Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleri Eki Görüntüle 2547440 Eki Görüntüle 2547438 Eki Görüntüle 2547439 Eki Görüntüle 2547440
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen umutsuz olmayın

Yok canım vermedim yarın sabah vermeyi düşünüyorum , bende senin gibi her ay silikte olsa çizgi arardım bu ay hiç umudum yoktu yumurtlamayı bile takip etmedim , suan hala tereddütlerim var çünkü geçen sene kaybettigim bebeğimde bütün belirtilerim vardı şuan bunda pek belirti yok , bak bunlarda ilk halleri Eki Görüntüle 2547440 Eki Görüntüle 2547438 Eki Görüntüle 2547439 Eki Görüntüle 2547440
canım zaten her gebelik belirti verecek diye bişey yokki ama testlerin net çift çizgili belirtilerin ilerleyen zamanlarda olabilir. mesela benim ilk oğlumda 4 aylıkken burnum kanıyordu ama hiç bi belirtim olmadı sadece adet gecikmesi var diye test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı. bence sen kan ver hemen

yok canım bende kullanıyordum B12 ve kan ilacı hiç etki etmedi ama antibiyotikler adeti geciktirebiliyor.
Aman hayırlısı ya neden gördü sevgili kocam o çizgiyi ne gerek vardı beynim bulandı gerçekten artık ne olcaksa olsun modundayım ama biz kesinlikle yarın bi sağlık ocağına gidelim şüpheyle yaşanmıyor 🤣

Aman hayırlısı ya neden gördü sevgili kocam o çizgiyi ne gerek vardı beynim bulandı gerçekten artık ne olcaksa olsun modundayım ama biz kesinlikle yarın bi sağlık ocağına gidelim şüpheyle yaşanmıyor 🤣
böyle şeyleri kocadan gizli yapıcaksın zaten :KK70: git git sağlık ocağına ben görsem o silik çizgiyi gecenin 3 ü olsa yine giderim :KK70:

X