- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Rabbi hayırlısını nasip etsin canım burda birbirimize destek oluyoruz hosgeldinmerhaba kızlar bende hamişlik umudu yok ama ben yinede size takılayım bari1 buçuk senedir uğraştık olmadı laparoskopi, histereskopi, HSG hepsi yapıldı sadece sol tüpüm sağlam sağ tüp tıkalıymış açılması imkansız. olmuyor yapacak bişey yok kısmet dedim en azından sizlerin gebelik haberlerinizle motive olayım dedim
Teşekkür ederim hoşbuldum canımRabbi hayırlısını nasip etsin canım burda birbirimize destek oluyoruz hosgeldin
İnşallah uğurlu gelir bu topik seninde haberini alırızTeşekkür ederim hoşbuldum canım
Canım hoşgeldin , ne kadar sürede çıktı bu çizgiMerhabalar öncelikle Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallah aslında hep tam zamanında adet olurum hatta iki üç aydır normal günümden bir gün önce oldum ama bu ay 3 gün geçti dün test aldım 2. Çizgi var gibi de yok gibi de bir de siz yorumlar mısınız aslında sabah sağlık ocağına gidicem ama işte o çizgi herkeste çıkıyor mu merak ediyorumEki Görüntüle 2547432 Eki Görüntüle 2547432
3. Gün işte sabah yaptımCanım hoşgeldin , ne kadar sürede çıktı bu çizgi
Yok öyle değil canım kaç dk içinde çıktı diğer çizgi3. Gün işte sabah yaptım
Ayy inşallah canım bugün ovulasyon testi aldım instigramdan bide onu deneyecez bakalım tek tüple şansım yarı yarıya oluyor zaten sanırsam, yarında yumurtlama günüm umut edip duruyorum ama her ay adetim gelince yıkım oluyorİnşallah uğurlu gelir bu topik seninde haberini alırız
Ben de her ay denedim bu ay salmıştım umursamadım belkiMerhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim
Biz geri cekilme yontemi ile iliskiye girdik ve suan adetim 5 gun gecikti adetimden once hep goguslerim siser ve hassaslasirdi simdi ise yok. Bugun asiri derece kasiklarimda batma belimde agri oldu sanki adet olucakmisim gibi. ara ara akintimda oldu. Ve sol ayagim cok agriyor romatizma eklem agrisi gibi. Test yapmadim hamile olucagimi dusunmedigim icin. Yani planda bebek yoktusizce napsam
Test yapsam mi beklesem mi biraz daha
AyYok öyle değil canım kaç dk içinde çıktı diğer çizgi
Ben çok haifif bi çizgi görüyorum sanki ama eğer geç döllenmeyse ancak koyulaşacak olabilir diye düşünüyorumMerhabalar öncelikle Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallah aslında hep tam zamanında adet olurum hatta iki üç aydır normal günümden bir gün önce oldum ama bu ay 3 gün geçti dün test aldım 2. Çizgi var gibi de yok gibi de bir de siz yorumlar mısınız aslında sabah sağlık ocağına gidicem ama işte o çizgi herkeste çıkıyor mu merak ediyorumEki Görüntüle 2547432 Eki Görüntüle 2547432
Canım bak bunlar benim yaptığım testlerin son halleri ilk baştaki bata 2 gün kala olan sonraki 21 Ekim en alttaki de 22 EkimBen çok haifif bi çizgi görüyorum sanki ama eğer geç döllenmeyse ancak koyulaşacak olabilir diye düşünüyorum
ben 1 senedir yapıyorum test saatler sonra bile hiç görmedim silik çizgi kabak gibi tek çizgi oluyorduBen de her ay denedim bu ay salmıştım umursamadım belki
AyBıraktım sonra eşim ardımdan getirdi ilk birden çıkmadı açıkçası
seninkilerde çizgi belli bi şekilde çıkmış canım kan verdinmiCanım bak bunlar benim yaptığım testlerin son halleri ilk baştaki bata 2 gün kala olan sonraki 21 Ekim en alttaki de 22 Ekim
Ben de çok zor görüyorumBen çok haifif bi çizgi görüyorum sanki ama eğer geç döllenmeyse ancak koyulaşacak olabilir diye düşünüyorum
testi yap gitsin ne kaybedersin planda yoksada plana dahil olur, yoksa yoktur zatenMerhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim
Biz geri cekilme yontemi ile iliskiye girdik ve suan adetim 5 gun gecikti adetimden once hep goguslerim siser ve hassaslasirdi simdi ise yok. Bugun asiri derece kasiklarimda batma belimde agri oldu sanki adet olucakmisim gibi. ara ara akintimda oldu. Ve sol ayagim cok agriyor romatizma eklem agrisi gibi. Test yapmadim hamile olucagimi dusunmedigim icin. Yani planda bebek yoktusizce napsam
Test yapsam mi beklesem mi biraz daha
Yok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleriseninkilerde çizgi belli bi şekilde çıkmış canım kan verdinmi
Bayağı belli sizin ya çok güzelCanım bak bunlar benim yaptığım testlerin son halleri ilk baştaki bata 2 gün kala olan sonraki 21 Ekim en alttaki de 22 Ekim
hemen çıkması beta hcg nin yükselmesine bağlı daha yeni yükseliyorsa silik olur, eğer biraz daha fazlaysa anında çıkarBen de çok zor görüyorumzaten ilk idrar koyar koymaz çıkmadı herhalde hamilelerde hemen çıkıyormuş