Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Amin canim benim ben yumurtlamami akinti seklinin degismesinden anliyordu taki bu aya kadar bu ay cok karisti birde yumurtlama donemlerimdede sancilarim oluyor ordan anliyorun
Anladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim. 😇

Anladım cnm tsk ederim ilgin icin bende bu ay int ovulasyon takvim yukledim ona uyuyorum bakalim. 😇
Takvimler yaniltici olabiliyor takvime gore benim ayin 9u yumurtlamam ama akintima gore bu ay iki kez yumurtlama yasadim biri adetten hemen sonra digeri 11 12 si de ovulasyon testi almani tavsiye ederim ben bu ay arkadasimdan denemek icin bir kac tane aldim birini adetten hemen sonra yaptim pozitifti digerini 1 hafta sonra yaptim silik cizgiydi bugun bat gunum hala tik yok dun yaptigim ovulasyon testinde birinde silik digerinde biraz daha belirgin cizgi vardi birazdan test almaya gidicem ordanda kursa gecicem aksama ancak yaparim sonucu atacagim

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!

��

İsimyaşşehirkiloaldığın kilocinsiyetsatkaçıncı gebelikTahmini doğum tarihi
@MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM
26
23
32
bursa70
58
52
22 eylül-20Eylül
11 EKİM
ikinci-
İlk
İlk
Hamiş adayı
@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre
23
22
23
28
21
İstanbul69
63
60
56
72

89

Oğlan
20 Ekim-19 Eylül-14eylül

28 ocak
ilk

İlk
aday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş

20haziran
4 kasım
@asli1993
@Tgcervanne0133
26
29
manisa
Mersin
102
75

85

Kız
3 kasım
8 nisan
ilk
İkinci
Aday
Hamiş

6ocak
@Cgdm253725İzmir58Aday
@Yarimm66
@nurguull
26
27
muş
Kütahya
86
54
93kız
13eylül
İlkHamiş5 ocak
@Peripellas
EsrDG EsrDG
Vizeci06 Vizeci06
26
31
23
Ankara
Ankara
-

62

26 eylül
8 ekim
ilk
ikinci
İlk
@ecrin2455
@Gamzeliyy
33
34
Samsun -72
59
1 ekim
10eylül
İkinciAday
-Adel- -Adel-
@Fasulye annesi
@Goktemaviyuz1
26
26
27
Erzurum
Antalya
Çanakkale
62
100
54
7temmuz-

25eylül
ilk
İlk
İlk
aday
Aday
Aday
@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir
34
23
32
izmit
Yozgat
Van

64
ilk
İkinci
hamiş
Hamiş
18 Ağustos -4 eylül

:KK200::KK8: bende gelebiliymiyimmm?

Takvimler yaniltici olabiliyor takvime gore benim ayin 9u yumurtlamam ama akintima gore bu ay iki kez yumurtlama yasadim biri adetten hemen sonra digeri 11 12 si de ovulasyon testi almani tavsiye ederim ben bu ay arkadasimdan denemek icin bir kac tane aldim birini adetten hemen sonra yaptim pozitifti digerini 1 hafta sonra yaptim silik cizgiydi bugun bat gunum hala tik yok dun yaptigim ovulasyon testinde birinde silik digerinde biraz daha belirgin cizgi vardi birazdan test almaya gidicem ordanda kursa gecicem aksama ancak yaparim sonucu atacagim
Testin sonucunu mutlaka at cnm bu ay benim bu sekilde gecsin olmadı önümüzdeku ay alirim o testlerden :)

İnsallah guzel seyler olacak 😍bu ay herkesten güzel haberler bekliyorum. 2 arkadaşım. Vardı burda tanıştığım şuan ıkısıde hamile onlarda tup bebek. Bence normal yolla da çok duyum alcam özelliklerde bu topikte. Bu arada ben hamileyim diye mi yoksa kismetmi🤣🤣😄😄herkes hamile etrafımda sitede ınslalah burayada bulaşır hamilelik👶
Çok aminnnn 😁

X