Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

merhaba kızlar bende hamişlik umudu yok ama ben yinede size takılayım bari 1 buçuk senedir uğraştık olmadı laparoskopi, histereskopi, HSG hepsi yapıldı sadece sol tüpüm sağlam sağ tüp tıkalıymış açılması imkansız. olmuyor yapacak bişey yok kısmet dedim en azından sizlerin gebelik haberlerinizle motive olayım dedim

Rabbi hayırlısını nasip etsin canım burda birbirimize destek oluyoruz hosgeldin

Merhabalar öncelikle Rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla versin inşallah aslında hep tam zamanında adet olurum hatta iki üç aydır normal günümden bir gün önce oldum ama bu ay 3 gün geçti dün test aldım 2. Çizgi var gibi de yok gibi de bir de siz yorumlar mısınız aslında sabah sağlık ocağına gidicem ama işte o çizgi herkeste çıkıyor mu merak ediyorum

Canım hoşgeldin , ne kadar sürede çıktı bu çizgi

Merhaba arkadaslar ben 3 yillik evliyim
Biz geri cekilme yontemi ile iliskiye girdik ve suan adetim 5 gun gecikti adetimden once hep goguslerim siser ve hassaslasirdi simdi ise yok. Bugun asiri derece kasiklarimda batma belimde agri oldu sanki adet olucakmisim gibi. ara ara akintimda oldu. Ve sol ayagim cok agriyor romatizma eklem agrisi gibi. Test yapmadim hamile olucagimi dusunmedigim icin. Yani planda bebek yoktu sizce napsam
Test yapsam mi beklesem mi biraz daha

İnşallah uğurlu gelir bu topik seninde haberini alırız
Ayy inşallah canım bugün ovulasyon testi aldım instigramdan bide onu deneyecez bakalım tek tüple şansım yarı yarıya oluyor zaten sanırsam, yarında yumurtlama günüm umut edip duruyorum ama her ay adetim gelince yıkım oluyor

Ben de her ay denedim bu ay salmıştım umursamadım belki
Yok öyle değil canım kaç dk içinde çıktı diğer çizgi
Ay Bıraktım sonra eşim ardımdan getirdi ilk birden çıkmadı açıkçası

Ben çok haifif bi çizgi görüyorum sanki ama eğer geç döllenmeyse ancak koyulaşacak olabilir diye düşünüyorum

Ben çok haifif bi çizgi görüyorum sanki ama eğer geç döllenmeyse ancak koyulaşacak olabilir diye düşünüyorum
Canım bak bunlar benim yaptığım testlerin son halleri ilk baştaki bata 2 gün kala olan sonraki 21 Ekim en alttaki de 22 Ekim

Eklentiler

• IMG_20191023_014109.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 40
Ben de her ay denedim bu ay salmıştım umursamadım belki

Ay Bıraktım sonra eşim ardımdan getirdi ilk birden çıkmadı açıkçası
ben 1 senedir yapıyorum test saatler sonra bile hiç görmedim silik çizgi kabak gibi tek çizgi oluyordu zaten silik çizgiyi bile görsem uçuşa geçerdim

testi yap gitsin ne kaybedersin planda yoksada plana dahil olur, yoksa yoktur zaten

seninkilerde çizgi belli bi şekilde çıkmış canım kan verdinmi
Yok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…