Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ben kullanmıyorum canım ama eşim resmen ilk 3 ay burnuma leş gibi kokuyordu..
Tabi sadece o değil.. deterjanlar,parfüm.,ozellikle yemek kokusu icim dışıma çıkıyordu ama 3 ayda son buldu benimki
Canım hamile olup olmadığını bilmiyorum ama ilk defa sigara içerken midembulandı bi belirti olabilir mi diye sordum teşekkür ederim ❤

:olamaz::KK39::KK64:
Anacimmm bak cok takiyosun kafana yapma kuzum vucudun hamileymis gibi reaksiyon gosteriyo bu ay cocuk icin degil kocisinleee askklaa atesli atesli seyyappp valla ozlicen hamile kalinca sahsen ben ozledim doktora bugunde sormayi unuttum 15 gun daha beklicem 😩 askla sevgiyle doya doya yap kafanda bak cocuk icin yapiyoruz olmasin kendi kendine stres yapma dusunmede bisey adet olana kadar deli gibi test yapiyosunuz anacim hergun hergun yazik gunah birike birike kac para yapar uzulmemen icin bisey demediydim simdi iyisin diye yazdim valla uzuluyorum kizim sizin halinize kiriliyosunuz insan biseyde yapamiyo ne diceni sasiriyo her buraya test attiginizda var desek ulan ya yoksa bosuna umit veririz uzulur,yok desek o an uzulucek hayal kirikligina ugrucak diye yorum yapamiyorum kolay kolay 🤷🏻‍♀️ En fazla yapabildigim yorum bende bu sekilde ogrenmistim diyip kendi testimi atiyorum cidden uzuluyorum elimden bisey gelmemesine kirilmaniza uzulmenize uzuluyorum dualarim sizle biliyorum cok istiyosunuzz ama hayirlisini isteyin Allah korusun evlat acisi yasamayin 😩

Kız sorma
Zaten hamileyim sandım dediğin gibi korktum o yüzden uzak durdum hep o manada dünde o yüzden moral bozukluğu yaşadım ama dediğin gibi çook fazla taktım bu ay özellikle 🙄kendimi rahatlatmıştım aslında ama 2 aydır yine üzerine düşmeye başaldım ve bu ay şeyini çıkardım afedersin 😄 dediğin gibi verdiğim test paralarına acıyorım şuan da Allah beni iyi etsin 🤗
Bundan sonra belirti aramak yok
Test yapmak yok
Stres yok inşallah 🤗🤗
Derdimizle dertlenmişsin canım sağol yaa 😍😍

Her şey de Bi hayır vardır canm çalışmalara tam gaz devam et Bi dahaki ay bomba gibi bekliyorum seni 🤗🤗

İnşallah canımm inşallah kilo veririm bu arada biraz daha iyi oldu benim için 😍😍

Kızlar bazen hiç hamile kalamayacakmışım gbi geliyor sizede öyle geliyor mu bazen 😔🥺 ileri derecede pkoslumusum doktorum dedi bunu öğrendıgımden beri artk aman zaten olmuyor dıyorum yumurtlama zamanında bile zaten olmayacak dıye girdim ılıskıye😣😫 ne olacak benım halimmmm ovulasyon denemsıyle 8.denemem bu ay yaaaaaa

:olamaz::KK39::KK64:

Kız sorma
Zaten hamileyim sandım dediğin gibi korktum o yüzden uzak durdum hep o manada dünde o yüzden moral bozukluğu yaşadım ama dediğin gibi çook fazla taktım bu ay özellikle 🙄kendimi rahatlatmıştım aslında ama 2 aydır yine üzerine düşmeye başaldım ve bu ay şeyini çıkardım afedersin 😄 dediğin gibi verdiğim test paralarına acıyorım şuan da Allah beni iyi etsin 🤗
Bundan sonra belirti aramak yok
Test yapmak yok
Stres yok inşallah 🤗🤗
Derdimizle dertlenmişsin canım sağol yaa 😍😍

İnşallah canımm inşallah kilo veririm bu arada biraz daha iyi oldu benim için 😍😍
Dertlerimizi dinleyelim cozum bulalim diye burda degil miyiz biz anacim 🤷🏻‍♀️ Bakk hissediyorum hamile kalicaksinizz en kisa zamanda ama sorun su ki ona odakli yasadiginiz icin vucudunuz istemsiz olarak kasiyosunuz kendinizi bak rahat birak tadina var bigun gelicek kizlarr hamileyim diceksin inan bana hatta bendee burda olucam ölmez sag kalirsam ♥️

X