Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tesekkurler filiz hanim zaten bebegim ve kendim icin herseyin en dogrusunu yapiyorum.
kimyasal ürünler hakkinda hakikaten cok ama cok hassasmissiniz yazdiklarinizda bunu acikca gördüm.
cok sagolunolumunekankayizsmile

Evet benim kadar hassas olanına rastlamadım henüz :)
Bu arada deneyip sonuç alan arkadaşların yorumlarını okuyunca çok mutlu oluyorum arkadaşlar, umarım herkes olumlu sonuç alarak lekelerinden kurtulur..

merhaba filiz hanım
sizin krem hakkındaki güzel yorumlarınız üzerine bende kremi aldım. 4 gündür kremi kullanıyorum durum şu şekilde çenem ve burun kenarlarıma doğru yanaklarım kıpkırmızı (soyulmalar oldu elimle kaldırayım mı) yanaklarımın diğer kısımlarında ise soyulma yok ancak sanki lekeler koyuldu ve çoğaldı gibi Eczacı Mustafa Beyi aradım, kremi birkaç gün kullanma yada bepanthene ile karıştırarak sür dedi. Benim size sormak isteğim sizinde lekelerinizde koyulmalar olmuşmuydu ben yüzümün hali karşısında inanın aynaya bile bakamıyorum. Acayip moralim bozuk yarısı yanık ve kırmızı yarısı ise koyu kahverengi lekeli bir yüzüm oluştu, bunlar geçer mi ne yapmalıyım ne olur bana yardım edin. Bugün bepanthene aldım gündüz yüzüme sürdüm , ayrıca ben beyaz tenli idim ama şimdi resmen karardım moralim çok bozuk

önümüzdeki pazartesi izinim bitecek bu şekilde gidemem fondoten sürsem daha mı kötü ederim. Eski bir kullanıcı olarak yaşadıklarımı nasıl yorumlarsınız. Ben kremi bırakayım mı yoksa bir - iki gün ara verip tekrar başlayayım mı berbat haldeyim.

Merhaba,
Cildinizin durumunu okuyunca çok üzüldüm, sanıyorum benimki gibi hassas cilt yapınız var. Şimdilik kullanmayı bırakın, bepanten sürerek nemlendirin, mümkünse sıcak su değdirmeyin, kısa zamanda düzelmeye başlayacaktır. Benimde bir sefer sizinki gibi oldu 3-4 gün içerisinde geçti. eczacının dediği gibi yanak bölgeniz tamamen lekeliyse, o kadarlık bölgeye ancak bir pirincin yarısı kadar sürebilirsiniz, Bu arada , sadece lekelerinizin üzerine sürmelisiniz, lekenin dışına taşırmayın. Hassas cildiniz var her gece değil 3-4 gecede bir kullanın, cildinizdeki oluşan kızarıklık geçmeye başlayınca, kahverengiliklerde geçecektir. Bu kızarıklık geçmeden kremi tekrar kullanmayın. Önceden de dediğim gibi kullanırken çok dikkatli olun. Kendinizi üzmeyin lütfen. Kısa zamanda düzelecektir. ama lütfen kullanırken, cildinizin vereceği tepkiyi ölçmek için çok çok az kullanın. Çok geçmiş olsun tekrar..

filiz hanım çok teşekkür ederim
benim üzüldüğüm nokta neden yüzümdeki lekeler daha koyuldu ve çoğaldı? sadece lekenin üzerine sürün diyorsunuz ama yanaklarım ve burnum koyu kahve lekeli heryerine sürmem gerekecek bu durumda değil mi? ayrıca kapatmak için fondoten sürmelimiyim sizce? cildim güzelleşecek derken neden böyle oldu anlamadım. ne kadar zamanda bu lekelerden kurtulurum inanın eski halime dönmeye bile razıyım

Deniz hanım, keşke size net bir şey söyleyebilsem , birimizde işe yarayan bir şey bir diğerimizde farklı sonuçlar doğurabiliyor maalesef, benim 3-4 gün içinde düzeldi 1 hafta içinde ise tamamen iyileşmişti. Bence çok kızarmış olan bölgelerinize fondöten sürmeyin, bu kadar kötü etkisini yaşadığınıza göre cildiniz tepki göstermiş diye düşünüyorum. İnşallah kısa zamanda düzelirsiniz..

ben de alıcam, bugün aradım.
sarıkedideniz neden mustafa beyi aramıyosun
bir de bu kremi beğenen arkadaşlar umarım birilerine para kazandırmak için değildir yazılanlar. yanlış anlamayın sakın, bu forumda çok görüldü de böyle şeyler artık güvenemez, korkar oldum...

bende bugün aradım, ama içerik maddelerini tam söylemedi.p.tesi tekrar görüşeceğim..
tedirginim aslında..:sm_confused:

Ben Mustafa bey ile görüşüyorum zaten sürekli , söylüyorum anlatıyorum
Filiz hanımdan bilgi almak istememin nedeni , bizzat kendisi kremi denediği için yaşadıklarını ve yaşadıklarımı daha iyi analiz edebilir düşüncesiyle yazdım. Ayrıca kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiyem çok az sürerek başlayın benim birazda fazla kullanmamdan meydana geldi sanırım.

