Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
halen kremi kullannan arkadaş varmı acaba ?

ben 1 aydır kullanıyordum lekelerim azaldı ama tamamen geçmedi cildim bu kreme alıştığı için artık soyulma olmuyo Mustafa Bey daha etkili bi krem daha yollıcak (ücretsiz) şu anda onu bekliyorum.gelişmeleri paylaşırımm..

Arkadaşım benim arkadaşlarım imex diye bir yüz kremi kullanıyorlar, doktorlarında tavsiye ettiği bir kremmiş, ciltleri çok güzel ışıl ışıl

imex lekelere iyi gelmez imex uzmanı oldum artık çıkan sivilceleri geçirir kızarıklığını alır ama önceden olmuş lekelre bir şey yapmaz yinede iyi bir ilaç sivilcem çıktında onu sürüyorum anında etki gösteriyo fakat lekelere çözüm değil

Lekeler için kullandığım kremler arasında en iyisi olduğunu hala belirtiyorum, en son mesajlarımda lekelerimin bir kısmının yeniden belirdiğini yazmıştım ama asla eskisiyle kıyaslanamaz şuan kremi kullanmaya bir müddet ara verdim çünkü cildimin artık kreme tepki vermediğini gözlemledim sanırım bu cildimin kreme alışmasından dolayı bir müddet sonra hafif kalan lekeler için yeniden kullanmayı düşünüyorum. Filiz hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum önerisi için.

benm de 25 gün oldu sanırım bende başından beri soyulma olmuyo buna rağmen lekeler hafifledi gibi ki lleklerim sivilce izi öyle eski de değil çoğu yeni sivilce izi.sirkeli suyla kompres artı yarım saat arayla iki kat krem sürüyorum tca dan kalma bi lekem vardı o geçti dudak kenarında da lekem vardı güneş lekesi gibi o da geçti nerdeyse ama sivilce izlerimde pek bi ilerleme yok soyulma olmadanda olmaz gibi geliyo.
ayrıca merak ettiğim soyulma nasıl oluyo sizde cilt pul pul mu oluyo nasıl oluyo

kuruyo cilt ve geriliyo sonrada az az soyuluyo öyle fazla olmuyo zaten özellikle çene ve yanakların kenarlarında yani saçımıza yakın yerlerinde daha fazla belli oluyo beyaz beyaz oluyo günleşlenince soyulurya ona benzer umarım anlatabilmişimdir..

Bu arada arkadaşlar, nemlendirmek ve günlük bakım için krem ararken yine bu sitede önerilen dermoday kremini kullanmaya başladım bir ay oldu gerçekten güzel bir krem, bakım kremi arayan arkadaşlara öneririm.

anladım bendede dudak kenarında pulanma gibi oluyo ama sivilce izlerim yanakta orda hiç bişey olmuyo

Arkadaşım benim arkadaşlarım imex diye bir yüz kremi kullanıyorlar, doktorlarında tavsiye ettiği bir kremmiş, ciltleri çok güzel ışıl ışıl

imek yağlı bi krem sivilce için benim cildim yağlı diye sivilcelerimi arttırdı

bende sis leke kremini kullandım filiz hanımın dediği kremi burdan gördüm zaten gerçekten mucize krem. herkese tavsiye ederim mustafa beyde ayrıca ilgili ve çok iyi biri herkese elinden geleni yapıyor

Bu arada arkadaşlar, nemlendirmek ve günlük bakım için krem ararken yine bu sitede önerilen dermoday kremini kullanmaya başladım bir ay oldu gerçekten güzel bir krem, bakım kremi arayan arkadaşlara öneririm.

dermoday mavi anemon çiçeği kremi 10 numara.
zaten lekelerden kökten kurtulmak için ya kinearse ya da dermoday alacaksın.
ama önce doktora gideceksin ve lekeleri mutlaka göstereceksin.

dermoday mavi anemon çiçeği kremi 10 numara.
zaten lekelerden kökten kurtulmak için ya kinearse ya da dermoday alacaksın.
ama önce doktora gideceksin ve lekeleri mutlaka göstereceksin.

Cilt lekesi bende yıllardır olan bir problem ne kadar koruyucu kullansam da cildim güneşten çabuk etkileniyor ve leke oluşuyor daha öncesinde lekelerim için bir kaç kez doktora gittim krem tedavisi uygulandı pek netice alınamadı sonraki dr da kimyasal peeling uygulayalım dedi bir kış dönemince peeling yaptırdım, peeling yapılan dönemde cilt parlaklaşıp canlı görünse de sonrasında lekeler yeniden belirdi yani o da fayda etmedi. Önceki mesajlarımda bahsettiğim şekilde bu forumda önerilen kremden memnun kaldım aynı şekilde dermoday'den de cildim şuan eskiye oranla oldukça güzel görünüyor ayrıca bunu bir de çevremdekilerden duymak da hoş oluyor tabi, fakat şunu anladim ki ne kullanırsam kullanayım tamamen geçti artık bitti tekrar kullanmama gerek yok diye bir olay yok biliyorum ki ömrüm boyunca benim cildim lekelenmeye hep müsait olacak ve ben bu tür kremleri hep kullanmak durumunda kalacağım ama en azından faydası olan kremleri bulup kullanmak, forumdaki yorumlar gerçekten faydalı oluyor bu nedenle yorum yapıp tecrübesini paylaşan öneride bulunan herkese teşekkür ederim ben de bu nedenle artık ara ara deneyimlerimi yazıp paylaşıyorum.

