Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Canımm bugün adet gününmü lekelenme geldi?? Bende adetin 2nci günü kahve peçete sildiğimde akıntıyla karışık böyke gelmişti yerleşme kanamasıymış hatta bi wcde geldi bidaha akşam geldi ertesi gün geldi durdu doktoruma sordum yerleşme kanaması dedi kırmızı,sümükümsü ve damarlı olmadığı sürece yerleşme kanaması kahve leke olur demişti
Yok kuzum 5 gün gecikmedeyim şuan 21.63 cikti

Kırmıza yakınmı bu canım?? Bide dediğim gibi adet gününmi bugün sonucunda hamilesin 2güne bir kan ver değerine baktır ama istersen bi acile falan git sor bunu benim böyle değildi kahvenin sulanmış gibiydi belki ışıktan öyle görüyorum seninkini🤷🏻‍♀️

Canimm bende geçen cumartesi batırdım 1 hafta gecikmişti 23.06 çıkmıştı geç döllenme olduğu içinmiş bizimki pazartesi keseyi gördük şükür önümüzdeki pzt de kalp atışı için gidicezz
Kuzum bişey sorucam bu geç döllenme geç yumurtlayınca mı oluyo. Benim son ilişkimin üstünden 15 gün geçti yani geç döllenme olma ihtimali var mı

Kızlar geç döllenme nasıl oluyor geç yumurtlayınca mı geç döllenme oluyo. Bu konuda nasıl bilgi alabilirim

Kuzum bişey sorucam bu geç döllenme geç yumurtlayınca mı oluyo. Benim son ilişkimin üstünden 15 gün geçti yani geç döllenme olma ihtimali var mı
Eveett geç yumurtlayınca oluyormuş canısı bende bilmiyordum hiç ovulasyon testi de yapmadım bu zamana kadar şansa geç yumurtladigim günü değerlendirince tutmuş reglim gecikti miii

Şuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen 😔

Eveett geç yumurtlayınca oluyormuş canısı bende bilmiyordum hiç ovulasyon testi de yapmadım bu zamana kadar şansa geç yumurtladigim günü değerlendirince tutmuş reglim gecikti miii
Benim ihtimal yok o zaman canm 5 güne testlerde çıkardı diye düşünüyorum

Şuan doktora gidiyorum kızlar renk pembeye döndü hafiften ama öyle büyük bi kanama değil sildikce geliyor dua edin lütfen 😔
Korkmayın ilk zamanlar olur bazı insanlar da benim ikinci oğlumda 3 ay bildiğin kanamam olmuştu Allaha şükür sapa sağlam doğdu şu an 6 yaşında insallah sizde sağlıklılica alırsınız kucaginiza

X