bende yrn arıcam cuma günü arkadaşım aradı kararsız oldugum için ogün adres vermedim yarın arıyıp parayı fln göndericem umarım işe yarar son umudum yani artık:/ bide kullanan ark.lar cok soyuomu cildi bu krem cünkü işe gidiorum cok kötü olursa diye korkuorum
Merhaba,foruma yeni üye olduğum için filiz hanım'a mesaj gönderemiyorum.Mustafa Bey'in numarasını nasıl öğrenebilirim acaba?[/QUOTE]
XXXXXXXXXX yada XXXXXXXXXX ten ulaşabilirsin.
kk silmiş tlf numarasını...mustafa beyin tlf nunu banada msj atarmısınız?
ferdaeda..
a peki ciltte bir incelme oldumu?yani kılcal damar belirlenmesi filan oldu mu?..sadece 10 gün mü kullandınız..
canım iki kere sordum ama cevap veren olmadı
sivilce lekelerine iyi geliyormu acaba bir bilgin varmı
sevgili tatlıgaci . kremi kullanırken yüzün değişik bölgeleri değişik reaksiyonlar gösterebiliyor.mesela bıyık bölgesindeki deri daha ince olduğu için daha çabuk cevap veriyor.alın derisi ve yanak daha kalın olduğu için daha dirençli ..o yüzden dudak bölgesinde kremi hafif seyreltmek gerekiyor...ama sonuç mükemmel..
eskisi gibi değil eskisinden daha iyi oldu desem yeridir..
ya cildim soyuluyor ama ben çok açıldığını düşünmüyorum benim lekelrim zaten çok belirgin diildi öyle aman aman bi iileşme göremedim ben...tamamen gitmedi yani lekelerim kaç defa sordum diğer kullananlara da lekelriniz tamamen geçti mi die cewap weren olmmadııı
Peki yüzünde diğer bayanların bahsettiği gibi bir parlama falan olmadı mı? Benim yüzüm biraz solgunda belki onada iyi gelir
canım arkadaşlarım yüzümün parladığını ve canlı göründüğünü söylüolar ama bu güneş kreminin etkisi de olabilir. Güneş kremi olarak da daylong 50 faktör olanını kullanıorum çok da memnunum günde 1 defa sürmek yeterli akşam cildimi temizlerken güneş kreminin hala yüzümde olduğunu hissedebiliyorumm...
krem bugün elime geçti kullanmaya başlayacağım hemen ama merak ettiğim bişey var makyaj yapan biriyim gündüz fondöten sürmem etkiler mi acaba yoksa kullanmamam mı gerekiyor
sevgili ayla , cildinin fazla soyulmasını istemiyorsan gelen ilactan bir miktar alıp başka bir kaba koy. üzerine eşit miktarda bepanten krem koy.bu şekilde ilacı seyreltip kullan derim.istersen birer gün ara ile de kullanabilirsin.o zaman cilt fazla soyulmuyor ama lekelerin açılması biraz daha uzun sürüyor.ha bir de akşamları sıcak su kompresi yapmayıp yalnızca yüzünü sıcak su ile yıkarsan kızarıklık yapmıyor.ama bu işlem de lekelerin temizlenme sürecini biraz uzatıyor.
bende bazen gündüz dışarı çıkarken yapıyorum makyaj, etkilemez..çünkü ilacı gece sürüyorsun..sabah ta temizleyici ile yıkıyorsun..ilacın etkisini azaltacak bir durum yok gündüz..
sabah temizleyici ile mi yıkıoruz mustafa bey bana öyle bşy demedi ben sadece suyla yıkıyorum yüzümü...
hanımlar reklam yapılıyor !! krem hakkında yorum yapan kişiler sadece bu başlıkla ilgileniyor yazıyor.. pes yani hee !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?