Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Herkese selam kizlar. Ben yumurtlama daha görmedigimi demistim bügün 21. Günüm ovulasyon test yapiyorum bana göre bir iki güne olacak gibi sizler ne düsünüyosunuz. Gecen hafta antibiyotik kullanmistim o yüzdenmi gecikme oldu bilmiyorum. Simdi testimi paylasiyorum yeni yaptim bi isikli cektim bide normal cektim sizce bu ay halan yumurtlama sansim varmi ?

Eklentiler

• 20191112_143037.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 27
  • 20191112_143135.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 33
Kaç günde
adet döngün kaç günde bir oluyor canım? yada geçen ay kaçında yumurtladın biliyormusun?

Benimde Sat 2 kasım dı aynıyız sanırım.akıntım hafiften ve kasık bel ağrım var.erken yumurtluyoz bence.döngün kaç gün senin ?
Valla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorum

Valla canm benim döngüyü hiç sorma kafasına göre takılıyor normal de 30 gün ama kendileri 44 günde teşrif edebildi geçen ay bu ay ne zaman gelir bilmiyorum
Hmm senede 1 veya 2 defa döngünün değişmesi normalmiş demişti bir dr arkadaş bana. Ayrıca bir yerde okumuştum gebe kalmadan adet düzeni değişebiliomuş. Artık her ne ise hayırlısı ve sağlıklısı olsun hepimiz için

Eşime küstüm bu ay imkansız benim için canm. Hakkımızda hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…