Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için kremler ?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bu arada benim 2. günde çenemde hafif bir soylma var. ben de oyulmayı şöyle kalın bir tabaka sanmıştım. hani yazın denizde omuzlarımız yanar da sonra zar gibi soyulurduuuuu. bunda sanki kış gelince yüzümüz pul pul olur ya öyle bir soyulma.
bu arada 3 aydır yaşadığım depresyonumda kurtulacağım galiba, bu lekeye dayalı değildi, iş yaşamımla ilgiliydi. dukan diyeti kitabımı da aldım onu okuyorum, zayıflayacağım. bir de lekelerim azalacak inşallah, mutluyum sanki artık://
yanlız şunu söylemeliyim ki hayatta en çok sen önemli ve değerliymişsn.....

Merhaba arkadaşlar,

Bu kremi üreten sinoptaki eczaneyi sitede ben önermiştim.
Hamileliğimde oluşan gebelik lekelerim inatla geçmemekte direnince mecburen birde bunu deneyeyim diye almıştım. Gerçekten çok faydasını gördüm. Eczacı güneşten korunmanız şart demişti, ilk mesajımdada yazmıştım, lekelerim 10 gün içinde geçtikten sonra ben açıkçası güneşten çok dikkatli korunmadım, biraz rahat davrandım, ardında, lekelerim tekrar çok az belirmeye başladı. Aman allahım kabus gerimi dönüyor diye korktum.

Ancak bu soyucu kremi tekrar tekrar kullanmak istemedim, sonuç olarak cilt nereye kadar soyulabilirki.

Bundan sonrasında özellikle duştan sonra expigment kullanmaya başladım. Haftada üç kere lekelerimin üzerine sürüyorum. Hafif koyulaşan lekelerim tekrar açıldı şu an sadece çok az gölgesi var.
İnanın gebelik lekelerim yüzümde yama gibi duruyordu, şu an belli belirsiz.
Güzelliğine düşkün hanımlar pırıl pırıl cildinin bir yıl içinde lekelenmesini çok dert ediyor, aynen benim gibi. Neyseki dinoptaki eczane lekelerimi büyük oranda geçirdi, şimdilik expigmentle kontrol altındalar, ancak direkt bir kaç saatlik güneş ışığı bile hemen koyultabiliyor.
Anladığım kadarıyla biz bu lekelerle ömür boyu yaşayacağız, ama sürekli kontrol altından tutarsak, hiç olmazsa belirgin olmasını öneleyebiliriz.

bence tamamen yaşla ilgisi var lekelerin. yaş iilerledikçe oluşmaya başlıyorlar. güneş.gebelik v.s. de diğer etkenler..

size çok teşekkür ederim.sayenizde bu kremi buldum ve lekelerimden kurtuldum..

AYSIZgökyüzü arkadaşımızı forumlardan tanıyorum,, daha öncesinde farklı konular üzerinde makul paylaşımımız oldu.Bu bahsi geçen MEŞHUR SİNOP kremi hususunda benim de aklım karıştı,, birbirimize bu şekilde ithamlarda bulunmak yerine ,, öncesi vede sonrası RESİMLERİ KULLANALIM,, ARKADAŞLAR BU SORUNUNUN TEK MAKUL ÇÖZÜMÜ.. Egerki söylenildigi kadar etkili ise ne ala,,maksadımız sorunlarımıza çözüm üretmek degilmi

anlamadığım bişey var:neden bo forumda yorum yapanların çoğu yeni üye ve neden topu topu 50-60 yorumları var ?...

