sizin anlama sorununuz olduğu kesin :) ben muhasebeciyim abimde web tasarımcı neyin ne olduğunu bilecek akıla sahibim ve az önce buradaki yorumları sitede olduğunu söylediniz :) bu resmen terbiyesizlik.. he birde demekki o web sitesi bu sayfayı gerçekten reklam amaçlı kullanıyor ki bu sitedeki yorumlar oraya alınıyor kopyala yapıştır yapılıyor ben daha fazla yorum yapmıyacağım diyorum size sakın bana laf atmaya kalkışmayınayrıca 2009 yılından beri bu sitedeyim bu zamana kadar reklam yapıyor cümlesini duymamak için normal bilinen markaların beğendiğim bir ürününü bile paylaşmadım ayrıca doğallıktan yanayım !!! siz hala krem hakkında konuşmaya devam edin ben yorum yapmıyorum
kızlar benim cildim soyuluyor, 3. günüm :)))
Reklam mı, Öneri mi?
Reklam: Reklam, televizyon, gazete, radyo, billboard, dergi, sinema internet gibi mecralar aracılığıyla çeşitli mal, ürün ve hizmetlerin hedef kitlelere ve tüketicilere belirli bir ücret karşılığında tanıtılmasıdır. reklamın ana unsurları; bir ücret karşılığında yapılması, reklamı yaptıran firmalarınn belli olması, mal ürün ya da hizmetlerin tanıtımı yapılırken geniş hedef kitlelere ve tüketicilere hitap eden görsel işitsel ve yazılı medya araçlarının kullanılmasıdır.
Öneri : Bir sorunu çözmek üzere öne sürülen görüş, düşünce, incelenmek için ileri sürülen şey, teklif.
Reklam ve öneri çok başka şeylerdir, şu durumda burada krem hakkında olumlu yorum yapan herkes ücret ya da bir beklenti karşılığında mı burada yorum yapıyor, işte karşı çıkılan durum bu eğer birisi sizi olmayan bir durumdan dolayı itham ederse buna tepki gösterilmesi gayet doğaldır.
Bu formun amacı nedir? Herkesin kullandığı ürünler hakkında yorum yapması olumlu ya da olumsuz yönleri ile öneride ve fikir alış verişinde bulunması değil midir? Eğer bu yapılmayacaksa neden birbirlerine görüşlerini soruyor insanlar. Bu yapılanana da reklam denmez öneri denir. Burada kimse kimseye bu ürünü al kullan demiyor ki sadece kullandığı ürün hakkındaki yorumlarını yazıyor. Kullanıp kullanmamak kişilerin kendisine kalmış.
Ama hiç kimsede asılsız yere reklam yapıyorsunuz diye başkasına isnatta bulunamaz.
sevgili metu
reklem veya değil herneyse....Sen sitedeki ALINTI yazısını "başka bir siteden ALINTI' DIR" diye anlıyorsun. Böyle olmadığını burda bizim yazdığımız yorumları (dikkat edenler farkedecektir, nedense hep olumlu yorumları) alıp kendi sitelerine kopyalamışlar. Sana bunu anlatmaya çalışıyoruz sadece. Bilmem anlatabildim mi?
lekelerde fark varmı
iyi akşamlar mlek
reklamın ne demek olduğunu uzun uzun yazmışsın. Bizleri aydınlattın çok sağol da.....Burada yazan bazı kişilerin eczacının tanıdıkları vs. olma ihtimali aklına geliyor mu hiç? Mesela Sinop' tan Samsun' dan yazanlar var, doğal olarak insanın aklına acaba mı sorusu geliyor. Ayrıca krem söylendiği kadar iyiyse ve bizlere faydası dokunacaksa. Ben bu arkadaşlara teşekkür ederim, bizi lekelerden kurtardıkları için. Önyargılı bakmıyorum kullanacıların tecrübelerini okuyalım ve bu şekilde kararımızı verelim. Arap kızı kremini de yere göğe sığdıramayanlar var hatırlatırım. O yüzden sapla samanı birbirinden ayıralım
sevgili feryal ,sana samsundan yazıyorum.. sinop la yakın olmam nedeni ile bu kremle tanıştım.ve iyi ki tanışmışım.senden bir şey rica edebilir miyim ? lütfen yanlış anlama tüm samimiyetimle soruyorum...yüzünde bizimki gibi bir leken var mı ??. eğer yoksa bizim gibi hisetmen imkansız çünki.......kahverengi bir bıyık ile dolaştığını düşün mesela....acil olarak evden çıkamamayı düşün mesela...ya da kapı çaldığında panik olduğunu ...işte benim böyle bir hayatım var dı... ama sen hayır ben de bu lekelerden şikayetçiyim diyorsan lütfen kremi dene ...eğer sen de bizim gibi bu lekelerden çekmişsen zaten pek çok şeyi denemişsindir.iyi akşamlar mlek
reklamın ne demek olduğunu uzun uzun yazmışsın. Bizleri aydınlattın çok sağol da.....Burada yazan bazı kişilerin eczacının tanıdıkları vs. olma ihtimali aklına geliyor mu hiç? Mesela Sinop' tan Samsun' dan yazanlar var, doğal olarak insanın aklına acaba mı sorusu geliyor. Ayrıca krem söylendiği kadar iyiyse ve bizlere faydası dokunacaksa. Ben bu arkadaşlara teşekkür ederim, bizi lekelerden kurtardıkları için. Önyargılı bakmıyorum kullanacıların tecrübelerini okuyalım ve bu şekilde kararımızı verelim. Arap kızı kremini de yere göğe sığdıramayanlar var hatırlatırım. O yüzden sapla samanı birbirinden ayıralım
sivilce izlerim sönüyor. güneş lekemde gözaltlarımda var, onlarda henüz bi değişiklik yok.
sivilce izlerin nasıldı canım delikler varmıydı yoksa kırmızı leke şeklindemiydi
isterseniz yaptığınz yorumları silin hepsini log alarak aldımmeydana buyurun hadi !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?