- 12 Ağustos 2017
- 557
- 519
- 33
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.881
Anladım tabii ki öyle olmazÜstüste derken günde 1 sefer 2 gün arayla en sağlıklısı 1 gün içinde defalarca zaten olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım tabii ki öyle olmazÜstüste derken günde 1 sefer 2 gün arayla en sağlıklısı 1 gün içinde defalarca zaten olmaz
Ohoo 8 kasimda bat gunumgunun gectımı canım
Canım hamilelerde katilabiliyormu bende 24 ekim öğrendim hamile oldugmuİnşallah kuzum ❤❤aminnnn
Cumartesi ve dun yaptim. Yok maalesef idrar testiee test falan yapmadınmı?
Merhaba hayirli olsun bat gunun ne zamndi nasil ogrendinCanım hamilelerde katilabiliyormu bende 24 ekim öğrendim hamile oldugmu
Haftaya ins giderim 5 gun gecikme belku gec dollenmedirbence bı doktora gorun derım kuzum
Tabiki kuzum bilgilerini yaz ekleyeym yaş şehir kilo sat kaçıncı gebelikCanım hamilelerde katilabiliyormu bende 24 ekim öğrendim hamile oldugmu☺
Kuzum benim son adetim 26 eylüldü yine adet olcak gibi 26 ekimi bekledim baktim adetime 2 gun kala yogurt kesigi gibi akintim geldi icime bi his dogru test yapmaliyim diye hemen test yapmaliyim dedim gece eşimle cikip nobetci eczane aradik düşün neyse aldik eve geldim testi yaptim pzoitif cikti yani adetime 2 gun kala öğrenmiş oldum canimMerhaba hayirli olsun bat gunun ne zamndi nasil ogrendin
ayyyy masallah ınsallah rabbım kucagınıza da almayı nasıp ederKuzum benim son adetim 26 eylüldü yine adet olcak gibi 26 ekimi bekledim baktim adetime 2 gun kala yogurt kesigi gibi akintim geldi icime bi his dogru test yapmaliyim diye hemen test yapmaliyim dedim gece eşimle cikip nobetci eczane aradik düşün neyse aldik eve geldim testi yaptim pzoitif cikti yani adetime 2 gun kala öğrenmiş oldum canim☺
Yaş : 26Tabiki kuzum bilgilerini yaz ekleyeym yaş şehir kilo sat kaçıncı gebelik
Amin insallah cunlesininkini kuzum tum olmayanlara versin tatirsin bu duyguyu aminnnn insallahayyyy masallah ınsallah rabbım kucagınıza da almayı nasıp eder
Olunca oluyor yani 2 gun oncede olsa cikiyor ben bu saatten sonra hic ümitlenmeyimKuzum benim son adetim 26 eylüldü yine adet olcak gibi 26 ekimi bekledim baktim adetime 2 gun kala yogurt kesigi gibi akintim geldi icime bi his dogru test yapmaliyim diye hemen test yapmaliyim dedim gece eşimle cikip nobetci eczane aradik düşün neyse aldik eve geldim testi yaptim pzoitif cikti yani adetime 2 gun kala öğrenmiş oldum canim
Ekledim canmYaş : 26
Gaziantep
Kilo :70
Sat:26 eylül
İlk Gebeliğim
Canim sakın ümitsizliğe kapılma kac ay veya yildir deniyorsunuz bebek icin , folik asit iciyormusun ben içtiğim ay hamile kaldimOlunca oluyor yani 2 gun oncede olsa cikiyor ben bu saatten sonra hic ümitlenmeyim
Teşekkür ederim canımEkledim canm