ablamın cildinde gözle görülür bı açılma var çok mutlu
merhaba yazılanlar çok etkileyici. ama aklımda bazı sorular var. onları sormak istiyorum.
yöntem çok mantıklı görünüyor cildi soyuyor ve tabi ki alt tabakalara kadar uzanan lekeleri yok ediyor. peki bu süreçte fondöten pudra vs. sürüyor musunuz?
krem aslında peeling yapıyor. ama hergün sürülüyor ve devamlı soyuluyor. ama peelingi haftada bir yada iki kez yaparız hep öle denir burası da biraz karışık ?
ve eczacı içeriği söylemiyor. normalde aldığımız kozmetik ürünlerin hayvanlar üstünde falan denemesi yapılıyor uzun süreçlerde ne gibi zararı olabileceği de böylece araştırılıyor. yani ilaç endüstrisinde staj yapmıştım biliyorum her gün aynı ürün de üretilse mutlaka o ilaçta olması gereken bütün değerler tekrar kontrol ediliyor. yani öle ben karıştırdım oldu die bişi olmamalı. ben kendim de aramayı içeriği sormayı düşündüm ama şimdi kimyager olduğumu söylersem hiç söylemez formülünü kopyalayabiliriz die. yerimseniben bi yandan da sonuçta bir iki kremi karıştırdığını düşünüyorum belki çinkooksit aloavera falan belki yenilenme olsun die.
[bilemedim ben de şuan kozmetik ürünler kullanıyorum ama bunu da alabilirim. bide arkadaşlar fotoğraf eklerseniz ekleyebilirseniz bizim için daha aydınlatıcı olur. öpüyorum hepinizi şekerler..Şeniz
Arkadaşlar bu kremi size önerdim ama bu yazıyı okuyupta almak isteyen hamileler, bebeğine süt veren hanımlar lütfen kullanmasın. Dediğiniz gibi bende içeriğini bilmiyorum ama muhtemelen renk açıcılar var. Bu da zarar verebilir. Güneş lekelerim çok yoğun olduğu için açıkçası artık içinde ne var diye bakmadım, geçsinde kurtulayımda ne olursa olsun dedim. Sonuç olarak lekelerim gitti, ve kullanmayı bıraktım, güneştede kaldım, tekrardan hafif şekilde belirdi. Yani kısacası yüzü lekeden temizlenen arkadaşlar dikkatli korumanız lazım tekrar çıkabiliyor. İlk yazımdada bunu belirtmiştim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?