belirgin diildi öyle aman aman bi iileşme göremedim ben...tamamen gitmedi yani lekelerim kaç defa sordum diğer kullananlara da lekelriniz tamamen geçti mi die cewap weren olmmadııı
iyi günler hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?