-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Korkuyordum kuzum okadar cok agrimiyordu son zamanlarda artik gece uykudan uyandirmaya basladiKeşke bebiş olmadan tedavini olsaydın kuzum,
Tamamdır32 kuzum bat ımda 11 kasım
Son adet canm 11 ekimmiCanım sat mi bat mi hangisi
11 ekim evetSon adet canm 11 ekimmi
Ama hamilelikte diş kaybı oluyo eğer önlem alınmazsaKorkuyordum kuzum okadar cok agrimiyordu son zamanlarda artik gece uykudan uyandirmaya basladi
Sevindim senin adınaCok sukur simdi iyiyim kurtuldum dislerden
Yazdim kuzum11 ekim evet
Evet canım gittim kaç defa rahim iyi yumurtalar iyi dediler 2 doktor pco ya meyillsin dedi 2 si pco yok dedi hormon tahlili yaptırdım prolaktin en yüksek 26 çıkması gerekirken 28 çıktı onun için ilaç verdi doktor onu kullandım ama o ilaç. Beni mahvetti baş ağrısı eklem ağrısı yaptı baş ağrısından sabahlara kadar uyuyamadım adet olunca tekrar prolaktine baktırmam lazımdı ama tatildeydik baktıramadım bu salı baktırıcam inşallah adetin 3 gününde birde eşime sperm testi yaptıracağz randevu alıp bakalım onda ne çıkacak inşallah sonuçları temiz çıkar korkuyorum bişey çıkacak diyeTatlım bir problem yok değil mi doktora gittin
Benim 20lik disler kuzum ne ara cikti je ara curumeye yuz tuttu hic anlamadimAma hamilelikte diş kaybı oluyo eğer önlem alınmazsa
Teşekkür ederim canım paylaşırım tabiYazdim kuzumgrupta paylaşsana kuzum gelmek isteyen varsa gelsin
İnsallah sıkıntı çıkarmazlar canm çok zor bir durumBenim 20lik disler kuzum ne ara cikti je ara curumeye yuz tuttu hic anlamadim
Bende aynı bu gece wcde yatmayı planlıyorumKizlar 2 saattir esneyip duruyorum gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum ya kendim uyumadigim gibi bizimkinide uyutmuyorum
Valla ya ha buarada kuzum gecen dedim ya ciger cekmisti canim ben tutamadim kendimi dun aksam cigercinin ordan geciyoduk minubusten inmistik dogruca girdim oraya tutamadim valla kendimiBende aynı bu gece wcde yatmayı planlıyorumsu içiyorum wcye gidiyorm geliyorum yine su yine wc böyle sabaha kadar gider. Sabahta kızım. Erken kalkacak binecek tepeme
OHH afiyet olsun kuzumValla ya ha buarada kuzum gecen dedim ya ciger cekmisti canim ben tutamadim kendimi dun aksam cigercinin ordan geciyoduk minubusten inmistik dogruca girdim oraya tutamadim valla kendimi
Kiz bebis deyince sen icimdw kipirtilar oluyor enem ya ne guzel olurdu valla bisey diyim mi artik tup bebek icin birik yapmaya baslayacaktim deli gibi onu arastirmaya baslamistim her duamda allahim tup bebege gerek kalmadan sen hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et diyordum insallah rabbim bu ay hepmizin sesini duymusturOHH afiyet olsun kuzumbebişine can olsun kan olsun yarın bende alıcam
O kıpırtılar ın yerini Bi kaç aya tekmeler alacak inşallahKiz bebis deyince sen icimdw kipirtilar oluyor enem ya ne guzel olurdu valla bisey diyim mi artik tup bebek icin birik yapmaya baslayacaktim deli gibi onu arastirmaya baslamistim her duamda allahim tup bebege gerek kalmadan sen hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et diyordum insallah rabbim bu ay hepmizin sesini duymustur
Cok amiiiinO kıpırtılar ın yerini Bi kaç aya tekmeler alacak inşallahAmin canm inşallah
Hosgeldin kuzum iyiyiz senHayırlı geceler kizlar benıde alın aranıza nasılsıniz❤