Dün yanağım resmen gerilmişti. Hani bal maskesi yaparsında gülünce kırış kırışolur aynen öyle odu. Mustafa beyle görüştüm deriyi atmak için hızlandıralım dedi. Ilık bir sünger ile masaj yapmamı söyledi ama nasıl anlatayım hani banyodan çıkarsın vücudun yumuşar bazı yelerinden kir çıkar aynen öyle oldu nasıl koyu renkli artık kir mi lekeli derimi tam bilmiyorum (çünkü yüzüm hala kırmızı) bu şekilde döküldü. Şimdi kullanmayı bıraktım biraz yüzümü dinlendireceğim.

Filiz hanıma da teşekkür ederim, bana zaman ayırıp düşüncelerini paylaştığı için

geçmiş olsun ya umarım biran önce düzelir cildin eskisinden daha iyi istediğin gibi bir cilde sahip olursun bende bu kremi almayı düşünmüştüm ama sizlerin tecrübelerinden biraz daha yararlanmak istiyorum açıkçası annem izin vermiyo biraz da tedirgin yaklaşıyor bakalım faydasını görenler daha çok bilgi verirse burda mutlu oluruz

filiz hanım acaba bu kremi ne kadar kullanmamız lazım lekeler geçene kadar mı yoksa belli bir süresi var mı???? mustafa beyden bu konuyla ilgili bilgi alan oldu mu? Bide kremle cildimiz soyuluyo ya bu yüzümüzün incelip damarların belirmesine sebep olur mu ???

sağol eylemsii şimdi eskiye nazaran daha bir düzelme var, en azından kızarıklıklar artık beni rahatsız edecek seviyede değil. Çok az sürüyorum artık ve lekelerin olduğu yerler hafif soyuluyor. Kullanmak istersen kesinlikle azar azar sür, hergün değil birkaç gün arayla sür. (Filiz hanımın dediği gibi)

metu benim cildim soyuldu ama incelme konusunu bilemiyorum. Alttan gelen deri pembemsi renkte. Damar belirmesini ise duymadım. Şu ana kadar bende böyle bir şey olmadı.

sevgiler

sevgili filiz ciğim , eczacıyı aradım senden selam söyledim.senin KK.'da yazdığın yazıları o'da okumuş sana teşekkür etmemi istedi.Krem kullanıcılarından aldığı çok güzel geri dönüşler o'nu çok mutlu etmiş.Hamileler ve emziren anneler için kremin yan tesiri olur mu diye sordum.Emziren anneler kremi sürdükten sonra bebeklerini öpmesinler , bebeğin cildi çok ince ve hassas olduğu için tahriş olabilir dedi.Kremi sürdükten sonra ellerini sabunla yıkadıktan sonra bebekleri ile ilgilensinler dedi.hamilelerde hiç bir problem olmazmış.güneş ve florosan ışık tan uzak durmak ve mutlaka koruma faktörlü krem kullanmak lazımmış.östrojen kullanan kadınların lekeler daha çıkmadan bu kremi kullanmalarını önerdi.çünkü östrojen hormonu ciltte leke yapıcı bir şeyleri tetikliyormuş.
kendisi bu kremi yapan üçüncü kuşak eczacıymış.meğer ilaç 80-90 yıldır varmış ta bizim yeni haberimiz olmuş...iyi mi ?? sevgiler

merhaba , bebeğin hayırlı olsun...doğumla gelen lekelerden okuduğum kadarı ile sende muzdaripsin...2 ay öncesine kadar ben de öyleydim.bu hafta sonu eczacı beyi aradım ve geçen hafta merak ettiğimiz hamilelik ve emzirmede krem kullanmak sakıncalı olur mu diye sordum.emziren anneler kremi yüzlerine sürdükten sonra bebeklerini öpmesinler ve yanak yanağa temasta bulunmasınlar yeter dedi.yüzümüzden bebeğe sürülen miktar bile onun hassas derisini tahriş edebilirmiş.başka bir problem görmüyorum dedi.hamileler de leke yapıcı renk maddeleri hormonların aşırılığı nedeni ile çoğaldığı için hamilelerin daha şimdiden kullanmaya başlamalarını önerdi.sizlerden bahsettim.telefonla ararlarsa onlara yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacağını söyledi. paylaşmak istedim ..sevgiler..XXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bu kremi ne kadar kullanıcaz ya belli bi günü var mı yoksa lekeler geçene kadar mı?????????????

arkadaşlar bu kremi ne kadar kullanıcaz ya belli bi günü var mı yoksa lekeler geçene kadar mı?????????????

ilacı kullanırken belli aralıklarla ecz.beyle kontak halinde oluyorsun..gelişmelere göre kullanılıyor yani..

benim ilacım da bugün geldi.delikafaduldenhatta ecz.bey bana, arada sırada hortlayan yüzümdeki bir inattçı akne için ilaç gönderdi ,hediye olarak dedi..tşk ederim kendisine..5 gün boyunca akne ilacını kullandıktan sonra leke ilacına başlıyacağım..

kızlar merhaba
benim de yüzümde güneş lekelerim var vede ellerimde sanırım yaş ilerledikçe arttı bende almak istiyorum ama biryandanda korkuyorum. benim gibi güneşten ve yaş ilerlemesinden dolayı oluşan lekelr için kullannanlar yorum yaparlarsa çok sevinirim..

canım iki kere sordum ama cevap veren olmadı
sivilce lekelerine iyi geliyormu acaba bir bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…