- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.061
Çok teşekkür ederimoblomov21 canm geçmiş olsun nasıl oldun geçtimi kanaman
Hayırlısı olsun hakkında ☺ merak etme bizde aynıydık gebelik belirtisi bulmak için bi hal oluyorduk sonra Alıştk,
Insallah canimHayırlı geceler canm ekliyorum inşallah bu ay hayaline kavuşursun canm
Yeni yeni pıt pıt atışını hissediyorum elhamdulillah kuzumValla canm ben bu ay mola verdim ondan pek gruba girip bakmadım bildirim gelir diye düşünüyordm ama meğer bildirim gelmiyomş 2 sayfa konuşulmuş yeni farkettimsen nasılsın bebişin büyüyo hissetmeye başladınmı
Protestan mide bulantısı halsizlik yapıyo ama bırakmasan iyi olur Bi düşüğün var 3 ay kullansan iyi olur ben progestan değilde fitil kullanmıştım çokta rahattım. Dr una Bi danış istersen canm. Ben bu ay korundum ondan fazla gruba bakmadım yazan olursa bildirim gelir nasılsa diye ama gelmemişÇok teşekkür ederim3 gündür bişey yok ilaçları içiyorum bugün kontrol var hatta ilaçları bıraksam nasıl olur diye danışcm dr a. Acayip kötü ediyor beni. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır
İnsallah canimBu topik hepimize uğurlu gelir o zaman insallah
Ne güzelYeni yeni pıt pıt atışını hissediyorum elhamdulillah kuzumara mı verdiniz kuzum
Sorcam doktoruma şimdi. Baya baya unutmuşsun herşeyiProtestan mide bulantısı halsizlik yapıyo ama bırakmasan iyi olur Bi düşüğün var 3 ay kullansan iyi olur ben progestan değilde fitil kullanmıştım çokta rahattım. Dr una Bi danış istersen canm. Ben bu ay korundum ondan fazla gruba bakmadım yazan olursa bildirim gelir nasılsa diye ama gelmemişakşam bakayım dedim 2 sayfa konuşulmuş birde ne zaman adet olacağımı unutmuştum onuda öğrenmiş oldum listeye bakınca
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ams kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir dedi.Protestan mide bulantısı halsizlik yapıyo ama bırakmasan iyi olur Bi düşüğün var 3 ay kullansan iyi olur ben progestan değilde fitil kullanmıştım çokta rahattım. Dr una Bi danış istersen canm. Ben bu ay korundum ondan fazla gruba bakmadım yazan olursa bildirim gelir nasılsa diye ama gelmemişakşam bakayım dedim 2 sayfa konuşulmuş birde ne zaman adet olacağımı unutmuştum onuda öğrenmiş oldum listeye bakınca
kac haftalikki canim tam ? Daha erkendir belki. Bida gitcekmisin? Bidahami bos gebelik olmustuDr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ams kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir dedi.
Evet ocakta boş tu düşük yaptım. Bu 6+5 bugğn gttm. Haftaya gel dedi bakalım bi ihtimal dedi ama vajinal de baktı yoktu bişeykac haftalikki canim tam ? Daha erkendir belki. Bida gitcekmisin? Bidahami bos gebelik olmustu
Insallah istedigin gibi olur canim. Allahim bosa cikarmasinEvet ocakta boş tu düşük yaptım. Bu 6+5 bugğn gttm. Haftaya gel dedi bakalım bi ihtimal dedi ama vajinal de baktı yoktu bişey
Evet yaa kafam nasıl rahatlamışsaSorcam doktoruma şimdi. Baya baya unutmuşsun herşeyi
Ama daha erken canm yaa 8.haftaya kadar olmayabilir şimdiden sıkıntı yapmaDr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ams kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir dedi.
Merhaba cnm ben daha olmadim 15 inde test yaptim negatifti bekliyorumHamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
Hamiş olmayı bekleyenler
2020
[*]MoonfacedMom ❤. 16 mayıs
@Gulcan2904 9 mayıs ❤
@Paresilaaa ❤2 haziran
@rukiyets 24 mayıs ❤
@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs
birsevgi ❤. 26 mayıs
@SekerPortakaliMMM ❤. 28 mayıs
[*]Vizeci06 ❤. 14 mayis
[*]@Gamzeliyy ❤. 23 mayıs
@Mmmmmerveeeee 22 nisan ❤. Merve
@Luniss 14 Nisan ❤ elçin
@Kubkubra 15 Nisan ❤
[*]@Gonulmeyvesi 24 nisan. ❤
@meltemm34 ❤ 29 Nisan meltem
[*] C Canimm oglum ❤. 28 nisan
[*]@kartalice28 ❤. 30 OCAK
@anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Hamiş adaylarımız
@icecreamm
oblomov21
@Papatia61
@Ogretmenhanimg
C Cikilop1
@Beyyaz31
@Sertap12
@EsrDG
Grubumuzun tospikleri
@Seda2012Emre2 Kasım 2019 cumartesi
�
Canmm beklemedeyim 2 gün adet sancısı gbi ağrım oldu düşük yapcm sandm ama bugün dha iyiym. Göğüsler şiş bulantım halsizliğim var. Çarşamba günü gdcm kontrole ya görünür bebek ya boş kese yineoblomov21 canım nasılsın şimdi gördüm yazılarını
Cnm kese boyutu normal haftaya uyumlu yolk sac var bebek yok.
Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum inşallah , ben 5 haftalıktı gittim 1 gün öncesinde test yaptım ama ben farketmemişim 9 gün geçmiş adetimi sonra gittim 5 haftalık dedi kese göründü 1 hafta sonra gel bebek varmı diye bakıcaz dedi gittim çok şükür hem bebek hem kalp atışını duyduk ama herkeste aynı olmaya biliyorCanmm beklemedeyim 2 gün adet sancısı gbi ağrım oldu düşük yapcm sandm ama bugün dha iyiym. Göğüsler şiş bulantım halsizliğim var. Çarşamba günü gdcm kontrole ya görünür bebek ya boş kese yinedua et bna cnm. Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik. Sen kaç haftalıkken gördün bebişi