- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.861
Ahh çok yordu artk daha savaşmıyorum pes ettim ondan küsmeyi seçtimAy şu küsmeler.. Ne diyim bilemedim Allah gönlünüze göre versin.,, ne olursa olsun üzmeyin kendinizi değmez bişey için
Günaydın canımGünaydın topiğimin hatunları
O tık belki bebişinin atan kalbi olarak döner sanaGÜNAYDINNNNbende daha tık yokk
PsikolojikMerhaba kızlar.. Artık nereye yazsam bilemedim.. 3 gün önce eşimle birliktelik yaşadık çocuk istediğimiz için korunmadık adetime daha 14 gün var. 2 gündür bacaklarım ve belim çok ağrıyor. Kasıklarıma ve belime bıçak saplanır gibi sancı giriyor ara sıra. Bugünde kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başladı şuan da da devam ediyor. İçim bir hoş.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sadece deneyimli olduğunuz için yazdım teşekkürler..
Canım yumurtlama gününe denk geliyor. Bu ay hamile kalabilirsin ama döllenme ilişkiden 6 ila 10 gün arası oluyo senin bunu öğrenmen için ilişkiden 12 geçmiş olması gerek kanda öğrenebilmek için. Belirtiler içinse en erken o zamanlar yani 12 14 gün sonra başlar. Kasık ağrısı korunmasız ilişki olduğu için vucut afallıyo ondan olabilir bende korunmayı bıraktığım ay yaşadım. Mide bulantısı da soğuk almışsındır mideni üşütmüşsündür. İçinin hoşluğu da heyecandanMerhaba kızlar.. Artık nereye yazsam bilemedim.. 3 gün önce eşimle birliktelik yaşadık çocuk istediğimiz için korunmadık adetime daha 14 gün var. 2 gündür bacaklarım ve belim çok ağrıyor. Kasıklarıma ve belime bıçak saplanır gibi sancı giriyor ara sıra. Bugünde kahvaltıdan sonra midem bulanmaya başladı şuan da da devam ediyor. İçim bir hoş.. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum sadece deneyimli olduğunuz için yazdım teşekkürler..
gunun gectımı canımTünaydın kızlar bende de hala tık yok
Psikolojik olmalı..Psikolojik3 günde hamile kaldığınızı hadi kalmayı geçtim 3 günde belirti vereceğinimi düşündünüz ?
Hiç bilgim yok o yüzden sormak istedim sizlere.. Heyecan yapıyorum her acıyı ağrıyı ona bağlıyorum ondan olmalı sanırımCanım yumurtlama gününe denk geliyor. Bu ay hamile kalabilirsin ama döllenme ilişkiden 6 ila 10 gün arası oluyo senin bunu öğrenmen için ilişkiden 12 geçmiş olması gerek kanda öğrenebilmek için. Belirtiler içinse en erken o zamanlar yani 12 14 gün sonra başlar. Kasık ağrısı korunmasız ilişki olduğu için vucut afallıyo ondan olabilir bende korunmayı bıraktığım ay yaşadım. Mide bulantısı da soğuk almışsındır mideni üşütmüşsündür. İçinin hoşluğu da heyecandan
Kuzum heyecanını anlıyorum ama bu kadar sitres yaparsan olacağı varsada olmaz rahat ol daha ilk ayın yıllardır bekleyen var az sakin olmaya çalışHiç bilgim yok o yüzden sormak istedim sizlere.. Heyecan yapıyorum her acıyı ağrıyı ona bağlıyorum ondan olmalı sanırımpeki test ne zmn yapmalıyım sizce? Adete 14 gün var nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Adet döngün kaçgünde bir canım. ? düşünme fazla yoksa olmuyor 6 aydır senin gibiyim bende herşeyi yumurtlamaya hamileliğe yoruyorum.Psikolojik olmalı..
Bazılarında üst üste denemeyin ilişki diyor bilemiyorum.. Test yaparım sonra kan veririmKuzum heyecanını anlıyorum ama bu kadar sitres yaparsan olacağı varsada olmaz rahat ol daha ilk ayın yıllardır bekleyen var az sakin olmaya çalışadetine 2 gün varken falan yaparsın canm yada direk kan ver ama ilişkiye gün aşırı devam et tek ilişkiyle kalma
19 20 21.. gün olarak değişiklik gösteriyor. Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Bende yoruyorum galiba elimde değil..Adet döngün kaçgünde bir canım. ? düşünme fazla yoksa olmuyor 6 aydır senin gibiyim bende herşeyi yumurtlamaya hamileliğe yoruyorum.
Üstüste derken günde 1 sefer 2 gün arayla en sağlıklısıBazılarında üst üste denemeyin ilişki diyor bilemiyorum.. Test yaparım sonra kan veririm