Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar sis leke kremi yazın çıkar google dan. mustafa beyin tlf nu orda yazıyor...

Son düzenleme:
merabalar arkadaşlar filiz hanımın bahsettiği sinoplu eczacının telefon numarasına ulaşamıorum bana yarımcı olurmusunuz lütfenn

arkadaslar bu eczacının telefon numarasını ve ısmını banada verebılırmısınız.eger dedıgnız gıbı ıse yarıyorsa bende faydalanmak ısterım...

aa kimmiş bu mustafa bey hemde sinoplu hemşerim neresinden acaba merkezdemiymiş???

hem de merkez eczanede çalışıyormuş. ben de Mustafa Bey in kremini kullananlardanım. görürseniz ona teşekkürlerimi iletin lütfen ama ayrıca şunu da eklemeyi unutmayın: lekeler tekrar geri geldi.üstelik düzenli olarak her gün 50 faktörlük güneş koruyucu kullanmamama rağmen.
bunda Mustaafa Bey in bi suçu olduğunu düşünmüyorum.bu lekeler tamamen güneşin etkisiyle oluşan lekeler değil. Hamilelikteki hormon değişikliği,yaşın ilerlemesi, ciltteki pigmenlerin artık düzenli çalışmamasıyla ilgili. ama Mustafa Bey in kremi sayesinde çok koyu olan lekerim gitti şimdi güneşle birlikte tekrar belirginleşmeye başladı ama ben onları kontrol altında tutuyorum. leke giderici bir kremi sürüyorum haftada 2-3. bakalım. artık lekelerle yaşamayı kabullendim.:))

sen yanılmıosam foto eklemiştin arkadaşım
bende kullandım leke kremin, yaklaşık 2 ay şimdi sde beyazlatıcı istedim ama inş beyazlatır çünkü leklerim halen var azda olsa cildimde çok dirençli sireli suyla kompres yarım saat arayla 2 kat sürüüorm kremi güneş kremi olarakda solante acnes aldım bakalım
yüzüm
n rengini açsam bile kalıcı olurmu tereddütteyim daha öncede benzer bi ürün kullanmıştım talha die bi arkadaş amerikadan getiriodu orda bi doktor yapıomş gerçekten rengimi açmıştı yaklaşık 2 tondan fazla bi buçuk ay kullandm ama tekrar esmerleştim bırakınca
o kremin bundan farkı daha fazla yumuşatodu bebbek cildi gibi yumuşack dokunmaya korkuodm o kadar yumuşatıodu birde sabunları çok güzeld biri siyah biri turuncu bekletince yüzün karıncalanıodu o sabun da çok enteresandı kremde zaten asıl amac renk açmaktı yoğun olrk kojik asit vardı sanırım içinde

merhaba şekerkız

bende dün sis leke kremi siparişi verdim. bugün yarın elime geçer. sana sormak istediğim. geçtiğimiz yaz sonu cilt doktorum bana SOLANTE PİGMENTA 50 faktörlük güneş kremi vermişti. ben arada sırada sürdüm. sen memnunmusun bu kremden?

neden cildin rengini açma ihtiyacı duyuyorsunuz? açık tenlilerde lekeler hem daha çok görünüyo hem daha çok leke olma ihtimali var bence...

cilt rengini açmanızı önermem arkadaşlar. renk açılırken. ciltte inceliyor.
çok ama çok zararlı bir şey bu.

benimde yüzüm vücuduma göre 2 ton daha esmer ama ben bile düşünmüyorum

neden cildin rengini açma ihtiyacı duyuyorsunuz? açık tenlilerde lekeler hem daha çok görünüyo hem daha çok leke olma ihtimali var bence...

esmerlik yakışmıo bana beyaz ten yakışıo cilt derimde çok kalın zaten ince olursa da iyi bebek yüzlü görünüo insan

bu mustafa beyin kremi sadece lekeler içinmi acaba.sivilceleride geçirme özelliği varmı arkadaşlar??

bana eczacının telefonunu özelden mesaj atabilirmiisn lütfennnnnnnnnnnn

:) neyse ben butün yorumları okumamışım kızlar teşekkürler bi bakalım ama şimdi yaz gelio yavaş yavaş hem çalışıyorumda korkuyorum yüzüm kızarır falan diye :26:

bu krem acaba yüzü kızartıyormu bana cılt doktoru bı krem verdı lekeler ıcın adı contractubex benım yuzumu kıpkırmızı yaptı resmen yandı yuzum bu kremınde boyle bı etkısı varmı acaba?

bu krem acaba yüzü kızartıyormu bana cılt doktoru bı krem verdı lekeler ıcın adı contractubex benım yuzumu kıpkırmızı yaptı resmen yandı yuzum bu kremınde boyle bı etkısı varmı acaba?

evett kızartıyorrr.....sis leke kremi diye başlık var oradan bakın sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…