• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar merhaba
benim de yüzümde güneş lekelerim var vede ellerimde sanırım yaş ilerledikçe arttı bende almak istiyorum ama biryandanda korkuyorum. benim gibi güneşten ve yaş ilerlemesinden dolayı oluşan lekelr için kullannanlar yorum yaparlarsa çok sevinirim..
güneş lekelerine iyi geldiği biliniyor,sonuçta yaş ilerlemesinden olan lekelere de iyi gelebilir..daha emin olmak için ecz.yı arayın bence..

canım iki kere sordum ama cevap veren olmadı
sivilce lekelerine iyi geliyormu acaba bir bilgin varmı

bende hem sivilce hemde güneş lekesi var..çok yoğun değil lekelerim..sivilce lekesine de iyi gelir bence..henüz kullanmaya başlamadım leke ilacını..p.tesi falan başlarım..

Merhaba,foruma yeni üye olduğum için filiz hanım'a mesaj gönderemiyorum.Mustafa Bey'in numarasını nasıl öğrenebilirim acaba?

Son düzenleme:
Kremi ben de sipariş ettim ve Salı gününden beri kullanıyorum. Mustafa Bey çok ilgili bir bey gerçekten.
Yorum yapmak için henüz çok erken. Daha sonra yazarım...

güneş lekelerine iyi geldiği biliniyor,sonuçta yaş ilerlemesinden olan lekelere de iyi gelebilir..daha emin olmak için ecz.yı arayın bence..

bende hem sivilce hemde güneş lekesi var..çok yoğun değil lekelerim..sivilce lekesine de iyi gelir bence..henüz kullanmaya başlamadım leke ilacını..p.tesi falan başlarım..

teşekkür ederim cevabın için sonuçları bekliyorum
bide fiyatı ne kadar ödemeyi nasıl yaptın

teşekkür ederim cevabın için sonuçları bekliyorum
bide fiyatı ne kadar ödemeyi nasıl yaptın

ilaç 25 tl..kargo ödemesi size ait doğal olarak 7tl..ödeme hesap noya yapılıyor.. tabi 3-5tl banka masr.ortlama40tlye mal oluyor yani..

bende yeni üye oldum bayanlar yorumlarınızı okudum bende almak istiyorum ama eczacı beyin numarası silinmiş rca etsem mesaj olarak atabilir misiniz bana

sevgili filiz hanım merhaba.
ben sizin tavsiye ettiğiniz kremi 10 yıl önce kullanmıştım.sonuç 10 günde mükemmel bir cilt...yalnız benim şansım lekeler çıkar çıkmaz kullanmaya başlamam oldu.benim de hamileliğim yaz dönemine denk geldi.kızım eylül 2001 doğumlu.ondan hatıraydı ... şu an ikinci bebişe hamileyim. allah nasib ederse şubat ortaları kucağıma almayı ümit ediyorum.temmuz ve ağustos ayında hafif hafif bıyık bölgemde lekelenmeler yine başladı.eylül ayında tekrar krem kullanmaya başladım.tabi hata bende oldu koruma faktörlü kremi sürmeyi biraz ihmal ettim.bu defa bıyık bölgesinin yanında yanaklarımdada hafif bir gölgelenme olmuştu.krem yine 10 gün de cildimi pırıl pırıl yaptı..siz zaten lekelerin nasıl uçuverdiğine canlı tanıksınız.okuldan aynı problemi yaşayan arkadaşlarıma sipariş için aradığımda mustafa bey sizin kadınlar kulübünde krem hakkındaki yorumlarınız dan bahsetti ve bana kadınlar kulübüne üye olmam hususunda teşfik etti. ben de eski bir kullanıcı olarak yorum yazayım diye siteye üye oldum ve yorumlarınızı okudum.gerçekten çok güzel yorumlar yazmışsınız elinize sağlık.internette pazarlanan bir sürü balon ürün arasında bu kadar harika, gerçekten son derece etkili ve bir o kadarda ucuz bu kremin bizler gibi lekelerden gerçekten bunalmış ve her şeyden medet uman kadınların sorununu kesin bir şekilde çözmesi karşısında kendimi bu krem hakkında birşeyler yazmaya mecbur etti beni .yüz lekelerini tertemiz yapan bu kremin kesinlikle cildi gençleştirici bir etkisi de var ayrıca..ben şimdi o nun keyfini çıkartıyorum.geçen ay amniyo sıvısına bakıldı eee yaş 35 artık genç değiliz..
insan bir kere genç oluyor...ne kadar sürdüğü bize bağlı öyle değilmi..sevgiler...sağlıkla kal..

