- 16 Eylül 2019
- 1.214
- 2.323
- 31
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
canim çok tatlı.bi yer olmus burasi benide ekle 102 kilo 3 kasim bat inşallah kirmizi la yerine bebis gelir manisadayim canmBacıkolar tablo oluşturdum gerekli bilgileri yazın
Yaş kaç canm onu unutmuşsunecrin2455 samsun 72 1ekim 2.gebelik aday
Aramızda hoşgeldin canmHepiniz hayırlı geceler kızlar öbür sayfayı takip ediyorum kaç gündür girip girip bakıyorum yazmak nasip olmadı kosturmaktan benide eklerseniz sevinirim kısaca hikayemi anlatayim herkes umut olsun12 yıllık evliyim 8 sene evlat hasretinle yandım 3 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı en son denemenin 3ay sonra hamile kaldım 3 gün günüm geçti gıdım bu test yapımda rahatlar adet olurum zaten diye testi almaya giderken de kan verdim eve gelip testi yaptım koydum çöp kovası in üstüne ayyy bu baktım çift çizgi ikiside kıpkırmızı ben şok nasil ağlıyorum hüngür hüngür 1saat sonrada beta çıktı 717 Allah'ım nasıl bir sevinç dile kolay 8sene çok zor geçtir Allshim kimsenin elini boş bırakmasın kızım var simi 3yasinda 2 yıl korundum mecbur o psikolojiye onca sene sonra yavrumla ilgilenemem diye 14aydirda uğraşıyoruz simdide geçen ay 3gun günüm geçti adet oldum simdide 26ekim bat bakalım hayırlısı merakla sizlerin sonuçları bekliyorum Rabbim hepimize tattirsin ama insan tekrar aynı şeyleri yaşıyormuş onu anladım yine her ay psikolojik hamileyim bu ayda bekliyorum bakalım nasip hiçte kısa olmadı bu arada
Hayırlısı canımHayırlı olsun cnm.bende adayım.6 aydır deniyoruz bat 8 kasım ilk gebelik olacak kilom 62 :)
Sağol canm ekliyorum hemencanim çok tatlı.bi yer olmus burasi benide ekle 102 kilo 3 kasim bat inşallah kirmizi la yerine bebis gelir manisadayim canm
Günaydınnn hoşgeldin canmGünaydınlar bende geldimMoonfacedMom beni de ekler misin canım. 31 yaş ankara 2.gebelik olacak inşallah. Sat 26 Eylül Bat 24 Ekim
Yok cok sukur kiloyla alakali sorun yok yaniMemeli Mestan canm 100 kiloda hamile kalmissin herhangi bir sorunun varmi bende 102 yimde sağlıkla gelsin insallah
duyucaksin insallah canim normal yollami hamile.kaldin tedavi ilemi hormonarinda herhangi birşey yoktu ol zaman çok sordum kusura bakma nolurHastaneye gidiyorum umarim guzel haberlerle gelirim dua edin bebegimin kalp atisini duyayim
Yok problem yok tatlim normal yolla kaldim cok sukur Allahim isteyen herkese nasip etsinduyucaksin insallah canim normal yollami hamile.kaldin tedavi ilemi hormonarinda herhangi birşey yoktu ol zaman çok sordum kusura bakma nolur
Sağol canmSelamlar kızlar topik hayırlı olsun
Ben adet oldum
Ama yinede kan verdim şimdi
amin canım cok sagol haber et bizede ama pozitif düşün olumsuzluklar yok olsun herşey çok güzel olsunnnYok problem yok tatlim normal yolla kaldim cok sukur Allahim isteyen herkese nasip etsin
Valla gidiyorum hastaneye istee bakalim insallah bebegim iyidiramin canım cok sagol haber et bizede ama pozitif düşün olumsuzluklar yok olsun herşey çok güzel olsunnn
Güzel haberlerinş bekliyorum canımHastaneye gidiyorum umarim guzel haberlerle gelirim dua edin bebegimin kalp atisini duyayim