Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Aynen canım umudumuzu kaybetmek yok bugün kan verdim bende yarın alacam sonucu dua edin nolur inşaAllah pozitif sonuç alırım

Kuzu koyu gördüğün gün ver adından gelen 3-4 günü degerlendııyorsunn Istersen ınstragramda birgebenıngunlugu diye bır sayfa var ovulasyon takıp edıyor Ebru ablaya mesaj at ıstersen canım herkes ona takıp ettrıyor

canım sen ovülasyon testiyle mi yakaladın yumurtlama gününü

Merhaba kizlar nasılsınız benim bugun gögüslerim cok agriyor daha bat 8 kasim bu kadar erkenden hassaslasmasi cok farkli

canım çift çizgiyi gördüğünde değerlendir. silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendireceksin. Canım iki neki ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hala tık yok sabredicez artık

hamişlere bi sorum var bebği görüp kalp atışını duyduktan sonra bida ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz?ikili teste kadar çağırıyorlarmı?

Kızlar sağlık ocağına gittim hemşire yarn gel ben Dr dan barkod alıcam Bi tahlil yapalım sonucunuda benden al dedi yarın gidicem bakalım bide dedi ki idrar tahlili yapma çıkmayabilir kan en garantisi idrarda çıkmayınca üzülüyosn kanda haftasına kadar söylüyoruz artk dedi

canm benm çok haklısın bende diyorum hep erken yapayın diye...ben de ovulasyonla takip ettiğim için ne zamn adet olucagmı biliyodm tam bat günmde yapmıştım oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…