benim hamilelikten önce cildimde hiç leke yoktu hatta bu ikinci gebeliğimdi oğlum var 11 yaşında oğluma hamileyken hiç leke çıkmamıştı belki o zaman 18 di yaşım ondandır bu hamileliğime kadarda cildimde ne pürüz ne leke çok düzgündü yani ikiz kızlarım oldu belki yaşımdan belki ikiz olduklarından çok leke kaldı kızlarım 15 aylık yani yaklaşık 2 yıl oldu lekelerime üstelik kıbrıstayım buranın yaş kış güneşi var belkide ondandır artık her nedense kaldı lekeler gitmiyo aynaya bakmak istemiyorum artık bugün aradım sipariş için ama mustafa bey yokmuş yarın yine arayacağım inşallah hepimizin lekeleri tamamen kaybolur ve geri dönmez iyi gecelerrr
Merhaba arkadaşlar,
Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.
Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.
Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.
PELIN55 - ferdaeda ve melankoli34 bu 3 kiside ayni kisidir ve reklam yapmaktadirlar. Buna ek olarak sayet bir supheniz var ise burada hafiyecelik yapip yanlis insanlari karalamak yerine kotu icerikten bize bildirin. Varsayimlar uzerine lutfen yorum yapmayin !
anlamadığım bişey var:neden bo forumda yorum yapanların çoğu yeni üye ve neden topu topu 50-60 yorumları var ?...
Benimde dikkatimi bu çekti,, yorum yapan arkadaşların nerdeyse hepsi 2010 tarihlerinde üye olmuş papatya kafa karıştırıcı,, gene de arştırmak gerekiyorr
Benimde dikkatimi bu çekti,, yorum yapan arkadaşların nerdeyse hepsi 2010 tarihlerinde üye olmuş papatya kafa karıştırıcı,, gene de arştırmak gerekiyorr
herkes alıp almamakda kullanıp kullanmamakda kendıne kalmış... ama ısrarla söylüyorum ablam aldı kullandı 50spf güneş kremıde kullandı düzenlı bi şekılde ama kremı bırakınca lekelrı geri geldi... zaten lekelerde öyle mühim bı soyulma.. gerileme olmadı olanda geri geldi...aldıgına ve kullandıgına pişmanım dıyo ama kullanmasaydımda bu sefer geçermıydı acaba dıye aklımda kalırdı dıyo... sonuç hüsran maleseff
Kemaniye..uçuk lekesi zamanla, kendiliğinden geçer..birşey kullanmana gerek yok..yani leke açıcı falan..
bu arada benim 2. günde çenemde hafif bir soylma var. ben de oyulmayı şöyle kalın bir tabaka sanmıştım. hani yazın denizde omuzlarımız yanar da sonra zar gibi soyulurduuuuu. bunda sanki kış gelince yüzümüz pul pul olur ya öyle bir soyulma.
bu arada 3 aydır yaşadığım depresyonumda kurtulacağım galiba, bu lekeye dayalı değildi, iş yaşamımla ilgiliydi. dukan diyeti kitabımı da aldım onu okuyorum, zayıflayacağım. bir de lekelerim azalacak inşallah, mutluyum sanki artık://
yanlız şunu söylemeliyim ki hayatta en çok sen önemli ve değerliymişsn.....
arkadaşlar bu SİS leke kremi ile ilgili fotoğraflarıma merak edenler profilimden bakabilirsiniz. ben kullandım ve fotoğrafladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?