Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Canim sakın ümitsizliğe kapılma kac ay veya yildir deniyorsunuz bebek icin , folik asit iciyormusun ben içtiğim ay hamile kaldim
6 aydir cnm deniyoruz yok kullanmadim folik asit bende baslayim bari adet olmadan kullansam olur mu hangi markayi kullandin. 8 kasim batti gecti 3 aydie duzgundu

Bacılar topiğimizi canlı tutmak için oyun oynayalım mı başka topiklerde görmüştüm Bi yiyecek yazıp altta yazacağa soruyor yedin mi diye oda yedim yada yemedim deyip alttakine başka bir yiyecek soruyor. Yada son harfinden kelime türetmece olabilir. Cevaplarınızı bekliyorum

6 aydir cnm deniyoruz yok kullanmadim folik asit bende baslayim bari adet olmadan kullansam olur mu hangi markayi kullandin. 8 kasim batti gecti 3 aydie duzgundu
Ben folbiol kullandim hemen basla adet olsanda gunde 1 adet iciceksin bende ve esimde sorun yoktu cevrem bunu iç olur dediler aldim ictim oldu insallah seninde olur canım ama stres yapmiycan umursamiycan

Kizlar bügün 23. Günümdeyim positiv göremedim ovulasyon testinde daha yada iki gün yapmamistim ordami oldu bilmiyorum 10 gün önce falan pek sanmiyorum. Ama iki üc gündür akintimla beraber günde bir veya iki kere kan oluyo nedir cözemedim acaba antibiyotik testimi etkiledi kafam karisti iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…