- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.061
adetin kaç gün geçti kuzumKızlar sağlık ocağına gittim hemşire yarn gel ben Dr dan barkod alıcam Bi tahlil yapalım sonucunuda benden al dedi yarın gidicem bakalımbide dedi ki idrar tahlili yapma çıkmayabilir kan en garantisi idrarda çıkmayınca üzülüyosn kanda haftasına kadar söylüyoruz artk dedi
1 gün geçti canmadetin kaç gün geçti kuzum
düzenliyse adetin kan tahilili yaptır tabi düzenli değilse bir iki gün daha bekle bence bendede gecikme oluyor bi hevesleniyorum sonra kırmızı kartı yiyorum oturuyorum aşşa1 gün geçti canm
Çok sağol canım bakayım biKuzu koyu gördüğün gün ver adından gelen 3-4 günü degerlendııyorsunnIstersen ınstragramda birgebenıngunlugu diye bır sayfa var ovulasyon takıp edıyor Ebru ablaya mesaj at ıstersen canım herkes ona takıp ettrıyor
Düzenli değil canm dha 15 güne adet olmam bendüzenliyse adetin kan tahilili yaptır tabi düzenli değilse bir iki gün daha bekle bence bendede gecikme oluyor bi hevesleniyorum sonra kırmızı kartı yiyorum oturuyorum aşşa
Haklısın canım ya bu ay aynen öyle deniycem bende bakalım hayırlısıcanım çift çizgiyi gördüğünde değerlendir. silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendireceksin. Canım iki neki ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hala tık yok sabredicez artık
düzenli değilse onun için bitkisel bi ilaç var doktor bana verdi her kadın kullanabilir bunu adet düzenleyici hamile kalmayı sağlayan bi ilaç hayıt otundan yapılıyormuş ben kullandım hiç bi yan etkisi yok ama hiç ara vermeden kullanman gerekiyor en uzun 6 ay kullanılıyor ben 3 ay kullandım o 3 ay adetim saat gibi 28. gün dedimi geldi sağlık ocağında yazdırıyorum bitince adı agnucaston istersen bi araştır adetin düzene girerse hamişlikte daha kolay olurDüzenli değil canm dha 15 güne adet olmam ben
Kızlar ya kahverengi leke geliyor bu ayda suya düştü benim bebiş hayali
Seninde leke şeklindemiydi yoksa adetmi olmuştunGonulmeyvesi
Tahminimce arkası gelecek benimdeCanım kahverengi lekeyle başladı
Sonra devamı geldi
Yoğu ve pıhtılı geldi adetim kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum
Tahminimce arkası gelecek benimde
testte yaptırdım bide
neyse en azından negatif görmeden öğrenmiş oldum hayal kırıklığı yaşamam yarın sonucu alınca
Kızlar kan yeni verdim , ama adet olacak gibi ağrım geliyo gidiyo
Ya bilmiyorum zaten sabah idrariyla yaptgm bide normal yaptığım test bı garip geldi bana kimyasal olmasından korkuyorumCanım o normal diyorlar şiddetlenmediği sürece adet ağrısı normal dinlen bol bol ayaklarını uzat ve yat
canm benm çok haklısın bende diyorum hep erken yapayın diye...ben de ovulasyonla takip ettiğim için ne zamn adet olucagmı biliyodm tam bat günmde yapmıştım oyuzden
Ya bilmiyorum zaten sabah idrariyla yaptgm bide normal yaptığım test bı garip geldi bana kimyasal olmasından korkuyorum
Öyle düşünme canım inşallah değilidir
Baksana dünkü tesst daha belirgin bunlar hafifÖyle düşünme canım inşallah değilidir
Canım senin testin de baya koyuydu diye hatırlıyorum tekrat atar mısın bi
Belli olmaz canım gelmez belki de
Buda dünkü testimÖyle düşünme canım inşallah değilidir