Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Herkese selam kizlar. Ben yumurtlama daha görmedigimi demistim bügün 21. Günüm ovulasyon test yapiyorum bana göre bir iki güne olacak gibi sizler ne düsünüyosunuz. Gecen hafta antibiyotik kullanmistim o yüzdenmi gecikme oldu bilmiyorum. Simdi testimi paylasiyorum yeni yaptim bi isikli cektim bide normal cektim sizce bu ay halan yumurtlama sansim varmi ?

Eklentiler

• 20191112_143037.jpg
    20191112_143037.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 20191112_143135.jpg
    20191112_143135.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 33
Herkese selam kizlar. Ben yumurtlama daha görmedigimi demistim bügün 21. Günüm ovulasyon test yapiyorum bana göre bir iki güne olacak gibi sizler ne düsünüyosunuz. Gecen hafta antibiyotik kullanmistim o yüzdenmi gecikme oldu bilmiyorum. Simdi testimi paylasiyorum yeni yaptim bi isikli cektim bide normal cektim sizce bu ay halan yumurtlama sansim varmi ?
Kaç günde
adet döngün kaç günde bir oluyor canım? yada geçen ay kaçında yumurtladın biliyormusun?

Benimde Sat 2 kasım dı aynıyız sanırım.akıntım hafiften ve kasık bel ağrım var.erken yumurtluyoz bence.döngün kaç gün senin ?
Valla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor 😁 normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorum 🤔

Valla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor 😁 normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorum 🤔
Hmm senede 1 veya 2 defa döngünün değişmesi normalmiş demişti bir dr arkadaş bana. Ayrıca bir yerde okumuştum gebe kalmadan adet düzeni değişebiliomuş. Artık her ne ise hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için ❤️🙏

Hmm senede 1 veya 2 defa döngünün değişmesi normalmiş demişti bir dr arkadaş bana. Ayrıca bir yerde okumuştum gebe kalmadan adet düzeni değişebiliomuş. Artık her ne ise hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için ❤🙏
Eşime küstüm bu ay imkansız benim için canm. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için 🤲

X