• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bende almıştım kremi ama hala kullanmaya başlamadım. O kadar çok ürün kullandım ki artık bıkkınlık geldi..
Bakalım bunu da deneyecem umarım kesin çözüm olur. Çünki şuana kadar kullandığım herşey geçici çözüm üretti...
Kullanan da epey kişi var. Memnunda kalan var. İnşallah faydası olur banada...

kremi başlayalı 1 hafta oldu cildim 2 gündür yanıyo kızarıklar oluştu soyulmalar başladı 2 gün dinlendir dedi mustafa bey bakalım ne olacak ??kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyoruz lekelerden kurtulup tekrarlamayanlar varmı asıl önemli olan bu çünkü. hep lekeleri gecenleri ve geri dönenleri okuyoruz kullanalı uzun süre olupta lekeleri geri dönmeyen varsa lütfen yazsında mutlu olalım........

bende çok hevesle okudum yorumları 5-6 ay önce kullanıpta etkisi hala devam eden var mı
eski kullanıcılar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar

arkadaşlar evet 20 gündür falan kullanıyorum ve yazıyorum: krem cildi sanki fondeten varmış gibi porselen gibi yapıyor. ben çok memnun kaldım. en ufak bir zararnı görmedim..

arkadaşlar benim asıl amacım cilt rengimi açmak beyazlatmak yani işe yararmı sizce kullannalar cev yazssın lütfen

ben başlayalı da 17 gün oldu ve bu sabah cildimde parlaklık ve lekelerimde de baya bi azalma farkettim.. aynaya bakınca iyice yaklaşınca minik minik şekilde görülüyo lekeler. Mustafa bey devam et tamamen kaybolacak lekeler dedi devam edecem tabiki de çok memnun kaldım.bugün öyle mutluyumki durmadan aynaya bakıyorum...cildim çok güzel olmaya başladı...

arkadaşlar benim asıl amacım cilt rengimi açmak beyazlatmak yani işe yararmı sizce kullannalar cev yazssın lütfen

Mustafa Beyi arasanız o sizi bilgilendirecektir.kendi sitesinde böyle bi yorum okumuştum ve cevap olarakta size renk açıcıyı daha fazla katarız gibiydi.yine de kendiniz konuşursanız daha iyi olur zaten kremi kullanırken sürekli iltibatta olmamız gerekiyor..

bende çok hevesle okudum yorumları 5-6 ay önce kullanıpta etkisi hala devam eden var mı
eski kullanıcılar lütfen deneyimlerini paylaşsınlar

bu eski kullanlardan ben de ne zamandır yanıt bekliyorum da hepsi kayboldular nedense????

Belki cok memnun kaldilar ve bu sayfa onlarin umurunda bile degildir artik :) sen biliyorsun iki gundur kullaniyorum. Gelismeleri mutlaka paylasacagim!

ben de öyle düşünüyorum canım.kendi sorunları kalmadıya artık bu konu önemli değil onlar için .amaaa birde başka tarafından düşünmeden de edemiyorum çoğu atıyodu geçmemişti lekeleri:))) yada lekeler geri döndü ve bıktılar bu muhabetten takmıyolar artık leke fln :)) inşallah A seçeneğidir....

Benim lekeler aynen geri döndü arkadaşlar. Tam anlamıyla kreme başlamadan önceki haline. Ben de çok umutlanmıştım ama sonuç bu ne yazık ki...

Benim lekeler aynen geri döndü arkadaşlar. Tam anlamıyla kreme başlamadan önceki haline. Ben de çok umutlanmıştım ama sonuç bu ne yazık ki...

Canım kremi bıraktıktan sonra mı döndü lekelerin?Ben 1.5 aydır kullanıyorum tüm yüzüme uyguluyorum ben çok fark etti,hatta eşim bile sen yüzüne ne yapıyosun çok güzel görünüyo dedi.çok mutlu oldum.

Ben eski bir kullanıcı olarak arada yazmaya calısıyorum kızlar.Yaklasık 3 aydır kullanıyorum kremi.Ben kreme baslamadan önce lekelı bolgeye sırke lımon falan de duyduysam surmustum sanırım bıraz fazla surttum cıksın dıyekı kıpkırmızı oldu daha beter yara olmustu.Su an eskı halıne dondu lekem en azından asla gecmeyecegını dusunuyordum hattabazı yerler gectı bıle sayılır.Ama ben oyle pespese gunlerce hıc surmedım cunku cok kızarıp soyuluyor ve dısarı cıkamayacak hale gelıyor cıldım.Kapatıcıyla bıle zor kapanıyor.O yuzden 3 aydır sadece hafta sonları 2 gun kullandım.Yuzde 90'ı gıttı sımdılık.Yıne de mutluyum.Renk acma olayına gelınce bu krem renk acmıyor bence cunku renk acsa ben bolgesel uyguluyorum mesela o bolge farklı olurdu.Krem cıldı baya soyarak kat kat lekeyı atıyor.Valla benım leke baya derınlerdeymıs anladıgım kadarıyla.Bırde benım cıldım oyle fondoten surmus gıbı falan da olmadı sadece leke gıttıkce acılıyor her soyulmadan sonra da 3 gece boyunca teramycın merhem suruyorum soyulup yara olan yerler cabuk ıyılesıyor.Benım lekem yaklasık 8 aylık bır leke dogumdan sonra kaldı,insallah gıder de gelmez.Tekrarlayanları okudukca da moralım bozuluyor.

Kremi 15 gün kadar kullandım ve neredeyse kaybolmuşlardı. Sonra araya bayram girdi, seyahate çıktım filan derken bıraktım kullanmayı. Daylong güneş kremini de düzenli kullandım ama leke kremini bıraktıktan 15-20 gün sonra tekrar koyulaşmaya başladı ve şu an eski haline döndü. Aslında tekrar kullanmaya başlasam mı diye düşünmüyor değilim ama umutsuzluğa kapıldığımdan buzdolabının rafında öylece duruyor. Buğday tenliyim ben ne esmer ne beyaz yani cildim.

sanırım senin lekelerin tam geçmeden bıraktığın için yinelemiş. ben kremi geçen Ekim ayı boyunca kullandım.lekeler geçti. ilk zamanlar cildim daha parlaktı şimdi sadece parlaklık,canlılık gitti sanki ama lekeler geri gelmedi. koruyucu mu da düzenli kullanıyorum.
lekelerin geçmediyse bence kullan.şimdiki halinden daha iyi olacağından eminim. lekelerin daha görünmez olabilir.

Son düzenleme:
sanırım senin lekelerin tam geçmeden bıraktığın için yinelemiş. ben kremi geçen Ekim ayı boyunca kullandım.lekeler geçti. ilk zamanlar cildim daha parlaktı şimdi sadece parlaklık,canlılık gitti sanki ama lekeler geri gelmedi. koruyucu mu da düzenli kullanıyorum.
lekelerin geçmediyse bence kullan.şimdiki halinden daha iyi olacağından eminim. lekelerin daha görünmez olabilir.

koruyucu kreminizin markasını öğrenebilir miyim aceba ben sebamet kullanıyorum ama bi yorumda sebamet lekeri geri getiriyor yazmışlar içim rahat değil...

koruyucu kreminizin markasını öğrenebilir miyim aceba ben sebamet kullanıyorum ama bi yorumda sebamet lekeri geri getiriyor yazmışlar içim rahat değil...

sebamet 50. üzerinde yazıyo zaten güneş lekelerine karşı etkili diye..gayet yeterli bi koruyucu bence.

Back