Benimde dikkatimi bu çekti,, yorum yapan arkadaşların nerdeyse hepsi 2010 tarihlerinde üye olmuş papatya kafa karıştırıcı,, gene de arştırmak gerekiyorr

Benimde dikkatimi bu çekti,, yorum yapan arkadaşların nerdeyse hepsi 2010 tarihlerinde üye olmuş papatya kafa karıştırıcı,, gene de arştırmak gerekiyorr

yeni üye olduğun için üstüme alınıyorum ve cevap veriyorum. ben bu kremi kullandıktan sonra üye oldum. çünkü lekelerinden kurtulmak isteyenler için görüş bildirmek istedim. kimse kimseye zorla bi şey yaptıramaz değil mi? ben buradaki bütün yorumları okuduktan sonra kullanmaya karar verdim. herkes kendi kararını verebilir.
ayrıca forumdaki her konuya yorum yazmak zorunluluğu mu var?

yukarıdaki arkadaşın :) yorumuna istinaden yeniden bu başlığa göz atmaya karar verdim.. ve bazı yorumlar okudum lekeler bırakınca geri dönüyor diye madem öyle oluyor size daha güzel birşey söylim limon elma sirkesi ve su bunun dozajlarını siz ayarlayın tonik gibi her akşam kullanın ve sürekli 50 faktörlü güneş kremi kullanın izler 2 ton azalıyor... neysee
birşey daha söylemek istiyorum madem bu sayfa için üye oldunuz madem burdan gördünüz çok merak ettim nasıl buldunuz bu kkyı ?? :))) rüyanızda fln gördünüz sanırım googleden buldunuz diyelim :)))
orada cilt lekeleri için krem - cilt lekeleri için kremler diye arattırdığımız zaman bile bu sayfa çıkmıyor kk nın başka sayfaları çıkıyor lekeler için neyse yaa ben hani daha fazla bu başlığın üzerine düşmek istemiyorum açıkcası ama mantık ortada.. hala bu mantığımı çürütebilen 1 kişi bile çıkmadı çıkmayacak.. üstüne alınan arkadaşım amacım tartışmak değil mantığımı çürütürmüsünüz kendi mantığınızla

neymiş mantık? göremedim..
google arama konusunda yanılıyorsun.aramayı bi dene bence..

Son düzenleme:
benim artık bu sataşmalardan miğdem bulanıyor, taraf tutmak gibi bir niyetim yok yanlız bazı arkadaşların bazıları için illede reklam yapıyor anlamında ısrarcı tutum içine girip dedektifvari çalışmalarını bizlere kanıt olarak sunmaları çok ilginç.
ya bu kremi kulanmak istemiyosan kullanma, niye insanlara sataşılıyor ve onların kendini savunmaya çalışmalarına rağmen hala buna inanılmayıp daha çok üstlerine gidiliyor.
haaa benim üyeliğime gelecek olursanız 2010 yılı olmadığını eskilere dayandığını söylerim
krem konusuna gelince kremi kullanıyorum 1 haftadır. 1 aylık bir araştırmanın sonucunda aldım.aslında araştırma da sayılır mı bilmiyorum, sizler gibi şüpheyle yaklaştım karar vermekte çok zorlandım sonunda içimdeki sesi dinleyip eczacının sözlerine güvenip aldım. insanın doktoruna güvenmesi gibi bir his bu.
şunu da belirtmeliyim ki cildime hep dermokozmetik ürünler kullandım şimdiye kadar bakım anlamında, öyle herşeyi de kullanmam.
sonuç olarak şu an cildimde hafif soyulmalar var, lekelerim çok drinlerdeydi doktor lazer önermişti yaptırmamıştım. işte o lekelerde hafiflemeler var:) eczacı 10 gün kadar daha kullanmam gerektiğini söyledi. yanlız şunu söylemeliyim ki çok mutluyum, cildimde düzelmenin olacağına yürekten inanıyorum. bu reklamsa evet öyle olsun sonuna kadar da tavsiye ederim.

