Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benim 7 haftalık oldu hala yok bebek. Umudum da kırıldı açıkçası. Başka dr coraspin yazdı 4 gündür içiyorum onuda.

Hayırlı akşamlar. Hayırlı kandiller. Amin inşallah canm ekliyorum şimdi.

Canim naptin bidaha gittinmi doktora
Hanımlar bugün adet olcam sanp gittim dr a alttan baktı çok küçük bebek gördü ama kalp atımı haftaya gel dedi oynama var gibi dedi ve sat göre 7+5 olmalıyım ama 6 hafta dedi dr. Boş kese değil die sevşneymmi kalp atımı olur mu die delireymmi bilemedim ya.

Yaaa çok sevindim canm. Geç döllenme olmuş demekki kuzum. Bebeğin hareket ediyorsa kalp atımı muhakkak vardır inşallah haftasını tamamlar haftaya gittiğinde

Yaaa çok sevindim canm. Geç döllenme olmuş demekki kuzum. Bebeğin hareket ediyorsa kalp atımı muhakkak vardır inşallah haftasını tamamlar haftaya gittiğinde
Hareketlenme var gibi dedi dr. Yarın detaylı başka dr gidcm. Geç döllenme olsa ovulasyon testi ile takip ediyordum ve bat a 1 hafta kala öğrenmiştim gebeliğimi. Geç döllenmemi deilmi bilemedim. Şimdi de kalp sesi duyarmym die endişeliym

İnsallah duyacaksın canm rabbim yüzünü güldürsün yarn güzel haberler ver bizlere

Duyarsin canim allahin izniyle ama bencede baska doktorada görün emin ol

oblomov21 cnm naptim bügünmü gitcektin doktora ?
Cnm dün de gittim bugün de farklı doktorlara bugün ki dr aile dostu anlamların. Anomali dedi yolk sac dha büyük dedi sabah kürtaj dedi. Dün ki dr da bebek oluşmuş 6 hafta gbi duruyor haftaya kalp atımına bakalım oluşucakmı die. Bellii ki sorunlu o yüzden yarın gidip kürtaj olma fikri cazip gelio. Bekliyim dedim kanama acil bi durum olur bekleme dedi.

Acaba en azindan pazertesiye kadar beklesen bisey olurmuki? Hayirlisi neyse o olsun canim hakkinda insallah

C Cikilop1
birlikte olmak istemeyen
bacaklarımı kaldırdığımda uff saçma saçma şeyler yapma sanki kaldırmasan bacaklarını tutmayacak diyen
Yataym azıcık tutsun dediğimde kalk duş al da öyke yat diyen koca
Bugün bana gelmiş diyoki 9 ayı geçti olmadı yatta azcık tutsun. Neden olmuyo anlamadm diyo. Bende gülümsedim hiç umursamadm gittim duş aldm rabbim ol derse olur hiç düşünmedim bile Yataym garanti olsun diye psikoloji bozmaktan bişeye yaramıyo zaten

Ay ben güldüm eşine kuzum artık erkekliğine yediremiyordur bence yapıyorum niye olmuyor diye sen takıcağına o taksın birazda kafasına ben hamile kaldığım ay hiç dikmedim ayaklarımı kuzum sadece benim üstte olduğum pozisyondaydım bitince 1-2 dakika üstte durdum zaten fazla duramıyordum afedersiniz kaşıntı oluyordu

Benimde güldürdü tavrı aynen kuzum nokta atışı yapardım neden olmuyo artk sorun nerde diye düşünmeye başlamış sorununda kendinde aramıyor yalnız bende fazla duramıyorum canm rahatsız oluyorm 5 dk en fazla sonra kalkıp yıkanıyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…