- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.781
Adetim 3 gun gecti benim cumartesi gunu sabah yaptim negatif bekliyorum bakalim carsamba sabahta mi yapsam kiEvet herkes sustu topiğimiz eski hareketine gelsin herkes katılsınadet tarihi en yakın sensin canım senden güzel haber bekliyorum @Gonulmeyvesi nden de umutluyum birde kartalice28 den güzel haber bekliyorum ❤❤
Benmde ara ara giriyor ama adet sancisi gibi degil dun gece sol kasigim agridi uyuyamadim birde ilk defa bi acayiptim sıcak bastı felanvalla bende ara ara kasıgıma gıren agrılar belımı hıc soylemıyorumm catlıyooo sankıı goguslerrım de dokununca cok acıyoo bakalım
Yap canm istersen direk kan ver en garanti oAdetim 3 gun gecti benim cumartesi gunu sabah yaptim negatif bekliyorum bakalim carsamba sabahta mi yapsam ki
Devlete gidrmiyorum.kan vermeye cunku hep isteyim özelden de her ay nerdeyse yaptirdim idrar testinde silik bile olsa gorene kadar bekleyecegm. Bas agrisida acaba gebelik belirtisimidir.Yap canm istersen direk kan ver en garanti o
Anladim cnm sen bilirsin inşallah bu ay görürsün. Annem bana hamileyken hep baş ağrısı çekmiş 9 ay. Olabilir herkes te belirtiler farklı oluyoDevlete gidrmiyorum.kan vermeye cunku hep isteyim özelden de her ay nerdeyse yaptirdim idrar testinde silik bile olsa gorene kadar bekleyecegm. Bas agrisida acaba gebelik belirtisimidir.
TabikiÇılgın mıyım henüz bilemiyorum ama şaşkın bı hamişim
Beni de aranıza alır mısınız
valla benım 3 gun var daha yaptım ama negatıffKızlar gunaydın az once yine baktim yok birsey adette olmadım
Nasipte yokmuş bu ay. Belki rahatlarsın da adet olursun canmKızlar gunaydın az once yine baktim yok birsey adette olmadım
Seninde mi negatif canmvalla benım 3 gun var daha yaptım ama negatıff
8 kasim batti bugun test yaptim iste yok silik bile degil olsaydi cikardi ne yapsam ki ben niye gelmedi buvalla benım 3 gun var daha yaptım ama negatıff
Yaş 25 cnm konyadayim ikinci gebelik nasip olursa sat 10 ekimTabikiyaş kilo şehir kaçıncı gebelik sat bilgilerini alaym canm
Kendimi sıkmıyorum bakalm hayirlidi havalar sogudu ondandir belkiNasipte yokmuş bu ay. Belki rahatlarsın da adet olursun canm
bır kac gun daha bekle sonra kan vermelısın gecen ayy kımyasalmı olmustu senın8 kasim batti bugun test yaptim iste yok silik bile degil olsaydi cikardi ne yapsam ki ben niye gelmedi bu
Merhaba gebelik var miYaş 25 cnm konyadayim ikinci gebelik nasip olursa sat 10 ekim
Mrb cnm nasip olursa var insAllah henüz çok yeniMerhaba gebelik var mi
Hayirli olsun nasil ogrendin ne kadar gecti bat gunundenMrb cnm nasip olursa var insAllah henüz çok yeni