- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.081
Dur bakalım test sonucu bi çıksın karamsar olma hemenKızlar kan yeni verdim , ama adet olacak gibi ağrım geliyo gidiyo
Ama bunda çizgi bariz görünüyor varsa yenidir o yüzden siliktir ağrıda zaten oluyor gebelik belirtilerinin % 80 i adet ağrısı gibi ağrı oluyor. test bi çıksın içini ferah tut senBuda dünkü testim Eki Görüntüle 2547651
Benim almadı az daha bekleyelim dedi net sonuç görelim dediKızlar kan yeni verdim , ama adet olacak gibi ağrım geliyo gidiyo
Ama bugunkilerde baksana çizgi hafifAma bunda çizgi bariz görünüyor varsa yenidir o yüzden siliktir ağrıda zaten oluyor gebelik belirtilerinin % 80 i adet ağrısı gibi ağrı oluyor. test bi çıksın içini ferah tut sen
Bende istifra var kuzum sarı su resmen onu söyledimBenim almadı az daha bekleyelim dedi net sonuç görelim dediama benim de sanki kasıklarım ağrıyor
olsun sonuçta hafifte olsa çizgi var. ilk idrarda yapmadınmıAma bugunkilerde baksana çizgi hafif
Hafif pembemsi lekem geldiolsun sonuçta hafifte olsa çizgi var. ilk idrarda yapmadınmı
Allah allah dur bakalım belki devamı gelmez açık pembe ve kahverengi leke yerleşme belirtisi diyorlar. korkma hemen bekle bakalım ama yat dinlen biraz bence. kullandığın gebelik testi markasının adı neHafif pembemsi lekem geldi
Ya şimdi de böyle oldu peceteye sildim buraya atsam yorumlar mısınız igrenir misiniz şuan çok tedirginimAllah allah dur bakalım belki devamı gelmez açık pembe ve kahverengi leke yerleşme belirtisi diyorlar. korkma hemen bekle bakalım ama yat dinlen biraz bence
Olsun herkeste geliyor öyle başta adete dönüşecek mi bakalımHafif pembemsi lekem geldi
At ben iğrenmemYa şimdi de böyle oldu peceteye sildim buraya atsam yorumlar mısınız igrenir misiniz şuan çok tedirginim
Kuzum benim doğum yaptım dha düzene girmedi ondan düzensizdüzenli değilse onun için bitkisel bi ilaç var doktor bana verdi her kadın kullanabilir bunu adet düzenleyici hamile kalmayı sağlayan bi ilaç hayıt otundan yapılıyormuş ben kullandım hiç bi yan etkisi yok ama hiç ara vermeden kullanman gerekiyor en uzun 6 ay kullanılıyor ben 3 ay kullandım o 3 ay adetim saat gibi 28. gün dedimi geldi sağlık ocağında yazdırıyorum bitince adı agnucaston istersen bi araştır adetin düzene girerse hamişlikte daha kolay olur
he evet olabilir o zamanKuzum benim doğum yaptım dha düzene girmedi ondan düzensiz
At ben iğrenmem
Kuzum pembelik değilde başka bı hal aldı bı baksana attimAllah allah dur bakalım belki devamı gelmez açık pembe ve kahverengi leke yerleşme belirtisi diyorlar. korkma hemen bekle bakalım ama yat dinlen biraz bence. kullandığın gebelik testi markasının adı ne
İnşallah öyledirarkadaşımın da böyle bir kanaması vardı yerleşti gayet şuan 6 haftalık Rabbim ol desin yeterki
ewt canım ben gecırdımKızlar ben kimyasal geçirdim büyük ihtimalle
Geçiren varmı aranızda
Canımm bugün adet gününmü lekelenme geldi?? Bende adetin 2nci günü kahve peçete sildiğimde akıntıyla karışık böyke gelmişti yerleşme kanamasıymış hatta bi wcde geldi bidaha akşam geldi ertesi gün geldi durdu doktoruma sordum yerleşme kanaması dedi kırmızı,sümükümsü ve damarlı olmadığı sürece yerleşme kanaması kahve leke olur demiştiHafif pembemsi lekem geldi