sinoptan sipariş ettiğim kremi yaklaşık bir aydır kullanıyorum.rengim çok açıldı.bayramda beni gören herkes ne kadar beyazlamışsın,çok güzelleşmişsin gibi olumlu güzel şeyler söylediler.tavsiye ederim
arkadaşlar benim asıl amacım cilt rengimi açmak beyazlatmak yani işe yararmı sizce kullannalar cev yazssın lütfen
bende çok hevesle okudum yorumları 5-6 ay önce kullanıpta etkisi hala devam eden var mı
eski kullanıcılar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar
bu eski kullanlardan ben de ne zamandır yanıt bekliyorum da hepsi kayboldular nedense????
Belki cok memnun kaldilar ve bu sayfa onlarin umurunda bile degildir artik :) sen biliyorsun iki gundur kullaniyorum. Gelismeleri mutlaka paylasacagim!
Benim lekeler aynen geri döndü arkadaşlar. Tam anlamıyla kreme başlamadan önceki haline. Ben de çok umutlanmıştım ama sonuç bu ne yazık ki...
Benim lekeler aynen geri döndü arkadaşlar. Tam anlamıyla kreme başlamadan önceki haline. Ben de çok umutlanmıştım ama sonuç bu ne yazık ki...
sanırım senin lekelerin tam geçmeden bıraktığın için yinelemiş. ben kremi geçen Ekim ayı boyunca kullandım.lekeler geçti. ilk zamanlar cildim daha parlaktı şimdi sadece parlaklık,canlılık gitti sanki ama lekeler geri gelmedi. koruyucu mu da düzenli kullanıyorum.
lekelerin geçmediyse bence kullan.şimdiki halinden daha iyi olacağından eminim. lekelerin daha görünmez olabilir.
koruyucu kreminizin markasını öğrenebilir miyim aceba ben sebamet kullanıyorum ama bi yorumda sebamet lekeri geri getiriyor yazmışlar içim rahat değil...
sebamet 50. üzerinde yazıyo zaten güneş lekelerine karşı etkili diye..gayet yeterli bi koruyucu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?