Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Progestan verdi mi canm yoksa gerek görmedi mi
Bebiş yer açıyo kendine kahverengi kanamalar önemsizdir eğer pembe ve sonra kırmızıya dönerse kötüye işaret canım şu an korkulacak bişey yok brn 9aylık hamileyim cinsellik konusunda çok nadir sıkıntı yasadık canm zaten doğuma tahminen 13"gün kaldı
Progestan verdi canim iki gundur aliyorum ayyy sagsaglim kucagina al insallah 🤲🏻 Duz duvara tirmaniyorum resmen 😔

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!

��

İsimyaşşehirkiloaldığın kilocinsiyetsatkaçıncı gebelikTahmini doğum tarihi
@MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM
26
23
32
bursa70
58
52
22 eylül-20Eylül
11 EKİM
ikinci-
İlk
İlk
Hamiş adayı
@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre
23
22
23
28
21
İstanbul69
63
60
56
72

89

Oğlan
20 Ekim-19 Eylül-14eylül

28 ocak
ilk

İlk
aday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş

20haziran
4 kasım
@asli1993
@Tgcervanne0133
26
29
manisa
Mersin
102
75

85

Kız
3 kasım
8 nisan
ilk
İkinci
Aday
Hamiş

6ocak
@Cgdm253725İzmir58Aday
@Yarimm66
@nurguull
26
27
muş
Kütahya
86
54
93kız
13eylül
İlkHamiş5 ocak
EsrDG EsrDG
Vizeci06 Vizeci06
31
62
Ankara
-
26 eylül
8 ekim
ikinci
İlk
@ecrin2455
@Gamzeliyy
33
34
Samsun -72
59
1 ekim
10eylül
İkinciAday
@adel8893
@Fasulye annesi
@Goktemaviyuz1
26
26
27
Erzurum
Antalya
Çanakkale
62
100
54
7temmuz-

25eylül
ilk
İlk
İlk
aday
Aday
Aday
@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir
34
23
32
izmit
Yozgat
Van

64
ilk
İkinci
hamiş
Hamiş
18 Ağustos -4 eylül

Yaşım 62 degil cnm 😃😃 kilom 62 yas 23

Dertlerimizi dinleyelim cozum bulalim diye burda degil miyiz biz anacim 🤷🏻‍♀️ Bakk hissediyorum hamile kalicaksinizz en kisa zamanda ama sorun su ki ona odakli yasadiginiz icin vucudunuz istemsiz olarak kasiyosunuz kendinizi bak rahat birak tadina var bigun gelicek kizlarr hamileyim diceksin inan bana hatta bendee burda olucam ölmez sag kalirsam ♥️

İnşallah canımm bende inanıyorım Rabbim hayırlı sağlıklı avlatlar nasip etsinn inşallah hepimize 😍😍

Gunaydın hatunlar size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapcam nasıpse. Inslalah sonrasında korse falan kullaniyormuyuz. Valizim hazır eğer kullanılıyorsa onuda alcam ama nasıl yapsam bilemedim göbeğim kalsın istemiyorum dogum sonra bana akıl verin güzel hatunlar. Bu arada ınsllah burdaki herkes hayırlıca begbis sahibi olur ve böyle sorular sorarak birbirimize 🤲😍

Gunaydın hatunlar size birsey sormak istiyorum ben sezeryan ile dogum yapcam nasıpse. Inslalah sonrasında korse falan kullaniyormuyuz. Valizim hazır eğer kullanılıyorsa onuda alcam ama nasıl yapsam bilemedim göbeğim kalsın istemiyorum dogum sonra bana akıl verin güzel hatunlar. Bu arada ınsllah burdaki herkes hayırlıca begbis sahibi olur ve böyle sorular sorarak birbirimize 🤲😍
Canım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün bence

Canım ben hastanede takmadım evde takmıştım bence kullanmalısın ama hemen takamazsn🙂

Canım sezeryandan sonra o dikiş acısı ağrısıyla korse giyemessin hemen dikişler iyileşince korse düşün bence
Bende onu bilmiyordum canım işte çok mu ağrı oluyor yoksa goyebirliyim diye merak etmiştim saolasın o zamafn sonra alabilirim çok teşekkürler ☺️

X