evet bi foto görsek iyi olurdu..bu eczacının hazırladığı kremin içinde neler var birde resmini çekebilirmisin yüzünün ben artık inanmıyorum böyle şeylere çünkü çok dr ve krem denedim....
ben daha yeni kullanmaya başladım lekelerimde açılma yok derim soyulmaya başladı şimdiki halini çekiyim 10 15 gün sonra gelişme olursa tekrar çekip koyarım buraya kııyaslama şansımız olur benim lekelrim çok koyu değil o yüzden eğer krem gerçekten işe yarıyorsa bende daha çabuk etki etmesi lazım ama derinin soyulmasının bi zararı olur mu o konuda tedirginim güneşe falan çıkıorz sonuçta...
kizlar bendede ufak bi gebelik lekesi var cenemle alt dudagimin arasinda.
filiz hanimin yazdigi snoptaki eczanenin numarasini bi kagida not edip cüzdanima atmistim tatil icin türkiyeye geldigimde hemen arayip sparis verdim.kremim hemen geldi.ben daha kullanmaya baslamadim cünkü hamileyim hala doguma az kaldi ama ben kullanmakta kararsizim biraz.
bu kremi kullanan arkadaslar acaba kremi yüzünüzün tamaminami sürdünüz yoksa sadece lekelerin oldugu yeremi:uhm:
bence emzirme dönemin bitene kadar kullanmamalısın sonuçta kimyasal içeriklerde varmış
eczaciya sormustum hamileliktede kullanilabilir demisti bir yan etkisi olmuyormus.
kullanip kullanmamam tamamen benim kararsizligim cünkü dogumdan sonra kendiliginden gecebiliyormus.
evet canım bazıları kendiliğinden geçiyormuş..
doğumundan sonra birkaç ay bekle, geçmezse o zaman yine dr.a danışarak kullan..
benim güneş lekelerim vardı,hamilelikte tetikleyince daha da koyulaşmıştı..leke açıcı ilaçlar maske vs.ile epey haifledi..çok dikkatli bakılınca belli oluyor..ben emzirmem bitince başlamıştım..
Arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum bugün üye olabildim.Ben de bu lekelerden muzdaribim.Dogumdan bır kac ay sonra sirle bıyıgımı aldırdım sonra hafif bir iz farkettim,bir kac ay sonra da yani yazın tamamen leke ortaya cıktı.Yine internetten arastırmalarımla expigment kullandım biraz hafifletti ama kullanım süresi berbattı kıpkırmızı oluyor soyuluyor.Sonra elma sirkesi denedim biraz azaldı gibi ama kalan kısımlar yara oldu vede daha koyulastı su an.Bu bahsi gecen eczane yapımı ılac acaba expigment gibi kötümü yapıyor.Çalıştığım için kötü bir görüntü istemiyorum şu an.Bir de kullanan herkesde 10 gunde gecırdımı gercekten de.Unitone 4 veya md formulations u duydum birde acaba onlarımı denesem hıc bılmıyorum fıkır verın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?