Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?
- Konu Sahibi cansu75
- Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mart 2012
- 14.915
- 34.425
- 798
Gerçekten bu konuya yazan üyelere şaşırıyorum defalarca bu konuya yazdım halen numara istiyorsunuz lekelerinizi retinol retinal kremlerle yokedebilirsiniz inatla sormayın numara numara diye..eczacı da retinol retinal krem veriyor..burada numara numara diyeceğinize açıp biraz araştırın kızlar dermatoloğunuza danışın o zaten direk retinol retinal krem önerecektir
Selen hanım iyi geceler bu kremi yazın kullanabilir miyiz?Gerçekten bu konuya yazan üyelere şaşırıyorum defalarca bu konuya yazdım halen numara istiyorsunuz lekelerinizi retinol retinal kremlerle yokedebilirsiniz inatla sormayın numara numara diye..eczacı da retinol retinal krem veriyor..burada numara numara diyeceğinize açıp biraz araştırın kızlar dermatoloğunuza danışın o zaten direk retinol retinal krem önerecektir
Bir de güneş kremi olarak karartmayan, içeriği temiz, parfümsüz, güneşin zararlarından koruyan bir güneş koruyucu öneriniz var mıdır?
Bu kremi ve ya serumu yazın kullanamazsınız yani ben önermiyorum güneş kremlerinde genelde parfüm oluyor(Hindistan cevizi kokusu vs) yvesrocherın bitkisel güneş kremleri var görmüştüm ama kullanmadım bakabilirsinizSelen hanım iyi geceler bu kremi yazın kullanabilir miyiz?
Bir de güneş kremi olarak karartmayan, içeriği temiz, parfümsüz, güneşin zararlarından koruyan bir güneş koruyucu öneriniz var mıdır?
Retinol retinal krem ve ya serum için ise ekimde başlamanız gerek
- 10 Ekim 2018
- 22
- 1
- 86
- 36
Olur diye biliyorum gündüz kullanmamak gerekkantaron yağı ciltte lekelenmeye sebeb olur mu?
- 10 Ekim 2018
- 22
- 1
- 86
- 36
- 12 Haziran 2024
- 3
- 1
- 1
- 30
Krem hakkında yardımcı olabilirmisin nerden sipariş verebilirim biliyorum çok uzun zaman olmuş ama belki hala ilacı üretiyordur eczacı numarasını verebilirmisin lütfen bende doğum lekelerimden çok şikayetçiyimsağol eylemsii şimdi eskiye nazaran daha bir düzelme var, en azından kızarıklıklar artık beni rahatsız edecek seviyede değil. Çok az sürüyorum artık ve lekelerin olduğu yerler hafif soyuluyor. Kullanmak istersen kesinlikle azar azar sür, hergün değil birkaç gün arayla sür. (Filiz hanımın dediği gibi)
metu benim cildim soyuldu ama incelme konusunu bilemiyorum. Alttan gelen deri pembemsi renkte. Damar belirmesini ise duymadım. Şu ana kadar bende böyle bir şey olmadı.
sevgiler
- 10 Ekim 2018
- 22
- 1
- 86
- 36
- 10 Ekim 2018
- 22
- 1
- 86
- 36
Cilt lekelerim için 5 yıldır uygulamadıgm şey kalmadı dermapenler peelingler kremler serumlar sonuç hep hüsrandi artık böyle resmen küstüm hayata neyse ki artık çözümü buldum krem sabun setiyle müthiş bir fark var yüzüm de aynı dertten muzdarip olan herkese yardımcı olabilirmhihoyyytArkadaşlar nette çok aramama rağmen sanırım krem piyasaya yeni çıktığı için pek kullanıcı yok. aranıda kullanan veya çevresinde kullanlar varsa lütfen gelişmeleri yazsınlar. dcl ürünleri çok pahalı tedavim bitince sinoz almayı düşünüyorum
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.761
- 333
reklam mı nedir buCilt lekelerim için 5 yıldır uygulamadıgm şey kalmadı dermapenler peelingler kremler serumlar sonuç hep hüsrandi artık böyle resmen küstüm hayata neyse ki artık çözümü buldum krem sabun setiyle müthiş bir fark var yüzüm de aynı dertten muzdarip olan herkese yardımcı olabilirm
Hayır reklam değil kullandığım ürün bende forum forum geziyordum neredeyse her konu başlığını okuyup çare aradım herkes gibi haliyle etkili bir şey bulunca paylaşmak istedimreklam mı nedir bu
- 20 Eylül 2014
- 2.501
- 3.761
- 333
ne kullandığınızı yazsanıza. neden yazmıyorsunuz. burada herkes ürün adı veriyorHayır reklam değil kullandığım ürün bende forum forum geziyordum neredeyse her konu başlığını okuyup çare aradım herkes gibi haliyle etkili bir şey bulunca paylaşmak istedim
Ben reklam olur diye düşündüğüm için yazmadım ayriyeten zaten yurtdışından getirttim kanza krem tr'de sahte ürünler piyasada sizde araştırın isterseniz ben ve kuzenlerim çok memnunuz kendim ikinci kutuma baslicam inşallahne kullandığınızı yazsanıza. neden yazmıyorsunuz. burada herkes ürün adı veriyor
Lekeleriniz için mi arıyorsunuzKrem hakkında yardımcı olabilirmisin nerden sipariş verebilirim biliyorum çok uzun zaman olmuş ama belki hala ilacı üretiyordur eczacı numarasını verebilirmisin lütfen bende doğum lekelerimden çok şikayetçiyim