Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Tatlım bir problem yok değil mi doktora gittin
Evet canım gittim kaç defa rahim iyi yumurtalar iyi dediler 2 doktor pco ya meyillsin dedi 2 si pco yok dedi hormon tahlili yaptırdım prolaktin en yüksek 26 çıkması gerekirken 28 çıktı onun için ilaç verdi doktor onu kullandım ama o ilaç. Beni mahvetti baş ağrısı eklem ağrısı yaptı baş ağrısından sabahlara kadar uyuyamadım adet olunca tekrar prolaktine baktırmam lazımdı ama tatildeydik baktıramadım bu salı baktırıcam inşallah adetin 3 gününde birde eşime sperm testi yaptıracağz randevu alıp bakalım onda ne çıkacak inşallah sonuçları temiz çıkar korkuyorum bişey çıkacak diye

Kizlar 2 saattir esneyip duruyorum gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum ya kendim uyumadigim gibi bizimkinide uyutmuyorum 😂😂

Kizlar 2 saattir esneyip duruyorum gozumden uyku akiyo ama uyuyamiyorum ya kendim uyumadigim gibi bizimkinide uyutmuyorum 😂😂
Bende aynı bu gece wcde yatmayı planlıyorum 🙄su içiyorum wcye gidiyorm geliyorum yine su yine wc böyle sabaha kadar gider. Sabahta kızım. Erken kalkacak binecek tepeme 😪

Bende aynı bu gece wcde yatmayı planlıyorum 🙄su içiyorum wcye gidiyorm geliyorum yine su yine wc böyle sabaha kadar gider. Sabahta kızım. Erken kalkacak binecek tepeme 😪
Valla ya ha buarada kuzum gecen dedim ya ciger cekmisti canim ben tutamadim kendimi dun aksam cigercinin ordan geciyoduk minubusten inmistik dogruca girdim oraya tutamadim valla kendimi 😂

OHH afiyet olsun kuzum 😊bebişine can olsun kan olsun 😘😘yarın bende alıcam 😁
Kiz bebis deyince sen icimdw kipirtilar oluyor enem ya ne guzel olurdu valla bisey diyim mi artik tup bebek icin birik yapmaya baslayacaktim deli gibi onu arastirmaya baslamistim her duamda allahim tup bebege gerek kalmadan sen hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et diyordum insallah rabbim bu ay hepmizin sesini duymustur 😍

Kiz bebis deyince sen icimdw kipirtilar oluyor enem ya ne guzel olurdu valla bisey diyim mi artik tup bebek icin birik yapmaya baslayacaktim deli gibi onu arastirmaya baslamistim her duamda allahim tup bebege gerek kalmadan sen hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et diyordum insallah rabbim bu ay hepmizin sesini duymustur 😍
O kıpırtılar ın yerini Bi kaç aya tekmeler alacak inşallah 😘😘 Amin canm inşallah 😊😊

X