- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.801
Ovu testi iki gün koyu cikinca suphelendm test yaptm çok silik çıktı vala adet döngüm düzenli değildi o yüzden bat ne zmn bilmiorum döngünün 27. Günü kan verdim negatifti 31. Günü idrar testinde silik çıktı geç döllenme olmuş büyük ihtimal ya bat günü öğrenmiş oldum ya da bi iki günlük gecikmeyle cnmHayirli olsun nasil ogrendin ne kadar gecti bat gununden
Yok cnm benm hic olmadi bilgiyim kadariylabır kac gun daha bekle sonra kan vermelısın gecen ayy kımyasalmı olmustu senın
Hayirli olsun cnm darisi bizim basimiza ins dua et bizedeOvu testi iki gün koyu cikinca suphelendm test yaptm çok silik çıktı vala adet döngüm düzenli değildi o yüzden bat ne zmn bilmiorum döngünün 27. Günü kan verdim negatifti 31. Günü idrar testinde silik çıktı geç döllenme olmuş büyük ihtimal ya bat günü öğrenmiş oldum ya da bi iki günlük gecikmeyle cnm
Ederim cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahHayirli olsun cnm darisi bizim basimiza ins dua et bizede
Anca doktora haftaya giderim isyeri biraz sıkıntılı pazar gunu de olmazsam idrar testi yaparimhımm anladım o z aman dedıgım gıbı bazen mevsımsel olabılıyomus doktorum demıstı banda 1 kac gun daha bekleyın sonra kan verın yada doktora bır gorun
Insallah cnm doktora gittin miEderim cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahbu aminler boşa değil bı gün elbet duaların kabul olduğunu gorucez görüyoruz
Yok gitmedim henüz haftyaa perşembeye aldm randevu Allah izin verirse o zmn gidicemInsallah cnm doktora gittin mi
pekı ıdrar testınde mı cıktı sadece kan verdınızmıYok gitmedim henüz haftyaa perşembeye aldm randevu Allah izin verirse o zmn gidicem
Dün verdim kan 110 çıktı cnmpekı ıdrar testınde mı cıktı sadece kan verdınızmı
hayırlı olsun ınsallah rabbım saglıklı kucagınıza almayı nasıp eder canımDün verdim kan 110 çıktı cnm
Amin insAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllahhayırlı olsun ınsallah rabbım saglıklı kucagınıza almayı nasıp eder canım
Ekledim canmYaş 25 cnm konyadayim ikinci gebelik nasip olursa sat 10 ekim
Sen sıkmadığını düşünüyorsn ama beyin sürekli bebek var mı diye düşünüyo farkında olmadan sıkıyorsnKendimi sıkmıyorum bakalm hayirlidi havalar sogudu ondandir belki
Teşekkürler cnmEkledim canm
Rica ederimTeşekkürler cnm
Olabilir canm riske atmamak için adet bitiminden itibaren çalışmalara başlamak gerekKızlar Sat 2 ekim bugün 10.gün lakin bel ve sağ kasık ağrısından ölcem aakıntımdaa başladı akşam hala devam ediyor. erken yumurtlamış olabilirmiyim ki acaba ? takvime göre 14 ile 19 arası yumurtlama gösteriyor. bat 3 aralık.
2 Kasım mi sat cnm bazen erken yumurtlama olabilir tabiki neden olmasın cnm takvime göre ilerlemiyor her zmnKızlar Sat 2 ekim bugün 10.gün lakin bel ve sağ kasık ağrısından ölcem aakıntımdaa başladı akşam hala devam ediyor. erken yumurtlamış olabilirmiyim ki acaba ? takvime göre 14 ile 19 arası yumurtlama gösteriyor. bat 3 aralık.