Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hepiniz hayırlı geceler kızlar öbür sayfayı takip ediyorum kaç gündür girip girip bakıyorum yazmak nasip olmadı kosturmaktan benide eklerseniz sevinirim kısaca hikayemi anlatayim herkes umut olsun12 yıllık evliyim 8 sene evlat hasretinle yandım 3 tüp bebek denedim hiçbiri tutmadı en son denemenin 3ay sonra hamile kaldım 3 gün günüm geçti gıdım bu test yapımda rahatlar adet olurum zaten diye testi almaya giderken de kan verdim eve gelip testi yaptım koydum çöp kovası in üstüne ayyy bu baktım çift çizgi ikiside kıpkırmızı ben şok nasil ağlıyorum hüngür hüngür 1saat sonrada beta çıktı 717 Allah'ım nasıl bir sevinç dile kolay 8sene çok zor geçtir Allshim kimsenin elini boş bırakmasın kızım var simi 3yasinda 2 yıl korundum mecbur o psikolojiye onca sene sonra yavrumla ilgilenemem diye 14aydirda uğraşıyoruz simdide geçen ay 3gun günüm geçti adet oldum simdide 26ekim bat bakalım hayırlısı merakla sizlerin sonuçları bekliyorum Rabbim hepimize tattirsin ama insan tekrar aynı şeyleri yaşıyormuş onu anladım yine her ay psikolojik hamileyim bu ayda bekliyorum bakalım nasip hiçte kısa olmadı bu arada😂
Aramızda hoşgeldin canm ☺️hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberlerini alırız🙏😊😊

X