- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hayırlı geceler canım. Bilgilerini yaz ekleyeyim senide. Nasılız valla ben wc ye gide gele yorgunum bacaklarm ağrıyo bideHayırlı geceler kizlar benıde alın aranıza nasılsıniz❤
Bende iyim elhamdülillah gece bekçisi moduna geçtim son 1 haftadırHosgeldin kuzum iyiyiz sen
Yazayım canımHayırlı geceler canım. Bilgilerini yaz ekleyeyim senide. Nasılız valla ben wc ye gide gele yorgunum bacaklarm ağrıyo bide ☺sen nasılsın
Amin canımYazayım canım26 yaşındayım 27 haftalık hamisim çok şükür Rabbim bekleyen herkese nasip etsin 86 kilo ile hamile kaldım şuan 93 kiloyum kız bebıs bekliyoruz indlalah tahmini dogum 5 ocak bu arada tup bebek meleğimiz o lavabo sorunu bende de var git gel sabah oluyor ve uyuyamıyorum bir haftadır pozisyon sıkıntısından ☺
Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBu arada ilk gebeligim 4 yıllık evliyiz şuan annemlerde kalıyorum kendi evim muşta esim görevde olduğu için 4 aydır annemlerdeyım
Çok zorlu süreçten geçtik ama sukur halimize düşük tehlikesi o bu Tam 27 haftadır ne bir iş yaptım be bir örtü topladım. Sadece kızımı bekliyorum ama şu son bir iki haftadır daha da ağırlaştı hayırlıca gelir ınslalah kuzum zamanında sizlerde hayırlı haberler alırsınız ınslalah en kısa zamandaAmin canım ☺en güzel zamanların canm ☺☺
Amin ilk öğrendiğim andan itibaren burda enne olmak isteyenler için iki katı daha çok dua ediyoruz esımleRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
İnsallah canim aminnÇok zorlu süreçten geçtik ama sukur halimize düşük tehlikesi o bu Tam 27 haftadır ne bir iş yaptım be bir örtü topladım. Sadece kızımı bekliyorum ama şu son bir iki haftadır daha da ağırlaştı hayırlıca gelir ınslalah kuzum zamanında sizlerde hayırlı haberler alırsınız ınslalah en kısa zamanda
Allah razı olsun ikinizdende. Hamişin duası kabul olurmş et kız hepimize.Amin ilk öğrendiğim andan itibaren burda enne olmak isteyenler için iki katı daha çok dua ediyoruz esımle
Burda olan tüm arkadaşlar hayırlı haberler alcaz ınslalahAllah razı olsun ikinizdende. Hamişin duası kabul olurmş et kız hepimize.
Allahim saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin rabbim esinizide size ve ailesine bagislasin amiiinBurda olan tüm arkadaşlar hayırlı haberler alcaz ınslalahsizde kızıma ve esime dua edin ınslalah sag salim kavuşalım ikisiylede
Çok teşekkür ederim Rabbım gönlündekini nasıp etsin en kısa zamanda insalahAllahim saglikla sihatle kucaginiza almayi nasip etsin rabbim esinizide size ve ailesine bagislasin amiiin
Bende ilk kasık ağrısı ile anlamıştım bebisimin tutunduğunuKizlar az once kasik agrim yine 10 saniyelik bi agriyla geldi
Amin canım inşallah Allah hepimize gönlümüzden geçeni nasip etsinBurda olan tüm arkadaşlar hayırlı haberler alcaz ınslalahsizde kızıma ve esime dua edin ınslalah sag salim kavuşalım ikisiylede
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 22 eylül Hamiş adayı @meltembusra97
@Gonulmeyvesi22 İstanbul 63 20 Ekim Aday @Amine23 23 Bursa 58 20 Eylül Aday @Cgdm2537
@Cikilop125
23İzmir
İstanbul58
60
19 eylülAday @AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi 26 Antalya 100 Hamiş @SekerPortakaliMMM 32 Bursa 52 11 ekim Aday
ecrin2455 samsun 72 1ekim 2.gebelik adayHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 22 eylül Hamiş adayı @meltembusra97
@Gonulmeyvesi22 İstanbul 63 20 Ekim Aday @Amine23 23 Bursa 58 20 Eylül Aday @Cgdm2537
@Cikilop125
23İzmir
İstanbul58
60
19 eylülAday @AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi 26 Antalya 100 Hamiş @SekerPortakaliMMM 32 Bursa 52 11 ekim Aday
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine2326
23bursa 70
5822 eylül-20Eylül ikinci-
İlkHamiş adayı @meltembusra97
@Cikilop122
23İstanbul 63
6020 Ekim-19 Eylül Aday @Gonulmeyvesi
@AliAgah47Aday @Cgdm2537 25 İzmir 58 Aday @Yarimm66 26 muş 86 93 kız İlk Hamiş 5 ocak @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi 26 Antalya 100 Hamiş @SekerPortakaliMMM 32 Bursa 52 11 ekim Aday