sanırım senin lekelerin tam geçmeden bıraktığın için yinelemiş. ben kremi geçen Ekim ayı boyunca kullandım.lekeler geçti. ilk zamanlar cildim daha parlaktı şimdi sadece parlaklık,canlılık gitti sanki ama lekeler geri gelmedi. koruyucu mu da düzenli kullanıyorum.
lekelerin geçmediyse bence kullan.şimdiki halinden daha iyi olacağından eminim. lekelerin daha görünmez olabilir.
Bu başlıkta Sinoptaki eczanenin adını defalarca verenler olmuş. Bir kısmının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, tecrübelerini paylaşmak istemiş. Yalnız sadece bu konuda yazı yazmak için üye olmuş ve sadece bu başlıkta birsürü yazı yazmış kişiler var ki eczanenin reklamını yaptırdığı bariz hale geliyor. Eğer eczacı, ilacının dökümünü veremiyorsa hatta verse bile, bir doktorun reçete etmediği, hamile kadınlara zararı olmaz denen (mesajlara bakarsanız nerede geçtiğini görürsünüz) bir ilaçla ilgili eczacılar odası ya da sağlık bakanlığına şikayette bulunulursa, bu eczacı için hiç hayırlı olacağını düşünmüyorum. Bu durumda, forumda bu konuda yazmış kişilerin ip numaraları tespit edilerek tanıklıklarına da başvurulur. Eczacının ilacının içeriğinden nasıl bahsettiğinden tutun da, kime zararlı olup olmayacağını söylediğine, bu girişleri yapan kişilerden eczacı ile tanışıklığı olanlara kadar tespit edilir. Kendi çıkarlarına reklam yapan kişiler, bir değil iki kez düşünsünler.
iyi akşamlar.yeni üyeyim.ama forumu bir süredir takip ediyorum.filiz hanımın önerdiği kremi ben de aldı.ve 17 gündür kullanıyorum.yüzümdeki lekeler bayağı açıldı.ama cildimde soyulma felan olmadı.
arkadaşlar benm sivilce kremiyle beraber 21.günüm oldu kremi kullanalı .bende soyulma falan olmadı cildim gerginleşti sıkılaştığını hissediyorum sirkeli suyla kompres yapıorm kremi sürmeden soyulma olmadı ama lekelerim azaldı gibi
halen kremi kullannan arkadaş varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?