Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Öyle mi dersin? Bu hafta sonu tekrar başlayayım öyleyse. Umarım dediğin gibi olur. Peki sen bu leke kremini sadece Ekim ayı boyunca kullanıp tamamen bıraktın mı? Yoksa ara ara sürüyor musun?

lekelerim geçince bıraktım.kremden biraz kaldı onu da Mustafa Beyin dediği gibi arada sırada haftada 2-3 sürüyorum. bepanthenle karıştırmadan. bunu da krem bitene kadar yapıcam. ondan sonra yapmam.

merhaba arkadaşlar
mustafa beye nasıl ulaşacağım. lütfen bilgi verin. sizin gibi leke magduruyum.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a e-mail atın. şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba konuyu başından beri takip ettim..Krem için nasıl kontak kurmamız gerekecek bilgi vermeniz mümkünmü..Mail adresime de ail atabilirseniz çok memnun olurum.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxMAİL BEKLİYORUM..

Son düzenleyen: Moderatör:
sis leke kremi yaz çıkar sitesi orda tel var.bu arada bende dün başladım leke kremine arkadaşlar sivilcelerim için 3 gün ayrı krem vermşti onu kullandım baya kurtuo ama mustafa bey 3 günden sonra lekeye başladfı dedi dün başladım sivilce kremini sürdüğüm yerler pul pul oluo çok hafif yanma o bölgelerde bakalım sonuç ne olacak asıl amacım renk açmak

yağlı cilde iyi gelirmi peki kantaron yağı daha fazla yağlandırmasın

lütfen reklam yapmadan bilgilendirin birbirinizi arkadaşlar reklam yapan iletişim bilgileri veren kullanıcıların üyelikleri iptal edilecektir

Bu başlıkta Sinoptaki eczanenin adını defalarca verenler olmuş. Bir kısmının iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, tecrübelerini paylaşmak istemiş. Yalnız sadece bu konuda yazı yazmak için üye olmuş ve sadece bu başlıkta birsürü yazı yazmış kişiler var ki eczanenin reklamını yaptırdığı bariz hale geliyor. Eğer eczacı, ilacının dökümünü veremiyorsa hatta verse bile, bir doktorun reçete etmediği, hamile kadınlara zararı olmaz denen (mesajlara bakarsanız nerede geçtiğini görürsünüz) bir ilaçla ilgili eczacılar odası ya da sağlık bakanlığına şikayette bulunulursa, bu eczacı için hiç hayırlı olacağını düşünmüyorum. Bu durumda, forumda bu konuda yazmış kişilerin ip numaraları tespit edilerek tanıklıklarına da başvurulur. Eczacının ilacının içeriğinden nasıl bahsettiğinden tutun da, kime zararlı olup olmayacağını söylediğine, bu girişleri yapan kişilerden eczacı ile tanışıklığı olanlara kadar tespit edilir. Kendi çıkarlarına reklam yapan kişiler, bir değil iki kez düşünsünler.

haklısın canım zaten kazen durumu anlamış eczacı kendisi bir kaç üyelik açıp reklamını yapmış

Arkadaşlar eğer reklam yapanlar olduysa, ben kendi adıma çok ama çok teşekkür ederim. süper bi ürün ben çok memnun kaldım.Allah mustafa beyden razı olsun. lekelerim zaten geçti şimdi sivilce izlerim için kullanıyorum. sağ yüzüm çok delikli çukurluklar vardı ama şuan % 80 oranında geçti (toplam 6 haftadır kullanıyorum )ve geçecekde,çünkü öyle güzel olduki! keşke önceden bu kremi öneren arkadaşlar olsaydıda, diğer ürünlere çok para dökmeseydim

Eğer reklam yapanlar varsa, ki var, bir kendi çıkarları için reklam yapıyorlar forum kurallarına aykırı, iki gayet bilinçsizce konuşuyorlar çünki içeriğinde ne olduğundan haberdar değiller, içeriğinde civa bulunan ama cildi beyazlaştıran arnavut kremi gibi iki gün sonra dişlerini saçlarını dökebilir, üç bu durum sizin de başınıza gelebilecekken, içeriğini bilmediğiniz, ilaç lisansı almamış, yıllarca testlere tabi tutulup yan etkileri tespit edilmemiş, hamile kadınlar üzerinde teste tabi tutulup sonuçları kanıtlanmamış ama hamilelere önerilen, doktorun reçete etmediği bir ürünü tavsiye edebilme hakkını kendinizde bulunuyorsunuz. Madem ortada reklam harikası değil de mucize bir ürün var, bence o eczacı, leke izinden ciltteki deformasyona kadar tedavi eden, bu anlamda da devasa labratuvarlarda yıllarca araştırma yapan köklü firmalara rakip olacak bir kişi,ilacın lisansını patentini alabilir niye almıyor öyle değil mi? Onun yerine internetteki forumlara farklı isimlerde giren birkaç kişinin reklam yapmasını sağlıyor. Tek diyeceğim arkadaşlar siz onun bunun reklamına bakmayın, sağlık bakanlığı onayı olmayan, içeriğinde ne olduğunu bilmediğiniz ürünleri de kullanmayın. O bir kaç kişi reklam mesajlarını silmezse evet kimin kim olduğu ortaya çıkabilir, vatandaşlık görevimi yapacağım, Eczacılar Odasına, Sağlık Bakanlığı'nın 184 hattına buradaki yazılarla ilgili ve eczacının hamilelere kadar önerdiği ilacıyla ilgili ihbarda bulunacağım.

Son düzenleme:
kafam karıştı şu an reklam üzerine alıp kullanıo olmak istemem bu ürünü.son çare olarak düşündüğüm için aldım evet içeriğini bilmiorum ama bi umut benimkisi ne zamandr sürmüodum bu gece tekrar sürdüm.umarmda cok kötü etkileri yoktur yazıldıgı gibi.kurtulmak istiorum bu lekeden artk

ya bende bu kremi istiyorum ama eczanenin adı yazmıyor hiçbir yerde lütfen sinoptaki aczanenin adını yazın bi şekilde bana haber verin lütfennnnnnnnn

arkadaşlar benm sivilce kremiyle beraber 21.günüm oldu kremi kullanalı .bende soyulma falan olmadı cildim gerginleşti sıkılaştığını hissediyorum sirkeli suyla kompres yapıorm kremi sürmeden soyulma olmadı ama lekelerim azaldı gibi

arkadaşlar bu kremi yapan eczanenin telefon numarasını göremiyorum lütfen yazaramısınız banayardımcı olur musunuz şimdiden teşk ederim.

halen kremi kullannan arkadaş varmı acaba ?

internette okudum daha öncede, salatalık dolapta birkaç gün geçince suyunu çekmiş halde olurya onun kabuğu cilt lekelerine iyi geliyormuş, ben deneyeceğim salatalığın pörsümesini bekliyorum

Porselen Gibi Bir Cilt İçin

Bir tatlı kaşığı kil, bir tatlı kaşığı mısır unu, bir çay kaşığı kadar el kremi biraz ılık su boza kıvamına getirilir.. Temiz cilde sürülür, kuruyana kadar beklenir.. Kuruduktan sonra artan maskeden elinize alıp yüzünüzdeki maskeyi onunla ovarak çıkarıyorsunuz.. Yalnız cildinizi çok hırpalamadan..

Suna dumankaya tarifiydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…