- Konu Sahibi MoonfacedMom
Aramızda 1 gün var canım seninle demek ki benim takvime göre bugün 5. GünBayağı belli sizin ya çok güzel yarın 4. Gün olcak benim ona rağmen bir koyuluk yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aramızda 1 gün var canım seninle demek ki benim takvime göre bugün 5. GünBayağı belli sizin ya çok güzel yarın 4. Gün olcak benim ona rağmen bir koyuluk yok
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen umutsuz olmayınYok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleri Eki Görüntüle 2547440 Eki Görüntüle 2547438 Eki Görüntüle 2547439 Eki Görüntüle 2547440
canım zaten her gebelik belirti verecek diye bişey yokki ama testlerin net çift çizgili belirtilerin ilerleyen zamanlarda olabilir. mesela benim ilk oğlumda 4 aylıkken burnum kanıyordu ama hiç bi belirtim olmadı sadece adet gecikmesi var diye test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. bence sen kan ver hemenYok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleri Eki Görüntüle 2547440 Eki Görüntüle 2547438 Eki Görüntüle 2547439 Eki Görüntüle 2547440
Bu ay Demir ilacı kullanıyordum bir de b12 iğnesi o gecikme yapar mı adetihemen çıkması beta hcg nin yükselmesine bağlı daha yeni yükseliyorsa silik olur, eğer biraz daha fazlaysa anında çıkar
yok canım bende kullanıyordum B12 ve kan ilacı hiç etki etmedi ama antibiyotikler adeti geciktirebiliyor.Bu ay Demir ilacı kullanıyordum bir de b12 iğnesi o gecikme yapar mı adeti
Aman hayırlısı ya neden gördü sevgili kocam o çizgiyi ne gerek vardı beynim bulandı gerçekten artık ne olcaksa olsun modundayım ama biz kesinlikle yarın bi sağlık ocağına gidelim şüpheyle yaşanmıyoryok canım bende kullanıyordum B12 ve kan ilacı hiç etki etmedi ama antibiyotikler adeti geciktirebiliyor.
Asıl sen gel hayırlı haberle kan vermeden gelmeSabah hayırlı haberlerle gelin bacılar
İnşaAllah tüm hepimiz aminnnSabah hayırlı haberlerle gelin bacılar
Tamam kuzum hepinize hayırlı gecelerAsıl sen gel hayırlı haberle kan vermeden gelme
böyle şeyleri kocadan gizli yapıcaksın zaten git git sağlık ocağına ben görsem o silik çizgiyi gecenin 3 ü olsa yine giderimAman hayırlısı ya neden gördü sevgili kocam o çizgiyi ne gerek vardı beynim bulandı gerçekten artık ne olcaksa olsun modundayım ama biz kesinlikle yarın bi sağlık ocağına gidelim şüpheyle yaşanmıyor
sanada hayırlı gecelerTamam kuzum hepinize hayırlı geceler
Ben de merkez iskele caddesiVan merkezdeyim ben sen neresindensin
Günaydın Aynn öyle ben bide dün grip oldum nasi uyudum nası uyandım bilmiyorumGunaydin hatunlar. Geceleri sabah olmuyor artık sanki geçmiyor günler