güneş lekelerine iyi geldiği biliniyor,sonuçta yaş ilerlemesinden olan lekelere de iyi gelebilir..daha emin olmak için ecz.yı arayın bence..kızlar merhaba
benim de yüzümde güneş lekelerim var vede ellerimde sanırım yaş ilerledikçe arttı bende almak istiyorum ama biryandanda korkuyorum. benim gibi güneşten ve yaş ilerlemesinden dolayı oluşan lekelr için kullannanlar yorum yaparlarsa çok sevinirim..
canım iki kere sordum ama cevap veren olmadı
sivilce lekelerine iyi geliyormu acaba bir bilgin varmı
Merhaba,foruma yeni üye olduğum için filiz hanım'a mesaj gönderemiyorum.Mustafa Bey'in numarasını nasıl öğrenebilirim acaba?
güneş lekelerine iyi geldiği biliniyor,sonuçta yaş ilerlemesinden olan lekelere de iyi gelebilir..daha emin olmak için ecz.yı arayın bence..
bende hem sivilce hemde güneş lekesi var..çok yoğun değil lekelerim..sivilce lekesine de iyi gelir bence..henüz kullanmaya başlamadım leke ilacını..p.tesi falan başlarım..
teşekkür ederim cevabın için sonuçları bekliyorum
bide fiyatı ne kadar ödemeyi nasıl yaptın
kızlar bende kremi yaklaşık 20 gündür falan kullanıyorum çok az sürüyorum o yüzden cildim artık soyulmuyor lekelerim açıldı sizinkiler de açıldı mı yoksa tamamen mi yok oldu kremi de az sürdüğüm için hiç eksilmedi bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?