Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
lachesis, önceki sayfalarda da bahsedilmişti hamile olanlar da kullanabiliyor. Ödeme konusuna gelince Mustafa beyi aradığına o sana hesap numarası veriyo o hesaba parayı yatırınca Mustafa bey de kremi kargoya veriyor...

bir de ödemeyi nasıl yapıyoruz onu anlayamadım:S

sevgili lac ..ödeme için telefonla araman gerekiyor.nedenini sorduğumda ecz. bey kremi kişilere özel hazırladığını söyledi.çünkü cildinizle ilgili bazı sorular soruyor.sivilce varsa kremi sivilceler geçmeden kullanmayın diyor mesela..bir arkadaşıma sivilceleri çabuk geçsin diye özel bir krem yaptı üstelik ücretsiz..kızın sivilceleri iki günde söndü..ancak ondan sonra kremi kullanmasına müsade etti..

bende yrn arıcam cuma günü arkadaşım aradı kararsız oldugum için ogün adres vermedim yarın arıyıp parayı fln göndericem umarım işe yarar son umudum yani artık:/ bide kullanan ark.lar cok soyuomu cildi bu krem cünkü işe gidiorum cok kötü olursa diye korkuorum

lachesis, önceki sayfalarda da bahsedilmişti hamile olanlar da kullanabiliyor. Ödeme konusuna gelince Mustafa beyi aradığına o sana hesap numarası veriyo o hesaba parayı yatırınca Mustafa bey de kremi kargoya veriyor...

çok teşekkürler arkadaşlar en yakın zamanda arıyıp istiyim o zaman.

iyi günler hanımlar
aranıza yeni katıldım, bu kremin methini duyunca bende almaya heveslendim. Ama kafama takılan birşeyler var, eczacının sitesini vermişler oraya girince Balkanlardan gelen bir eczacının ürünü olduğu 90 yıllık geçmişinin olduğu yazıyor. Bu krem acaba Arnavut Kremi mi? Eğer öyle ise içinde civa vardır. Bildiğim kadarıyla içinde civa olan kremler yasaklandı. Arnavut kremi dişlere, böbreklere vs. zararlıymış, o yüzden kullanımı konusunda şaibeler duyuyorum hep. Acaba bu kremin içindede civa var mı? Yoksa sağlığımızı tehlikeye atmayalım durduk yere

güzel bir soru sormuşsun, eczacının içeriğini sır olarak saklaması da şüphe uyandırdı ben de biraz. sağlık bakanlığının onayı var mı acaba, ?

kimse icerigi hakkinda bisi bilmiyor arkadasim tek bilinen sey hanimlarin yüzlerinde olusan cirkin lekelerden 10 gün gibi kisa sürede kurtulmasi.
kullanan hanimlarinda hicbir sikayetinin bulunmamasi yeniden dogmus gibi mutlu olmasi.

bu söylediklerinizin aynisini eczaciyi arayip sorun bence ve bizide haberdar edinopuyorumnanaktan

Arayıp sorsak olur aslında ama bilemiyorum ki? Kafam karıştı Balkanlar falan diyince. Ben Arnavut Kremi hakkında birçok şey okudum, yararı varsada uzun vadedeki zararları konu olunca insan değer mi diyor. Civa vücuttan atılamıyormuş sanırım, birikim yapıyormuş zamanla. Hatta hamile kadınların bazı balıkları kontrollü tüketmeleri gerektiğini biliyorum (civa içerdikleri için)

bende icinde civa varmi yokmu bilmiyorum ama hamilelikte bu ilacin bir yanetkisinin bulunmadigina göre sanmiyorum.
ben her ihtimale karsi yinede hamilelik sonrasi kullanicam belki hamilelikten sonra kendiliginden gecer bu iz
ilacim dolapda beni bekliyor

ya kızlar ben 20 gündür falan kullanıyorum civa falan duyunca korktum kullanmasak mı acaba????????

eczacı ile bugün görüştüm..yarın akşama ilacıma başlayacağım..civa olup olmadığını sordum..
civa olmadığını söyledi..hamile ve emziren annelerin kullanabileceğini söylüyorsa (ki ben her ihtimala karşı kullanmazdım) ecz. bey ,herhalde böyle bir töhmet altına girmezdi diye de düşündüm..

ya cildim soyuluyor ama ben çok açıldığını düşünmüyorum benim lekelrim zaten çok belirgin diildi öyle aman aman bi iileşme göremedim ben...tamamen gitmedi yani lekelerim kaç defa sordum diğer kullananlara da lekelriniz tamamen geçti mi die cewap weren olmmadııı

anladım..benim de lekelerim pek belirgin değil....1,5 yıl expigment ve la roche un mela D sini kullandım..şimdi de bunu deniyeyim diyorum..tabii gündüzleri güneş koruyucu da kullanıyorum..aslında leke tedavisinde bir diğer önemli unsur güneş koruyucu losyon..

metu benim lekelerim hafif kahverengi şeklinde ve yüzümün muhtelif yerlerine dağılmış vaziyetteydi. Krem yüzümü baya soydu, Lekelerin çoğunluğu kayboldu. Yada sana şu şekilde anlatayım, yüzüme bakıldığında heryerinin aynı renk olduğunu söyleyebilirim. Bir nevi ciltte parlaklık gibi birşey. Tam anlatamadım ama. Yani böyle mermer gibi porselen gibi değil ciltte şeffaflık ve parlama şeklinde düşün. Bugün kardeşim yüzüme fondoten sürdüğümü zannetmiş halbuki sadece güneş kremi sürmüştüm.

Ben kullanmaya devam ediyorun çünkü alnımda ve iki kaşımın arasında sivilce lekelerim var, inşallah onlarada faydası olur. Mustafa bey ile görüştüğümde sormayı unuttum acaba bu parlaklık ne kadar süre devam edecek, ben ayrıca aha içeren bir temizleyici satın almayı düşünüyorum. Lekelerin tekrarlamaması için en azından önlem olur

Ben cevaplayayım bu sorunuzu..

Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ben kremi tamamen geçti diyemem ama yüzdelik oranla tarif edecek olursam %70 oranında geçti cildimdeki lekeler. Ama bu oranda geçmesi bile benim için çok önemli birşey geçen yıl bütün kış boyunca kimyasal peeling yaptırdım yüzüme 1,5 ayda bir 4 seans fakat o kadar sürede şuanki sonucu alamamıştım kullandığım pahalı kremlerde cabası bu krem şimdiye kadar kullandıklarımın arasında en etkili ve faydalı olanıydı. İlk on günde etkisini daha çok gösteriyor, sonra soyulma ve renk açılması yavaşlıyor en azından bende böyle oldu.

Bir de kişiden kişiye etkisi farklı oluyor sanırım örneğin ben memnun kaldığım için ablama da aldım bu kremden ki onda da güneş lekeleri vardı cildinde düzelme olsa da onda benimki kadar etkili olmadı. O nedenle ne kadar yorum yapılsada herkes kendindeki etkiyi görebilmesi için kendisinin denemesi gerek sonuçta.

Civa olayını ya da içeriğini ben de bilemiyorum ama umarım eczacının da dediği gibi içerisinde zararlı birşey yoktur.

sevgili feryal içinde kesinlikle civa yok çünkü ben de kullanıyorum...eee.., insan hamile olunca çok ince eleyip sık dokuyor... aslında telefon etsen bire bir konuşsan için daha rahat eder bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…