benim kremimde bugün geldi arkadaşlar umarım faydası olur :) ama sıcak suyla yıkasam olurmu havlu kompresi için üşeniorumda
arkadaşlar, aynen bende havluyla sıcak kompres yapmaya üşeniyorum.bilmiyorumkismile.
2 gece yaptım sonra sizin yaptığınız gibi sıcak suyla yıkadım..10-15 gün olsa katlanıcam da..süresi belli değil ki.:uhm:.
Banu arkadaşımızda yeni kullanmaya başlamış,dr.olan eşi de bir sağlıkçı olarak onay verdiyse gönül rahatlığıyla kullanabiliriz:smiley-cool:..biraz olsun soru işaretleri gider..a.s
bir de kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazarsa, en azından fikir oluşur hepimize..yerimseniben
Arkadaslar ben daha once de yazmıstım yıne yazayım toplamda 2 hafta ıcerısınde 3 kez surdum kremi yarım pirinç tanesi kadar demişti Mustafa bey ben az daha fazla surmustum ılk surdugumde ertesı gun kıpkırmızı oldu gerıldı bır sonrakı gun de tuttugum yer guzelce sıyrılarak soyuldu onun ıyılesmesı bır hafta surdu bu arada hıc kulanmadım.bepanten kullandım bır de benım lekem cok koyu yara gıbı oldugundan gunduz hep kapatıcı ve fondoten kullanıyorum.Sonra bır gece yıne kullandım ama az surdum bu sefer guzelce masaj yaparak sabah baktım bısey yok ıse yaramadı galıba dedım ertesı gun baktım yıne soyuluyor bu sayede yara gıbı olan goruntu gıttı su an ıcın eskıye oranla yuzde 50 den fazla bır ıyılesme var ama epten kaybolacakmı bılemıyorum.Bu arada ben yara olunca bepanten kullandım ama ıyılesme olmadı tramycın merhem kullandım hemen gecırdı kotu goruntuyu,şiş gibi olmustu dudagımın ustunde bazı yerler.Insallah hepten kurtulurum da onu da yazarım buraya ama hemen olmaz ben ara ara kullanıyorum kabuklanmalar gecsın dıye beklıyorum once ust uste surmek ıstemıyorum.Kullanıp da tamamen gecen olursa da yazsın lutfen.
Canım beimki beklenecek gibi bir leke degıldi çok koyuydu kapatıcıyla bıle kapatamıyorum kac kat surdugum halde cok ezıyetlı bır durum anlayacagın mecburum zate 3 kez surdum cok azaldı leke ısallah ıkı uc kez daha surersem gececek.Mustafa beye de sordum zararı yok dedı eczacı sonucta hem de boyle bır konuda yalan soylemıyordur ınsallah
anlamanızda yada okuduklarınızı algılamada bi sorununuz var galiba o açılan siteyi dkkatli okursanız aynen burdan alınan cümleler var tepesinde de alıntıdır die zaten yazıor alıntının ne demek olduğunu bilmiosunuz sanırım... insanların sadece burayla ilgilenmesi çok mu garip illa takip ettiğimiz her sayfaya yorum yapmak zorunda mıyız siz her sayfaya burda olduğu gibi asılsız yorum yapıosanız o ayrı bi konu..Bu kremi kullanıosam tabi ki buraya yorum yazıcam gidip bacaklarla ilgili sayfaya yazaamam heralde hem reklamdan bu kadar insanın ne gibi bi çıkarı olabilir sen yakına başka bi kremin reklamını yapıcaksın galiba da şimdiden bu kremi kötülüosun.. Benim yorumlarımı da dikkatli okursan kremi övmedim hiç bi zaman.. Burdaki hiç kimsede yüzümdeki lekelr tamamen geçti demedi zatennnnnnnnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?