- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.821
ayy sat 2 kasım yerine ekim yazmışımOlabilir canm riske atmamak için adet bitiminden itibaren çalışmalara başlamak gereksen test yaptınmı
Benim gebe kalma sürecimi konu açmıştım cnm baya uzun olmuş tekrar aynı cümleleri toparlayabilir miyim bilmiyorum yazsam bı o kadar daha uzardi snrm Rabbim kimseye aratmasın cidden sağlıkla nasip etsin insAllahTopiğimizin cici hatunları hamişler nasıl hamiş kaldıklarını neler yaşadıklarını çektikleri zorlukları kaç ayda kaldıklarını yazsınlar ayrıca düşük yaşayanlar hadi anlatın dertleşelim. Gebelik testi yapanlar ovulasyon testi yapanlar paylaşın birlikte yorumlaşalım
Bende öyle düşünüyorum cnm. takvime bakmicam artık gün aşırı denicem .2 Kasım mi sat cnm bazen erken yumurtlama olabilir tabiki neden olmasın cnm takvime göre ilerlemiyor her zmn
Bişey diyim mi gün aşırı diye sartlama kendini bence ne zmn canınız isterse o zmn ilişki olsun öyle daha verimli benceBende öyle düşünüyorum cnm. takvime bakmicam artık gün aşırı denicem .
Kimisinin belirtileri erken başlıyor canm olabilir yani hamiş olabilirsinayy sat 2 kasım yerine ekim yazmışımSat 2 kasım yani adetimin 10.günü bugün 31 günde adet oluyorum .yumurtlama için erken değil mi bel kasık akıntı.
Okucam şimdi canm,İkinci mucizem
Benim gebe kalma sürecimi konu açmıştım cnm baya uzun olmuş tekrar aynı cümleleri toparlayabilir miyim bilmiyorum yazsam bı o kadar daha uzardi snrm Rabbim kimseye aratmasın cidden sağlıkla nasip etsin insAllah❤
Ya bana kalsa 2 günde bir denerim de .eşim çok istiyor çocuk olayını birde uzun süre yoktum uzuzn zamandan sonra kavuşuncaBişey diyim mi gün aşırı diye sartlama kendini bence ne zmn canınız isterse o zmn ilişki olsun öyle daha verimli bence
Kızz ne hamişi adetim biteli 4 gün oldu :) yumurtlama erken olabilir mi diyorum sen hamiş diyosunKimisinin belirtileri erken başlıyor canm olabilir yani hamiş olabilirsin
Kiz ben Ekim diye kafamda kaldı adet olmadın sandmKızz ne hamişi adetim biteli 4 gün oldu :) yumurtlama erken olabilir mi diyorum sen hamiş diyosun
Okucam şimdi canm,
Kavuşma varsa her türlü olur cnm her gün bile olur ozleyince bizde öyle yaparızYa bana kalsa 2 günde bir denerim de .eşim çok istiyor çocuk olayını birde uzun süre yoktum uzuzn zamandan sonra kavuşuncaben hatta hiç ara vermeden olması sperm kalitesini düşürür diye düşünüyorum :) .birde ben bişey okudum sperm 48 saat canlı kalıyormuş ya ben öyle biliyordum ama okuduğum yerde bazıları 6 saat yaşayabiliyormuş felan diye geçiodu.
Yaaa kıyamam kuzucuğuna yerim onu
Kavuşma varsa her türlü olur cnm her gün bile olur ozleyince bizde öyle yaparız
Vala ne bilim drlarfa gün aşırı hatta iki güne bı diyen bile var nasip rasgetirsin Rabb'im insAllah
Amiiiin cnm insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahYaaa kıyamam kuzucuğuna yerim onurabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin
gecikmem eylül 28 de olmam lazımken ekim 2 de oldum sonra kasım 2 de oldum.oblomov21 canm geçen ay gecikme yaşamış mıydın. Benim gebeliğim de 5 gün gecikme olmuştu ve sonraki ay 5 gün erken yumurtlayıp gebeliğimi 4 gün önce öğrenmiştim. Belki sendede böyle bişey olabilir
Sen değerlendir canm yinede o zaman yumurtlama ihtimali yüksek olmasada risk almamış olursungecikmem eylül 28 de olmam lazımken ekim 2 de oldum sonra kasım 2 de oldum.
Haklısın canm henüz ara vermedik çalışmalara
Kavuşma varsa her türlü olur cnm her gün bile olur ozleyince bizde öyle yaparız
Vala ne bilim drlarfa gün aşırı hatta iki güne bı diyen bile var nasip rasgetirsin Rabb'im insAllah
Akıntı kasık bel ağrısı şimdiden başladıysa 3-4 güne çatlarsa yumurta takvimdeki tarihten bir iki gün erken yumurtlamış olcam muhtemelen.belirtilerim onu gösteriyor.Bakalım herşeyin hayırlısı. birde ben bu ay bişey denedim adetimin son günü bittiği gün denedim genelde bitiminden 2 gün sonra denerdik. orda adetim bitmişti ama kanama oldu afedersiniz ilşki esnasında leke tarzı sonrada bişey gelmedi.Sen değerlendir canm yinede o zaman yumurtlama ihtimali yüksek olmasada risk almamış olursun
Hayırlısı canım. Belki adetinden kalan kanamadır canm. Benimde bu ay aynı şey başıma geldi adetimin bittiği gün ilişki oldu ve sonrasında akıntıyla birlikte lekelenme oldu bende adetten kalan son damlalar diye düşündüm. Benimde sonrasında bişey gelmedi.Akıntı kasık bel ağrısı şimdiden başladıysa 3-4 güne çatlarsa yumurta takvimdeki tarihten bir iki gün erken yumurtlamış olcam muhtemelen.belirtilerim onu gösteriyor.Bakalım herşeyin hayırlısı. birde ben bu ay bişey denedim adetimin son günü bittiği gün denedim genelde bitiminden 2 gün sonra denerdik. orda adetim bitmişti ama kanama oldu afedersiniz ilşki esnasında leke tarzı sonrada bişey gelmedi.