Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten bu konuya yazan üyelere şaşırıyorum defalarca bu konuya yazdım halen numara istiyorsunuz lekelerinizi retinol retinal kremlerle yokedebilirsiniz inatla sormayın numara numara diye..eczacı da retinol retinal krem veriyor..burada numara numara diyeceğinize açıp biraz araştırın kızlar dermatoloğunuza danışın o zaten direk retinol retinal krem önerecektir
Selen hanım iyi geceler bu kremi yazın kullanabilir miyiz?Gerçekten bu konuya yazan üyelere şaşırıyorum defalarca bu konuya yazdım halen numara istiyorsunuz lekelerinizi retinol retinal kremlerle yokedebilirsiniz inatla sormayın numara numara diye..eczacı da retinol retinal krem veriyor..burada numara numara diyeceğinize açıp biraz araştırın kızlar dermatoloğunuza danışın o zaten direk retinol retinal krem önerecektir
Bu kremi ve ya serumu yazın kullanamazsınız yani ben önermiyorum güneş kremlerinde genelde parfüm oluyor(Hindistan cevizi kokusu vs) yvesrocherın bitkisel güneş kremleri var görmüştüm ama kullanmadım bakabilirsinizSelen hanım iyi geceler bu kremi yazın kullanabilir miyiz?
Bir de güneş kremi olarak karartmayan, içeriği temiz, parfümsüz, güneşin zararlarından koruyan bir güneş koruyucu öneriniz var mıdır?
Olur diye biliyorum gündüz kullanmamak gerekkantaron yağı ciltte lekelenmeye sebeb olur mu?
Krem hakkında yardımcı olabilirmisin nerden sipariş verebilirim biliyorum çok uzun zaman olmuş ama belki hala ilacı üretiyordur eczacı numarasını verebilirmisin lütfen bende doğum lekelerimden çok şikayetçiyimsağol eylemsii şimdi eskiye nazaran daha bir düzelme var, en azından kızarıklıklar artık beni rahatsız edecek seviyede değil. Çok az sürüyorum artık ve lekelerin olduğu yerler hafif soyuluyor. Kullanmak istersen kesinlikle azar azar sür, hergün değil birkaç gün arayla sür. (Filiz hanımın dediği gibi)
metu benim cildim soyuldu ama incelme konusunu bilemiyorum. Alttan gelen deri pembemsi renkte. Damar belirmesini ise duymadım. Şu ana kadar bende böyle bir şey olmadı.
sevgiler
Cilt lekelerim için 5 yıldır uygulamadıgm şey kalmadı dermapenler peelingler kremler serumlar sonuç hep hüsrandihihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
reklam mı nedir buCilt lekelerim için 5 yıldır uygulamadıgm şey kalmadı dermapenler peelingler kremler serumlar sonuç hep hüsrandiartık böyle resmen küstüm hayata neyse ki artık çözümü buldum krem sabun setiyle müthiş bir fark var yüzüm de aynı dertten muzdarip olan herkese yardımcı olabilirm
![]()
Hayır reklam değil kullandığım ürün bende forum forum geziyordum neredeyse her konu başlığını okuyup çare aradım herkes gibi haliyle etkili bir şey bulunca paylaşmak istedimreklam mı nedir bu
ne kullandığınızı yazsanıza. neden yazmıyorsunuz. burada herkes ürün adı veriyorHayır reklam değil kullandığım ürün bende forum forum geziyordum neredeyse her konu başlığını okuyup çare aradım herkes gibi haliyle etkili bir şey bulunca paylaşmak istedim
Ben reklam olur diye düşündüğüm için yazmadım ayriyeten zaten yurtdışından getirttim kanza krem tr'de sahte ürünler piyasada sizde araştırın isterseniz ben ve kuzenlerim çok memnunuz kendim ikinci kutuma baslicam inşallahne kullandığınızı yazsanıza. neden yazmıyorsunuz. burada herkes ürün adı veriyor
Lekeleriniz için mi arıyorsunuzKrem hakkında yardımcı olabilirmisin nerden sipariş verebilirim biliyorum çok uzun zaman olmuş ama belki hala ilacı üretiyordur eczacı numarasını verebilirmisin lütfen bende doğum lekelerimden çok şikayetçiyim
Benimde doğumdan sonra lekelerim kaldı,burnumun üstünde yanaklarımda bıyık bölgemde, bir sürü ilaç kullandım, expigment fade out, uzun süre kullanıyordum hafif açılma oluyordu. sonrasında yine beliriyorlardı. Çaresiz kaldım, ilaçlar fayda etmiyordu, zaten geçmiyordu, insanların yüzüne direkt bakamaz oldum, kompleks yaptım, lanet gibiydi,aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyordum, ifadem değişmişti.
Allaha şükür kızlar, yine kadınlar klubünde bir forumda bir eczanede lekeleri yok eden bir kremden bahsediliyordu. Bu seferde bunu deneyeyim dedim, ne olacakki?? Zaten denemediğim bir şey kalmadıki limonlarmı karbonatlarmı sirkelermi suna dumankaya, ahmet maranki tarifleri mi, hepsini denedim. Arap kızını bile denedim.. Sinoptaki O eczaneyi aradım ilacı yaptırdım. Bana nasıl kullanılacağına dair bir yazıyla birlikte minnacık bir kutu içinde , kargoyla gönderdi, 1 gün sonra elimdenydi. 10 gündür kullanıyorum. Deriyi kat kat soydu, kahverengi lekeler, soyulup terketti yüzümü. Sonuç muhteşem, pembe beyaz yumuşacık lekesiz cildime tekrar kavuştum. Geçen cuma eczacıyı aradım teşekkür ettim.. Kullanmaya devam ediyorum eczacı, kesinlikle güneş kremi kullan dedi. Tekrarlar mı dedim, güneşten korunman şart yoksa tekrarlayabilir dedi. Burda reklam yapıyor gibi olmayayım ama, eczanenin adını veriyorum. Yasak mı bilmiyorum, Ama kızlar lekelerden çektiğim çileyi ben bilirim. Arayın konuşun, belkide sizede çare olur. Eğer çare olursa dualarınıza arada bir benide dahil edin :)
Bu arada içinde ne var bilmiyorum, Eczacı kimyasal ve bitkisel karışım dedi, türkiyenin her yerine avrupaya bile gönderiyormuş, XXXXXXXXXXX
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz bu krem hakkında bilgisi olanlarArkadaşlar bu kremi size önerdim ama bu yazıyı okuyupta almak isteyen hamileler, bebeğine süt veren hanımlar lütfen kullanmasın. Dediğiniz gibi bende içeriğini bilmiyorum ama muhtemelen renk açıcılar var. Bu da zarar verebilir. Güneş lekelerim çok yoğun olduğu için açıkçası artık içinde ne var diye bakmadım, geçsinde kurtulayımda ne olursa olsun dedim. Sonuç olarak lekelerim gitti, ve kullanmayı bıraktım, güneştede kaldım, tekrardan hafif şekilde belirdi. Yani kısacası yüzü lekeden temizlenen arkadaşlar dikkatli korumanız lazım tekrar çıkabiliyor. İlk yazımdada bunu belirtmiştim zaten..