arkadaşlar ben bu siteye 4 yıl önce üye olmuştum nedeni ise diyet yapıodum o zamanlar googlede diyetle ilgili bişey ararken bu site çıktı karşıma hoşuma gitti üye oldum o sıralar baya bi takılıyodum sonra baya bi ara verdim 2009 da ikizlerime hamile kaldım burda da ikiz gebelik hakkında bi bölüm olduğunu biliyodum giriş yapmaya çalıştım şifremi hatırlayamadım msnemde değişmişti üstelik tekrar üye oldum bakabilirsiniz üyelik tarihime ...sonra zaten hep gebelik hakkındaki bölümlere takıldım ama sonra doğum sonrası kilo,cilt lekeleri sorunları için girmeye başladım ve burayı buldum şimdiye kadar yaklaşık 2 aydır bu sayfayı özellikle takip ettim kreme güvenemediğim için yorumlar nasıl olacak diye ve nihayet karar verdim ve siparişimi verdim krem bugün yarın gelir ve özellikle gelişmeleri sizinle paylaşacağım çünkü bende merak ediyorum bakalım krem işe yarıcakmı?? ama sonuç iyi de olsa kötü de olsa burda paylaşacağım söz veriyorum çünkü ben kullananlardan hergün sonuç nasıl aceba diye yorum bekliyordum hayırlısı bakalım inşallah işe yarar..mutlu yıllar...

arkadaslar 1 haftadır tretin kremini kullanıyorum.ama bendeki leke uçuk lekesiydi..şuan yara şeklinde oluştu kremi sürdüğümde yanma oluşuyo...umarım leke gide ama pek zannetmiyorum

herkes alıp almamakda kullanıp kullanmamakda kendıne kalmış... ama ısrarla söylüyorum ablam aldı kullandı 50spf güneş kremıde kullandı düzenlı bi şekılde ama kremı bırakınca lekelrı geri geldi... zaten lekelerde öyle mühim bı soyulma.. gerileme olmadı olanda geri geldi...aldıgına ve kullandıgına pişmanım dıyo ama kullanmasaydımda bu sefer geçermıydı acaba dıye aklımda kalırdı dıyo... sonuç hüsran maleseff

bende dün başladım kreme bakalım ne olacak şimdi bu yorumu okuyunca çok üzüldüm..merak ettim ablanızın lekeleri kaç yıllıktı ve ne lekesiydi güneş,gebelik,sivilce mesela hangisi??

arkadaşlar bu SİS leke kremi ile ilgili fotoğraflarıma merak edenler profilimden bakabilirsiniz. ben kullandım ve fotoğrafladım..

ayden,benim lekeli bölgem aynı dediğin gibi deniz sonrası soyulma gibi soyuluyor.Ufak bir yer kalkıyo kremi sürdükten iki gün sonra sonra orayı tutup çekince zar gibi soyuluyor.Yalnız ilk kez bu hafta senın dedıgın gıbı soyuldu sanırım bu sefer kremi tabaka halınde bırakmıstım ondan oldu galıba ıyıce yedırmek gerekıyo kremi cilde.
Bu arada benim kreme başlayalı iki ayım doldu ama sanırım cildim cok hassas oldugundan okadar kötü görünüyorki kızarıp soyulunca yanmıs gibi oluyor aynı bu nedenle sadece hafta sonuna denk gelecek sekılde ıkı gun surdum hep.Sonra da teramycin krem surdum soyulduktan sonra yarası cabuk ıyılesıyo onu surunce.Lekem ılk halıne gore yok denecek kadar azaldı eminim artık gececegıne ama tekrarlarmı bılmem.Dogum sonrası olmustu benımkı,7-8 aylık falan.Ama hayatım alt ust oldu yanı bu lekeden dolayı,her gun kapatıcı pudra vs. oyle bıle zor kapanıyordu.

Son düzenleme:
ablamın lekesı yegenıme hamıle kalınca oluşmuşdu 8 9 yıllık lekeydi

arkadaşlar ben de 12 gündür falan kullanıyorum, gerçekten çok büyük fark var. memleketten gelen annem bile durup durup söylüyor, ilk baştada da ben söylemeden kendi farketti. harbiden de ışıl ışıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…