- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 34
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Sağlıklı sıhhatli kavuşun inşallah,merhabalar benim de 2. Gebeligim.
ilk meleğim 3 buçuk yaşında kız.
2.melegimde kiz insallah ocak ayında kucağıma alacağım
Her şey güzel olacak canm Bi sıkıntı çıkmayacak inşallahGünaydınlar benim ilk gebeliğim 14.haftanın içindeyiz 2li test yaptırdık sonucunu bekliyoruz. En sonki kontrolde hersey iyiydi hatta burun kemiği oluşmuş dedi dr ama su sonuç çıkaydı icim rahatlayacak
33Yaş kaç canm onu unutmuşsun
Inşallah canim inşallahHer şey güzel olacak canm Bi sıkıntı çıkmayacak inşallah
Bunlar güzel heyecanlar canm. Bebişine kavuşmaya doğru saydığın geri sayımInşallah canim inşallahsüre uzayınca sıkıntı basıyor vala
Bekliyorum canım gelen yok bugün 2. Gün geçikmedeSelanikMuhaciri canm sen naptın
Günaydın kuzumKızlar günaydın
Bugün Kan versene canmBekliyorum canım gelen yok bugün 2. Gün geçikmede
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM26
23
32bursa 70
58
5222 eylül-20Eylül
11 EKİMikinci-
İlk
İlkHamiş adayı @meltembusra97
@Cikilop122
23İstanbul 63
6020 Ekim-19 Eylül Aday @asli1993 26 manisa 102 3 kasım ilk Aday @Cgdm2537 25 İzmir 58 Aday @Yarimm66 26 muş 86 93 kız İlk Hamiş 5 ocak EsrDG
@Vizeci0631
62Ankara
-26 eylül
8 ekimikinci
İlk@ecrin2455 33 Samsun 72 1 ekim İkinci Aday @Fasulye annesi 26 Antalya 100 Hamiş Aday
Çok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen stres yapma ki kuzucukta etkilenmesin annesiBebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissssyanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah Allah hepinizden razi olsun ♥
Rabbım sanada Doğuma kdar hayırlı günler saglıkla ilerlemeyı nasıp etsın kuzu dua et bizlere hamişlerin duası hemen kabul olurmusBebegimi gordum kalp atisini da duydummm Allahim size de nasip etsin cok degisik bir hissssyanimda olan herkese cok tesekkur ederimm en kisa zamanda sizde yasarsinizzz bu duyguyu insallah Allah hepinizden razi olsun
Darisi basina tatlim ayy ustumden yuk kalkti cok sukurÇok şükür canım çok sevindim. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen stres yapma ki kuzucukta etkilenmesin annesi ☺