- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.841
Saol cnm Allah razı olsun darısı sizlere insAllahHaklısın canm henüz ara vermedik çalışmalara Allah bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm Allah razı olsun darısı sizlere insAllahHaklısın canm henüz ara vermedik çalışmalara Allah bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm bu arada.
Kuzum bencede Bi kaç güne yunurtlama olur hadi inşallah güzel haberlerini alırızVe ayrica akintim ve bel agrim var
Insallah canim öyle gec yumurtlama olabiliyo demi ?Kuzum bencede Bi kaç güne yunurtlama olur hadi inşallah güzel haberlerini alırız
Tabiki yumurtlama geç olunca geç döllenme denilen şey oluyo canmInsallah canim öyle gec yumurtlama olabiliyo demi ?
Kaç gündeHerkese selam kizlar. Ben yumurtlama daha görmedigimi demistim bügün 21. Günüm ovulasyon test yapiyorum bana göre bir iki güne olacak gibi sizler ne düsünüyosunuz. Gecen hafta antibiyotik kullanmistim o yüzdenmi gecikme oldu bilmiyorum. Simdi testimi paylasiyorum yeni yaptim bi isikli cektim bide normal cektim sizce bu ay halan yumurtlama sansim varmi ?
adet döngün kaç günde bir oluyor canım? yada geçen ay kaçında yumurtladın biliyormusun?Herkese selam kizlar. Ben yumurtlama daha görmedigimi demistim bügün 21. Günüm ovulasyon test yapiyorum bana göre bir iki güne olacak gibi sizler ne düsünüyosunuz. Gecen hafta antibiyotik kullanmistim o yüzdenmi gecikme oldu bilmiyorum. Simdi testimi paylasiyorum yeni yaptim bi isikli cektim bide normal cektim sizce bu ay halan yumurtlama sansim varmi ?
BAt tarihi adet başlama tarihi oluyor değil mi?o halde bat 20 kasım keşke hamile olsam ama sanmıyorum bu ay pek bi aktif değildimTubisakkay canm senin bat tarihini yazmamışım hamiş misin bat ne zaman
Canim degisiyo hep hapi birakali en kisa döngüm gecen aydi oda 33. Günde oldu 18. Günde yumurtlamaydiKaç günde
adet döngün kaç günde bir oluyor canım? yada geçen ay kaçında yumurtladın biliyormusun?
Evet canm nasip bu işler belli olmaz kuzum rabbim vermek isterse korunurken de veriyorBAt tarihi adet başlama tarihi oluyor değil mi?o halde bat 20 kasım keşke hamile olsam ama sanmıyorum bu ay pek bi aktif değildim☺
Bugün 10 gün canmKacinci gündesinki canim ?
İnşallah yaa hayırlısı ile nasip olur hepimizeEvet canm nasip bu işler belli olmaz kuzum rabbim vermek isterse korunurken de veriyor
Amin canım inşallahİnşallah yaa hayırlısı ile nasip olur hepimize☺
Benimde Sat 2 kasım dı aynıyız sanırım.akıntım hafiften ve kasık bel ağrım var.erken yumurtluyoz bence.döngün kaç gün senin ?Bugün 10 gün canm
Valla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorumBenimde Sat 2 kasım dı aynıyız sanırım.akıntım hafiften ve kasık bel ağrım var.erken yumurtluyoz bence.döngün kaç gün senin ?
Hmm senede 1 veya 2 defa döngünün değişmesi normalmiş demişti bir dr arkadaş bana. Ayrıca bir yerde okumuştum gebe kalmadan adet düzeni değişebiliomuş. Artık her ne ise hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz içinValla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorum
Eşime küstüm bu ay imkansız benim için canm. Hakkımızda hayırlısı hepimiz içinHmm senede 1 veya 2 defa döngünün değişmesi normalmiş demişti bir dr arkadaş bana. Ayrıca bir yerde okumuştum gebe kalmadan adet düzeni değişebiliomuş. Artık her ne ise hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için ❤
Ay şu küsmeler.. Ne diyim bilemedim Allah gönlünüze göre versin.,, ne olursa olsun üzmeyin kendinizi değmez bişey içinEşime küstüm bu ay imkansız benim için canm. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için