Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Topiğimizin cici hatunları hamişler nasıl hamiş kaldıklarını neler yaşadıklarını çektikleri zorlukları kaç ayda kaldıklarını yazsınlar ayrıca düşük yaşayanlar hadi anlatın dertleşelim. Gebelik testi yapanlar ovulasyon testi yapanlar paylaşın birlikte yorumlaşalım

İkinci mucizem

Benim gebe kalma sürecimi konu açmıştım cnm baya uzun olmuş tekrar aynı cümleleri toparlayabilir miyim bilmiyorum yazsam bı o kadar daha uzardi snrm Rabbim kimseye aratmasın cidden sağlıkla nasip etsin insAllah

Bişey diyim mi gün aşırı diye sartlama kendini bence ne zmn canınız isterse o zmn ilişki olsun öyle daha verimli bence
Ya bana kalsa 2 günde bir denerim de .eşim çok istiyor çocuk olayını birde uzun süre yoktum uzuzn zamandan sonra kavuşunca ben hatta hiç ara vermeden olması sperm kalitesini düşürür diye düşünüyorum :) .birde ben bişey okudum sperm 48 saat canlı kalıyormuş ya ben öyle biliyordum ama okuduğum yerde bazıları 6 saat yaşayabiliyormuş felan diye geçiodu.

Okucam şimdi canm,

Kavuşma varsa her türlü olur cnm her gün bile olur ozleyince bizde öyle yaparız
Vala ne bilim drlarfa gün aşırı hatta iki güne bı diyen bile var nasip rasgetirsin Rabb'im insAllah

Vala ne bilim drlarfa gün aşırı hatta iki güne bı diyen bile var nasip rasgetirsin Rabb'im insAllah
Yaaa kıyamam kuzucuğuna yerim onu rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kimseyi evlatla imtihan etmesin

oblomov21 canm geçen ay gecikme yaşamış mıydın. Benim gebeliğim de 5 gün gecikme olmuştu ve sonraki ay 5 gün erken yumurtlayıp gebeliğimi 4 gün önce öğrenmiştim. Belki sendede böyle bişey olabilir

Haklısın canm henüz ara vermedik çalışmalara Allah bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bu arada.

Sen değerlendir canm yinede o zaman yumurtlama ihtimali yüksek olmasada risk almamış olursun
Akıntı kasık bel ağrısı şimdiden başladıysa 3-4 güne çatlarsa yumurta takvimdeki tarihten bir iki gün erken yumurtlamış olcam muhtemelen.belirtilerim onu gösteriyor.Bakalım herşeyin hayırlısı. birde ben bu ay bişey denedim adetimin son günü bittiği gün denedim genelde bitiminden 2 gün sonra denerdik. orda adetim bitmişti ama kanama oldu afedersiniz ilşki esnasında leke tarzı sonrada bişey gelmedi.

Hayırlısı canım. Belki adetinden kalan kanamadır canm. Benimde bu ay aynı şey başıma geldi adetimin bittiği gün ilişki oldu ve sonrasında akıntıyla birlikte lekelenme oldu bende adetten kalan son damlalar diye düşündüm. Benimde sonrasında bişey gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…