Sevgiler..

Cilt lekeleri eğer kurumuş sivilceden kaynaklanmıyorsa ciltteki fazla melaninden kaynaklanıyor demektir.
Ciltte fazla melanin oluşumu ise güneş,yaş,genetik yapı,karaciyer enzimlerindeki düzensizlik vs ile ilgili olabilir.dolayısıyla fazla melanini inhibe edecek yani baskılayacak ürünler kullanmak gereklidir.peeling yeterli olmaz.ama çok iyi sonuçlar verebilir.

ciltteki fazla melanini baskılayacak aktifler ise arbutin,kojik asit,tretin(A vitamini),hidrokinon,azelaik asit,kinetin,zeatin ve türevleri olarak sıralanabilir.

Dolayısıyla satın alacağın ürünlerin bu aktifleri etkin dozda içermesi gerekir.
kesinlikle adı sanı duyulmamış markaları bu amaçla deneme.

dermoday,kinerase,la praire,uriage gibi bir çok bilindik markanın bu tarz ürünleri var.
daha ucuz ürün arıyorsan fade out var.
daha da ucuz ürün arıyorsan eczanelerde bu aktifleri içeren ilaçlar var.
Ama hangisini kullanırsan kullan en az +50 SPF li kremi de yanına ekle.

dermoday mavi anemon çiçeği kremi biraz daha komplex yapıda olduğu için hem çok iyi nemlendiriyor ,kırışıkları açıyor hem de çok iyi leke karşıtı bir silah haline gelebiliyor.
yani içerikle alakalı.

hoşçakal canım

Son düzenleme:
kızlar dikiş izi için krem önerecek olan var mı ?

kızlar bende bir krem var sivilce lekesine ciltteki renk deişimlerine daha doğrusu herşeye iyi gelen bir krem adını şu an hatırlamıyorum daha doğrusu bir adı war mı bilmyorum elden ele dağıtılıp satılan bir krem biz yaklaşık 1 yıldır bu kremi kullanıyoruz bütün sorunlarımız için şöyle anlatıyım kuzenimin sivilce sorunu vardı yani yüzünün her yeninde siilce ve sivilce izleri vardı bu kremi ona önerdik kullanmaya başladıktan sonra sivilce izleri çok büyük bir oranda kayboldu. babam ayağına memer düşürdü iki parmağı kan topladı mor değil siyah oldu resmen parmakları gece yatmadan bu kremi sürdük sabah kan toplayan parmaklar normale dönmeye başlamıştı akşamaysa sadece çok küçük bi bölgede morluk kalmıştı. annemin eline kaynar su döküldü sadece eli değil koluna kadar kıpkırmızıydı soğuk suya bile tutmadan bu kremi kullandık yaklaşık 15 dk sonra ne kızarıklık kaldı ne acı ne de kabarıklık. aynı şey yangemin de başına geldi. bir tanıdığımız ayağındaki ödem için bu kremi kullanıyo şişlikleri eskisi kadar değil. bu krem aktarlarda satılıyor mu bilmiyorum benim bildiğim kadarıyla çok uzun süredir otlarla uğraşan yaşlı bir adam yapıp bazı illerdeki öğretmenlere gönderiyor ve satmalarını istiyor. kazandıkları parayı da fakir öğrenciler için kullanmalarını istiyor. şu an ben bu kremi sivilce izlerim ve 5 gün önce yaktığım çenem için kullanıyorum biraz geç kaldım kullanmakta ama işe yarar umarım size de bu konuda yardımcı olabilirim isterseniz gerçekten mucize bir krem bu.

Son düzenleme:

Allah rızası için o kremin adını öğrenirmisin bu güne kadar okadar çok istismar edildikki çocuğumuzun rıskını kremlere harcadık vallahi dua cın olruz kardeş....bu arada bende eczacıdan kremi getirttim 3.günüm inşaAllah sonuçlerını yazarım arkiler...

Bu krem için Mustafa Bey e nasıl ulaşabilirim, lütfen yardım edebilir misiniz!

Sizinle görüşmeliyim filiz hanım bana yardım edin lütfen,özel mesaj atamıyorum ben

Son düzenleme:

Son düzenleme:
slm filiz hnm bende özel msj atmak istedim ama olmadı lütfen bana da ulaşın mustafa beyin telefonu ve kullandığınız ürünün adını verebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…