Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Herkes mi gebe kardeşim bu nere ☺e sen gebelik şüphem var diye mi gidicen canm öncesinde kan verecek misin sağlık ocağına☺
Kuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilar

Merhabalar 2 gün dür günüm geçiyor sol bacakta şidetti agrı çekiyorum göğüz damarlarımda hafiften belirginlik var sk sık idrar a çıkıyorum gaz sancılarım var günde bir kere şiddetli kısa süreli bir kaşık agrısı çekiyorum acaba hamile miyim ve ne zaman rast yapmalıyım sizce bana yardım edermisiniz ?

Kuzu ben yarın gittiğimde miğde bulantimi afedersin nasıl çıkarttığımi falan soylicem acilde bide biraz sallicam zaten direk gebelik şüphen varmı diycek yoksa bakmıyorlar essekler kovaliyasacilar
Mantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor

Bizde de aynı belirtiler var en son ilişkiniz ne zamandı ve yumurtlama gününüzü biliyor musunuz

Mantıklı sevdim bunu. Bende sağlık ocağına giderim yarın bide test alıcam dönüşte bakalım aile hekimi ile pek anlaşamıyoruz oda kan istemeyebilir bütün cins Dr lar beni buluyor
Bundan kaç ay önce gittiğimde burası özel değil kafana göre kan veremiyorsun demişti uyuz kadın bende böyle bı yöntem buldum gerçi sağlık ocağında giderdim ama orasida sabah 10a kadar kan alıyor diye biliyorum bana kalsa ben hala inatla testlerde çift çizgiyi kıpkırmızı gorene kadar devam ederdim , ama bugün kusunca annem ölümü gör yarın kan yaptirmazsan dedi şuan kimse tam anlamıyla sevinemiyor

Seninki yine iyi benimki Bi ara adetim daha gelmemişti doğumdan sonra test yaptırmak için gitmiştim sen daha yeni doğum yapmadın mı şüphen mi var korunmadınmı vs. Korunuyorz dedim vay efendim nasıl dikkat etmezmişiz dua ette hamile çıkma vs. Beni yerin dibine soktu çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…