Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kader arkadaşım sendemi burdasın yahu ahahah

Psikolojik olarak kan vermeye hazir degilim ovulasyonu tekrarlasam mi sence bak her turlu teste varim burada sizin ve benim aramda kalsin yiterrr
Ben ovulasyon testine de güvenmiyorum Bi topikte okudum ikisininde rengi aynı olması gerekiyomuş ve silik olunca garanti gebelik anlamına gelmiyomuşondan benim favorim kan. Yarn test al o zaman yap canm bizimlede paylaş

Rabbim nasip eder inşallah canımm

Bu arada şimdi sonucuma baktım sıfır
Yani hiç gebelik oluşmamış biraz rahatladım
Ama testler yalancı imiş
Bi daha çok zor yaprım test
Kzu benim ikiside kıpkırmızıydı ve değildim ondan ben inanmıyorum size hep dedim insan umutlanıyo hatta emin oluyo sonra bakıyoki kan 0 büyük yıkım oluyo o yüzden en iyisi kan

Kzu benim ikiside kıpkırmızıydı ve değildim ondan ben inanmıyorum size hep dedim insan umutlanıyo hatta emin oluyo sonra bakıyoki kan 0 büyük yıkım oluyo o yüzden en iyisi kan

Aynen öyle canım kendimi yenilenmiş gibi.hissediyorum o steresi attım ya üzerimden elhamdülillah
Rabbim bizi bizden iyi bilendir.

Şimdi adetim bitsin soğan kürü yapıcam tabi düzenli yapabilirsem

Kan uyuşmazlığını öğrenmem de iyi oldu vesselam

Anacimmm bak cok takiyosun kafana yapma kuzum vucudun hamileymis gibi reaksiyon gosteriyo bu ay cocuk icin degil kocisinleee askklaa atesli atesli seyyappp valla ozlicen hamile kalinca sahsen ben ozledim doktora bugunde sormayi unuttum 15 gun daha beklicem askla sevgiyle doya doya yap kafanda bak cocuk icin yapiyoruz olmasin kendi kendine stres yapma dusunmede bisey adet olana kadar deli gibi test yapiyosunuz anacim hergun hergun yazik gunah birike birike kac para yapar uzulmemen icin bisey demediydim simdi iyisin diye yazdim valla uzuluyorum kizim sizin halinize kiriliyosunuz insan biseyde yapamiyo ne diceni sasiriyo her buraya test attiginizda var desek ulan ya yoksa bosuna umit veririz uzulur,yok desek o an uzulucek hayal kirikligina ugrucak diye yorum yapamiyorum kolay kolay En fazla yapabildigim yorum bende bu sekilde ogrenmistim diyip kendi testimi atiyorum cidden uzuluyorum elimden bisey gelmemesine kirilmaniza uzulmenize uzuluyorum dualarim sizle biliyorum cok istiyosunuzz ama hayirlisini isteyin Allah korusun evlat acisi yasamayin

Her şey de Bi hayır vardır canm çalışmalara tam gaz devam et Bi dahaki ay bomba gibi bekliyorum seni

Yarın sabah ilk idrarla yapicam testt alıp kuzum sonra ona göre kana gidicem hafiften kasık ağrısı geliyor gidiyor migdem kazındı şimdi
Psikolojim bozuldu kız kano vereyim de rahatlayaym aman ne çektik beeee haberlerini bekliyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…