-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.041
Kızlar burda bilen arkadaşlarım var bi haftadır beni çekiyorlar sağolsunlarama diğer arkadaşlara örnek olsun erkenden ümide kapılamsınlar diye paylaşıyorum bu benim bata 4 gün kala sabah ikinci idrarla yaptığım test ilk anda da hafif vardı bekledikçe iyice belirgin hale geldi ve ben çoook ümitlendim 4 gün içinde birçok test yaptım ve bu kadar net olmasa da diğerkerinde de gördüm adet olacağım günde test yaptım yine silik çıktı yakın olan foto adet günü yaptığım test ,
10 aydır ilk kez net gördüğüm çizgiler beni mutlu etti umutlandırdı fakat bir gün gecikmeyle adet olum, çok şiddetli ağrı yaşadım belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum
Yani demem o ki erken test yapmayın eşime beni kana götür dedim götürmedi ve şöyle dedi
Zaten varsa illa ki çıkacak erkenden gitmenin ne manası var dedi
Haklıydı o an çok üzülmüştüm ama doğrı
Zaten bebek varsa eninde sonunda ortaya çıkar
Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz
İnşallah bi gün doğuma 1 ay kala topiğinde de buluşuruz
Amin amin amin inşallah Canım hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınAynen canım umudumuzu kaybetmek yok bugün kan verdim bende yarın alacam sonucu dua edin nolur inşaAllah pozitif sonuç alırım
Amin kuzum Allah’tan her şeyin hayırlısı ne diyelim nasip
Aynen canım umudumuzu kaybetmek yok bugün kan verdim bende yarın alacam sonucu dua edin nolur inşaAllah pozitif sonuç alırım
Kuzu koyu gördüğün gün ver adından gelen 3-4 günü degerlendııyorsunnMY MIRACLE kuzum silikleşince mi ilişki oluyo yoksa koyu çizgi yakalayınca değerlendiriyor musun?
Benim koyu çizgim 2 gün sürüyor ama ne olur ne olmaz diye testi 8 saatte bir tekrarlıyorum silikleşmeye başlayınca ilişki oluyo fakat ikidir tutmadı
Amin amin amin inşallah Canım hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın
Allah razı olsun canımCanımm inşallah pozitif alırsın dua ediyoruzz
Asm de mi verdin kan
Eğer öyleyse akşam 11 30 gibi netten bakabilirsin
Allah razı olsun canım
Evet asm de yaptırdım eve geldim
aklıma geldi niye barkodu almadım diye
İnşaAllah vardır canım aceleden aklıma gelmedi başka işimde vardı merakla bekliyorum ya sabahta olmaz bugün banaKız tüh keşke randevu alınan yerden isteseydin
Neyse olsun yarın sabah öğrenirsin inşallah zaten yüksek ihtimal var
İnşaAllah vardır canım aceleden aklıma gelmedi başka işimde vardı merakla bekliyorum ya sabahta olmaz bugün bana
canım sen ovülasyon testiyle mi yakaladın yumurtlama gününüCanisi batlar ayni ya bizim 1 gun geciktim sadece hassas test yaptim dun bugun gittim kan testi yapti sonucu gorunce cok erken 10 gun sonra gel dedi
Aminnnn kuzum benim dualarim sizinle
Du bakalim canim esim sansima dun bugun nobette oldugu icin konusamadik rahat rahat baska bir doktor var ozelde birde ona gidebilirim
Aynen canım vakit nasıl geçiyor anlamıyoruzBaşka şeyelrle uğraş tabi kendini yormadan
Bi bakmışsın yrın olmuş zaman öyle hızlı geçiyor ki
canım çift çizgiyi gördüğünde değerlendir. silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendireceksin. Canım iki neki ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hala tık yok sabredicez artıkMY MIRACLE kuzum silikleşince mi ilişki oluyo yoksa koyu çizgi yakalayınca değerlendiriyor musun?
Benim koyu çizgim 2 gün sürüyor ama ne olur ne olmaz diye testi 8 saatte bir tekrarlıyorum silikleşmeye başlayınca ilişki oluyo fakat ikidir tutmadı
Yok canim ovulasyon testini sadece denemek icin 1 defa yaptimcanım sen ovülasyon testiyle mi yakaladın yumurtlama gününü
ee nasıl yakaladın :) yokse sende mi beklemiyordun hamileliği :)Yok canim ovulasyon testini sadece denemek icin 1 defa yaptim
canm benm çok haklısın bende diyorum hep erken yapayın diye...ben de ovulasyonla takip ettiğim için ne zamn adet olucagmı biliyodm tam bat günmde yapmıştım oyuzdenKızlar burda bilen arkadaşlarım var bi haftadır beni çekiyorlar sağolsunlarama diğer arkadaşlara örnek olsun erkenden ümide kapılamsınlar diye paylaşıyorum bu benim bata 4 gün kala sabah ikinci idrarla yaptığım test ilk anda da hafif vardı bekledikçe iyice belirgin hale geldi ve ben çoook ümitlendim 4 gün içinde birçok test yaptım ve bu kadar net olmasa da diğerkerinde de gördüm adet olacağım günde test yaptım yine silik çıktı yakın olan foto adet günü yaptığım test ,
10 aydır ilk kez net gördüğüm çizgiler beni mutlu etti umutlandırdı fakat bir gün gecikmeyle adet olum, çok şiddetli ağrı yaşadım belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum
Yani demem o ki erken test yapmayın eşime beni kana götür dedim götürmedi ve şöyle dedi
Zaten varsa illa ki çıkacak erkenden gitmenin ne manası var dedi
Haklıydı o an çok üzülmüştüm ama doğrı
Zaten bebek varsa eninde sonunda ortaya çıkar
Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz
İnşallah bi gün doğuma 1 ay kala topiğinde de buluşuruz