Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Seninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardı 😯
Ohaaa yani manyak mi ne be bunlar 🧐

Kız zaten istemediğin an olurmuş 😂🥰
Ayy Allahm 😁var gibi zaten öyle hissediyorum. Bide hiç dikkat etmedim ilişkiden kalkıp duş aldm hemen yumurtlama takibi yok 2 3 ilişki oldu zaten hiç zamanları bile unuttum 😜 rabbim nasip ederse her türlü eder zaten nasip bakalım ☺️

Ayy Allahm 😁var gibi zaten öyle hissediyorum. Bide hiç dikkat etmedim ilişkiden kalkıp duş aldm hemen yumurtlama takibi yok 2 3 ilişki oldu zaten hiç zamanları bile unuttum 😜 rabbim nasip ederse her türlü eder zaten nasip bakalım ☺
Bizimde aynı kuzum hiç bişey takip etmedim aynen ilişki nezaman oldu onu desen 2-3 ancadir heralde bende oyuzden şaşırıyorum ve acabami da kalıyorum testler pozitif olsada 😅😂😂

Bizimde aynı kuzum hiç bişey takip etmedim aynen ilişki nezaman oldu onu desen 2-3 ancadir heralde bende oyuzden şaşırıyorum ve acabami da kalıyorum testler pozitif olsada 😅😂😂
İnsallah kuzum rabbim hayırlısını nasip etsin kaldıramayacağımız yük vermesin ☺️

X