Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Merhaba kızlar.. Artık nereye yazsam bilemedim.. 3 gün önce eşimle birliktelik yaşadık çocuk istediğimiz için korunmadık adetime daha 14 gün var. 2 gündür bacaklarım ve belim çok ağrıyor. Kasıklarıma ve belime bıçak saplanır gibi sancı giriyor ara sıra. Bugünde kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başladı şuan da da devam ediyor. İçim bir hoş.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sadece deneyimli olduğunuz için yazdım teşekkürler..

Psikolojik 3 günde hamile kaldığınızı hadi kalmayı geçtim 3 günde belirti vereceğinimi düşündünüz ?

Canım yumurtlama gününe denk geliyor. Bu ay hamile kalabilirsin ama döllenme ilişkiden 6 ila 10 gün arası oluyo senin bunu öğrenmen için ilişkiden 12 geçmiş olması gerek kanda öğrenebilmek için. Belirtiler içinse en erken o zamanlar yani 12 14 gün sonra başlar. Kasık ağrısı korunmasız ilişki olduğu için vucut afallıyo ondan olabilir bende korunmayı bıraktığım ay yaşadım. Mide bulantısı da soğuk almışsındır mideni üşütmüşsündür. İçinin hoşluğu da heyecandan

Hiç bilgim yok o yüzden sormak istedim sizlere.. Heyecan yapıyorum her acıyı ağrıyı ona bağlıyorum ondan olmalı sanırım peki test ne zmn yapmalıyım sizce? Adete 14 gün var nasıl bekleyeceğim bilemiyorum

Kuzum heyecanını anlıyorum ama bu kadar sitres yaparsan olacağı varsada olmaz rahat ol daha ilk ayın yıllardır bekleyen var az sakin olmaya çalış adetine 2 gün varken falan yaparsın canm yada direk kan ver ama ilişkiye gün aşırı devam et tek ilişkiyle kalma

Bazılarında üst üste denemeyin ilişki diyor bilemiyorum.. Test yaparım sonra kan veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…