- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.901
6 aydir cnm deniyoruz yok kullanmadim folik asit bende baslayim bari adet olmadan kullansam olur mu hangi markayi kullandin. 8 kasim batti gecti 3 aydie duzgunduCanim sakın ümitsizliğe kapılma kac ay veya yildir deniyorsunuz bebek icin , folik asit iciyormusun ben içtiğim ay hamile kaldim
Ben folbiol kullandim hemen basla adet olsanda gunde 1 adet iciceksin bende ve esimde sorun yoktu cevrem bunu iç olur dediler aldim ictim oldu insallah seninde olur canım ama stres yapmiycan umursamiycan6 aydir cnm deniyoruz yok kullanmadim folik asit bende baslayim bari adet olmadan kullansam olur mu hangi markayi kullandin. 8 kasim batti gecti 3 aydie duzgundu
Ya herkes negatifi görünce test yapmaya korkar oldu heyecanı kalmadıBence adet zamani baya canlanir burasi
Atın kız valla birbirimizi ne güzel gazladk geçen ay sonra hepimiz puff söndük sonu kötü oldu Ama eğlenceliydiAynisini bende düsünüyorum valla bence herkes beklemede o test zamani gelsin atariz kesin yine
Bencede cok eglenceliydiAtın kız valla birbirimizi ne güzel gazladk geçen ay sonra hepimiz puff söndük sonu kötü oldu Ama eğlenceliydi
Aynen nasıl geçti zaman hiç anlamadmBencede cok eglenceliydien azindan zaman geciyo. Allahim herkese nasip etsin insallah.
Ekledim canmYas 29
Kilo 82
Bat 25.11 olsun belli olmuyo
2. Gebelik olcak insallah olursa
Yurtdisindayim cnm (almanya)
Vayy bee düzenli mi ki adetleri döngüsü nasılmışkızlar ne dıyecem bakın arkadasım reglı bıttıkten 1 gun sonra 3 gun bırlıkte olmus sonra hıc olmamıs hamıle kaldı valla
Bende bu ay denedim reglıden sonra bakalım.çok varmış öyle kalankızlar ne dıyecem bakın arkadasım reglı bıttıkten 1 gun sonra 3 gun bırlıkte olmus sonra hıc olmamıs hamıle kaldı valla
Saolasin canimEkledim canm