-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ohaaa yani manyak mi ne be bunlarSeninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardı
Sen deil canm ben yedim kafayı benceOnuda ekliyorum şimdibiran dedim herhalde kafayı yiyorum kaydırmalar eksikler yanlışlar tamamda yazdım diye hatırlıyorum yazmamış olabilir miyim
Her gitmemde beni pişman ediyor korkuyorm açıkçasıOhaaa yani manyak mi ne be bunlar
Sende benim gibi yapsana kuzum yarın koştur acile benim dediklerimi de bakalimHer gitmemde beni pişman ediyor korkuyorm açıkçası
Ahh kuzum kızımı bakacak kimsem yok benden başka kimsede de durmuyoSende benim gibi yapsana kuzum yarın koştur acile benim dediklerimi de bakalim
Kaç yaşında kuzum kızınAhh kuzum kızımı bakacak kimsem yok benden başka kimsede de durmuyoayarlayabilirsem Bi şekilde gidicem inşallah
9 ekim di yumurtlama günüm 20 ekim veya 21 ekim di etsin ilişkiBizde de aynı belirtiler var en son ilişkiniz ne zamandı ve yumurtlama gününüzü biliyor musunuz
Yarın test yapabilirsin canm en azından silik çıkar diye düşünüyorum9 ekim di yumurtlama günüm 20 ekim veya 21 ekim di etsin ilişki
Ay anam daha Gücükmus kiiiz1 yaşında
Silik çıkmazsa Peki ne yapmalıyımYarın test yapabilirsin canm en azından silik çıkar diye düşünüyorum
Evet canimAy anam daha Gücükmus kiiiz
Yani en garantisi kan vermen kanda kesin çıkarSilik çıkmazsa Peki ne yapmalıyım
Kız zaten istemediğin an olurmuşEvet canimkocamın ısrarıyla ilk denemem o yüzden illa olsun demiyorum hayırlısıysa olsun olmazsa Bi süre daha düşünmüyorum ☺
sence var mıdır hamilelik?Yani en garantisi kan vermen kanda kesin çıkar
Ayy AllahmKız zaten istemediğin an olurmuş
Olabilir canm Bi ihtimal var gibisence var mıdır hamilelik?
Bizimde aynı kuzum hiç bişey takip etmedim aynen ilişki nezaman oldu onu desen 2-3 ancadir heralde bende oyuzden şaşırıyorum ve acabami da kalıyorum testler pozitif olsadaAyy Allahmvar gibi zaten öyle hissediyorum. Bide hiç dikkat etmedim ilişkiden kalkıp duş aldm hemen yumurtlama takibi yok 2 3 ilişki oldu zaten hiç zamanları bile unuttum rabbim nasip ederse her türlü eder zaten nasip bakalım ☺
İnsallah kuzum rabbim hayırlısını nasip etsin kaldıramayacağımız yük vermesinBizimde aynı kuzum hiç bişey takip etmedim aynen ilişki nezaman oldu onu desen 2-3 ancadir heralde bende oyuzden şaşırıyorum ve acabami da kalıyorum testler pozitif olsada
Amiiin kuzummİnsallah kuzum rabbim hayırlısını nasip etsin kaldıramayacağımız yük vermesin ☺