Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hayırlı geceler canım. Bilgilerini yaz ekleyeyim senide. Nasılız valla ben wc ye gide gele yorgunum bacaklarm ağrıyo bide ☺sen nasılsın
Yazayım canım 26 yaşındayım 27 haftalık hamisim çok şükür Rabbim bekleyen herkese nasip etsin 86 kilo ile hamile kaldım şuan 93 kiloyum kız bebıs bekliyoruz indlalah tahmini dogum 5 ocak bu arada tup bebek meleğimiz o lavabo sorunu bende de var git gel sabah oluyor ve uyuyamıyorum bir haftadır pozisyon sıkıntısından

Bu arada ilk gebeligim 4 yıllık evliyiz şuan annemlerde kalıyorum kendi evim muşta esim görevde olduğu için 4 aydır annemlerdeyım

Amin canım en güzel zamanların canm

Amin canım ☺en güzel zamanların canm ☺☺
Çok zorlu süreçten geçtik ama sukur halimize düşük tehlikesi o bu Tam 27 haftadır ne bir iş yaptım be bir örtü topladım. Sadece kızımı bekliyorum ama şu son bir iki haftadır daha da ağırlaştı hayırlıca gelir ınslalah kuzum zamanında sizlerde hayırlı haberler alırsınız ınslalah en kısa zamanda

İnsallah canim aminn

ecrin2455 samsun 72 1ekim 2.gebelik aday

Hepiniz hayırlı geceler kızlar öbür sayfayı takip ediyorum kaç gündür girip girip bakıyorum yazmak nasip olmadı kosturmaktan benide eklerseniz sevinirim kısaca hikayemi anlatayim herkes umut olsun12 yıllık evliyim 8 sene evlat hasretinle yandım 3 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı en son denemenin 3ay sonra hamile kaldım 3 gün günüm geçti gıdım bu test yapımda rahatlar adet olurum zaten diye testi almaya giderken de kan verdim eve gelip testi yaptım koydum çöp kovası in üstüne ayyy bu baktım çift çizgi ikiside kıpkırmızı ben şok nasil ağlıyorum hüngür hüngür 1saat sonrada beta çıktı 717 Allah'ım nasıl bir sevinç dile kolay 8sene çok zor geçtir Allshim kimsenin elini boş bırakmasın kızım var simi 3yasinda 2 yıl korundum mecbur o psikolojiye onca sene sonra yavrumla ilgilenemem diye 14aydirda uğraşıyoruz simdide geçen ay 3gun günüm geçti adet oldum simdide 26ekim bat bakalım hayırlısı merakla sizlerin sonuçları bekliyorum Rabbim hepimize tattirsin ama insan tekrar aynı şeyleri yaşıyormuş onu anladım yine her ay psikolojik hamileyim bu ayda bekliyorum bakalım nasip hiçte kısa olmadı bu arada

Hayırlı olsun cnm.bende adayım.6 aydır deniyoruz bat 8 kasım ilk gebelik olacak kilom 62 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…