ferdaeda..
a peki ciltte bir incelme oldumu?yani kılcal damar belirlenmesi filan oldu mu?..sadece 10 gün mü kullandınız..

sevgili ky merhaba
ben merak edip sorduklarını eczacı mustafa bey e sordum. kremin içeriğinde çinko oksit yokmuş o nu genelde sivilce kremlerinde kullanıyormuş.aloe vera güzel bir ürün bizim kremimiz den sonra kullanabilirsiniz dedi.kremin 90 yıllık bir mazisi varmış.eczacıdan eczacıya aktarılan eski bir formülmüş yani.1920 lerden gelme bir formül..mustafa bey bu ilacı yapan üçüncü kuşak eczacıymış...

arkadaşlar hepinize merhaba

Daha öncede yazmıştım kremi fazla sürmemden dolayı yüzümde yanıklar vs. oluşmuştu. 1 hafta kadar sürmedim cildimin kendini yenilemesi için, şimdi ara ara çok az sürüyorum. Bahsetmiştim leke olan yerler koyu kahverengi oldu diye bu kısımlar daha sonra soyuldu, altından pembe renkli deri çıktı. Lekelerim yok oldu diyebilirim. Burdan Mustafa Bey' e , Filiz Hanım' a çoooook teşekkür ederim. Şu an cildim o kadar güzel ki anlatamam, La Roche Posay güneş kremi aldım her sabah onu sürüp güne başlıyorum, en azından lekelein tekrar belirmemesi için tedbir almayı amaçlıyorum.

Kesinlikle işe yarıyor tavsiye ederim, alın kullanın Ben kullandım sonucundan memnunum Tekrar bu kremi almama vesile olan kişilere teşekkür ederim.

kızlar bende kremi yaklaşık 20 gündür falan kullanıyorum çok az sürüyorum o yüzden cildim artık soyulmuyor lekelerim açıldı sizinkiler de açıldı mı yoksa tamamen mi yok oldu kremi de az sürdüğüm için hiç eksilmedi bile :)

kızlar bende kremi yaklaşık 20 gündür falan kullanıyorum çok az sürüyorum o yüzden cildim artık soyulmuyor lekelerim açıldı sizinkiler de açıldı mı yoksa tamamen mi yok oldu kremi de az sürdüğüm için hiç eksilmedi bile :)

canım azar azar sürdüğün için zamanla geçecektir. Soyulma artık olmuyor derken önceden ne kadar soyulmuştu? Pul Pul dökülme şeklinde mi yoksa hafif kabuk bağlayıp kopma şeklinde mi? Ben kremi aldığım ilk üç gün biraz fazla sürdüm sanırım çok fena soyulma oldu hatta yüzüm kızardı d,yebilirim. Kreme ara verdim bol bol bepanthene sürdüm kızarıklıklar geçti. Lekelerimde kabuk bağlayan yerler soyuldu ve altında yeni deriler çıktı. Şu an 2-3 günde bir azar azar sürüyorum. Ve çok hafif pul pul dökülüyor derim. Rahatsız etmeyecek şekilde.

ilk günlerde de çok fazla sürmemiştim ama yüzüm kızardı ve pul pul dökülmüştü şimdi de aynı miktarda sürüyorum ama cildim alıştığı için mi bilmem eskisi gibi derim soyulmuyor mustafa beyi aradım ama ulaşamadım uzun süreli kullanımd bi zararı olmaz heralde...sizin lekeleriniz tamamen geçti mi???

UNİTONE 4 WHITE LEKE GİDERİCİ KREM kullanan var mı arkadaşlar.leke giderici krem kullanırken daha fazla artmasından korkuyorum..guclubacismile

suri23 leke kremiyle birlikte güneş kremi kullanırsan yeni lekelerin çıkmasını engellersin nie korkuosunn???

arkadaslar bu bahsettiğiniz kremin ismi ne???eczanelerde buluınur mu?? birde ben uçuk lekesi için kullnacagım bi faydası olurmu???

Back