- 24 Haziran 2019
- 189
- 114
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.021
11 ekimde olduysan adet canım şimdi yumurtlama dönemi ozamanama ben adet oldumki 11 ekimde gerçi oda çok saçma sapan bi adetti nedense ben yumurtlama günü için bakmıştım ovulasyona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 ekimde olduysan adet canım şimdi yumurtlama dönemi ozamanama ben adet oldumki 11 ekimde gerçi oda çok saçma sapan bi adetti nedense ben yumurtlama günü için bakmıştım ovulasyona
zaten devam ederim çatladığını görmeden bırakmamharika canm değerlendir bugünü mutlaka..aynı saatte yarın teste devam çatladıgını görmeliyiz
bende öyle diyorum ama bazı şeyler kafamı çok kurcalıyor mesela adetim gelmeden 10 gün önce bir bel ve kasık ağrısı başladı dinlenince geçiyor kalkınca yeniden başlıyor adetim geçtiği halde hala ağrıyo kasık ve belim ağrılarım zaten arada oluyor. bi sorunmu var desem doktora daha 1 ay olmadı gideli hiç bi sorun yok dedi. kaynanamda benim aklımı kurcalıyor kaynanam doğruruncaya kadar adet görmüş hatta hamile olduğunu 6. ayda karnım şişiyor diye doktora gittiğinde öğrenmiş11 ekimde olduysan adet canım şimdi yumurtlama dönemi ozaman
11 ekimde adet olduysan bugün13.günün ve adetinde dzenliyse yumurtlama günündesn canmm harika...ama ben adet oldumki 11 ekimde gerçi oda çok saçma sapan bi adetti nedense ben yumurtlama günü için bakmıştım ovulasyona
adetim önceden 28 yada 29 günde bir olurdu 3 aydır 30. gün geliyor yumurtlamada 15. gün oluyordu bu sefer 13. gün oldu galiba11 ekimde adet olduysan bugün13.günün ve adetinde dzenliyse yumurtlama günündesn canmm harika...
Gözün aydın kuzum  adetin kaç gün geçti bide normal test yaptn mıDoktordan geliyorum kuzular beta 352 cikti daha cok yeni kaybol git 10 gun sonra gel dedi
Olsun oda yeter hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahDoktordan geliyorum kuzular beta 352 cikti daha cok yeni kaybol git 10 gun sonra gel dedi
harika canm sen 2 günde bir kan ver artışı takip etDoktordan geliyorum kuzular beta 352 cikti daha cok yeni kaybol git 10 gun sonra gel dedi
Kuzum dediklerinin aynısını bende yaşıyorum yaaa
Kuzum önce donuyorum üstüme kalın giyinip patiklerimi de ayaklarıma giyince çok sıcak geliyor yani bı sıcak bı soğuk
Benimkine ben adet oldum dedim olsun yine de bi bakalım hormonuna dedi ben aile hekimimizi seviyorum yaa iyi kadın sağolsunMantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor
Seninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardı
merhaba kızlar bende hamişlik umudu yok ama ben yinede size takılayım bari 1 buçuk senedir uğraştık olmadı laparoskopi, histereskopi, HSG hepsi yapıldı sadece sol tüpüm sağlam sağ tüp tıkalıymış açılması imkansız. olmuyor yapacak bişey yok kısmet dedim en azından sizlerin gebelik haberlerinizle motive olayım dedim
Ah canımm inşallah vardır dilerim ki vardır ama bende bundan daha belirgin çıktı fakat bir gün gecikmeyle adet oldum malesef inşallah sen hamilesindirMerhabalar öncelikle Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallah aslında hep tam zamanında adet olurum hatta iki üç aydır normal günümden bir gün önce oldum ama bu ay 3 gün geçti dün test aldım 2. Çizgi var gibi de yok gibi de bir de siz yorumlar mısınız aslında sabah sağlık ocağına gidicem ama işte o çizgi herkeste çıkıyor mu merak ediyorumEki Görüntüle 2547432 Eki Görüntüle 2547432
Merhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim
Biz geri cekilme yontemi ile iliskiye girdik ve suan adetim 5 gun gecikti adetimden once hep goguslerim siser ve hassaslasirdi simdi ise yok. Bugun asiri derece kasiklarimda batma belimde agri oldu sanki adet olucakmisim gibi. ara ara akintimda oldu. Ve sol ayagim cok agriyor romatizma eklem agrisi gibi. Test yapmadim hamile olucagimi dusunmedigim icin. Yani planda bebek yoktu sizce napsam
Test yapsam mi beklesem mi biraz daha
Aynen canım bende hiç görmemiştim bu ay gördüm havalara da uçtum sonra yere çakıldım ama onları saklıcam yinedeben 1 senedir yapıyorum test saatler sonra bile hiç görmedim silik çizgi kabak gibi tek çizgi oluyordu zaten silik çizgiyi bile görsem uçuşa geçerdim
Kan vermek istiyorum eşim izin vermiyor kendini kaptırdın yine sen böyle diretince hamile değilsin çıkıyo götürmüyor
Doktordan geliyorum kuzular beta 352 cikti daha cok yeni kaybol git 10 gun sonra gel dedi
Canisi batlar ayni ya bizim 1 gun geciktim sadece hassas test yaptim dun bugun gittim kan testi yapti sonucu gorunce cok erken 10 gun sonra gel dediGözün aydın kuzum  adetin kaç gün geçti bide normal test yaptn mı
Canisi batlar ayni ya bizim 1 gun geciktim sadece hassas test yaptim dun bugun gittim kan testi yapti sonucu gorunce cok erken 10 gun sonra gel dediGözün aydın kuzum  adetin kaç gün geçti bide normal test yaptn mı
Aminnnn kuzum benim dualarim sizinleOlsun oda yeter hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah
Du bakalim canim esim sansima dun bugun nobette oldugu icin konusamadik rahat rahat baska bir doktor var ozelde birde ona gidebilirimharika canm sen 2 günde bir kan ver artışı takip et
Hadi güzel haberlerle gelKizlaar ben hala acilde sıra beklemekteyim
Hadi inşallah bizde bekliyoruzKizlaar ben hala acilde sıra beklemekteyim
Kanı verdiysen beklemene gerek yok e nabızdan tahlilin sonucunu görebilirsin canımBeklemedim kız daha 60 kişi var sırada çıktım valla akşam giderim zaten çişimi tutmaktan patlocaktim
Amin kuzum Allah’tan her şeyin hayırlısı ne diyelim nasipKızlar burda bilen arkadaşlarım var bi haftadır beni çekiyorlar sağolsunlar ama diğer arkadaşlara örnek olsun erkenden ümide kapılamsınlar diye paylaşıyorum bu benim bata 4 gün kala sabah ikinci idrarla yaptığım test ilk anda da hafif vardı bekledikçe iyice belirgin hale geldi ve ben çoook ümitlendim 4 gün içinde birçok test yaptım ve bu kadar net olmasa da diğerkerinde de gördüm adet olacağım günde test yaptım yine silik çıktı yakın olan foto adet günü yaptığım test ,
10 aydır ilk kez net gördüğüm çizgiler beni mutlu etti umutlandırdı fakat bir gün gecikmeyle adet olum, çok şiddetli ağrı yaşadım belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum
Yani demem o ki erken test yapmayın eşime beni kana götür dedim götürmedi ve şöyle dedi
Zaten varsa illa ki çıkacak erkenden gitmenin ne manası var dedi
Haklıydı o an çok üzülmüştüm ama doğrı
Zaten bebek varsa eninde sonunda ortaya çıkar
Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz
İnşallah bi gün doğuma 1 ay kala topiğinde de buluşuruz