Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Valla canm ben bu ay mola verdim ondan pek gruba girip bakmadım bildirim gelir diye düşünüyordm ama meğer bildirim gelmiyomş 2 sayfa konuşulmuş yeni farkettim 🙂 sen nasılsın bebişin büyüyo hissetmeye başladınmı
Yeni yeni pıt pıt atışını hissediyorum elhamdulillah kuzum 🙏🥰 ara mı verdiniz kuzum

Çok teşekkür ederim 🙏 3 gündür bişey yok ilaçları içiyorum bugün kontrol var hatta ilaçları bıraksam nasıl olur diye danışcm dr a. Acayip kötü ediyor beni. Sen nasılsın yoktun uzun zamandır
Protestan mide bulantısı halsizlik yapıyo ama bırakmasan iyi olur Bi düşüğün var 3 ay kullansan iyi olur ben progestan değilde fitil kullanmıştım çokta rahattım. Dr una Bi danış istersen canm. Ben bu ay korundum ondan fazla gruba bakmadım yazan olursa bildirim gelir nasılsa diye ama gelmemiş 🙂akşam bakayım dedim 2 sayfa konuşulmuş birde ne zaman adet olacağımı unutmuştum onuda öğrenmiş oldum listeye bakınca 😁

Yeni yeni pıt pıt atışını hissediyorum elhamdulillah kuzum 🙏🥰 ara mı verdiniz kuzum
Ne güzel 😍güzel zamanlara geldin keyfini çıkar 😁 eve kuzum kaç aydır sittres yapmaktan yoruldum bu ay ara vermek istedim kafam rahatlasın diye iyide geldi ☺ adet tarihimi unutmuştum dün listeye bakınca öğrendim :KK53:

Protestan mide bulantısı halsizlik yapıyo ama bırakmasan iyi olur Bi düşüğün var 3 ay kullansan iyi olur ben progestan değilde fitil kullanmıştım çokta rahattım. Dr una Bi danış istersen canm. Ben bu ay korundum ondan fazla gruba bakmadım yazan olursa bildirim gelir nasılsa diye ama gelmemiş 🙂akşam bakayım dedim 2 sayfa konuşulmuş birde ne zaman adet olacağımı unutmuştum onuda öğrenmiş oldum listeye bakınca 😁
Sorcam doktoruma şimdi. Baya baya unutmuşsun herşeyi 😀😚

Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ams kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir dedi.

Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤

Topik kuralları
  • Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
  • Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
  • Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
  • Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
🤰🤰Hamiş olmayı bekleyenler :anneadayı: :anneadayı:
:KK200::KK200:2020:KK200::KK200:

[*] MoonfacedMom MoonfacedMom ❤. 16 mayıs

@Gulcan2904 9 mayıs ❤

@Paresilaaa ❤2 haziran

@rukiyets 24 mayıs ❤

@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs

birsevgi birsevgi ❤. 26 mayıs

@SekerPortakaliMMM ❤. 28 mayıs

[*] Vizeci06 Vizeci06 ❤. 14 mayis

[*]@Gamzeliyy ❤. 23 mayıs

@Mmmmmerveeeee 22 nisan ❤. Merve

@Luniss 14 Nisan ❤ elçin

@Kubkubra 15 Nisan ❤

[*]@Gonulmeyvesi 24 nisan. ❤

@meltemm34 ❤ 29 Nisan meltem

[*] C Canimm oglum ❤. 28 nisan

[*]@kartalice28 ❤. 30 OCAK
@anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık

:anneadayı:Hamiş adaylarımız:anneadayı:
@icecreamm 🤰
oblomov21 oblomov21 🤰
@Papatia61 🤰
@Ogretmenhanimg 🤰
C Cikilop1 🤰
@Beyyaz31🤰
@Sertap12 🤰
@EsrDG 🤰
👨‍👩‍👧Grubumuzun tospikleri:emir_bebek::emir_bebek:
@Seda2012Emre :emir_bebek: 2 Kasım 2019 cumartesi

Merhaba cnm ben daha olmadim 15 inde test yaptim negatifti bekliyorum

oblomov21 oblomov21 canım nasılsın şimdi gördüm yazılarını
Canmm beklemedeyim 2 gün adet sancısı gbi ağrım oldu düşük yapcm sandm ama bugün dha iyiym. Göğüsler şiş bulantım halsizliğim var. Çarşamba günü gdcm kontrole ya görünür bebek ya boş kese yine 😑dua et bna cnm. Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik. Sen kaç haftalıkken gördün bebişi

Canmm beklemedeyim 2 gün adet sancısı gbi ağrım oldu düşük yapcm sandm ama bugün dha iyiym. Göğüsler şiş bulantım halsizliğim var. Çarşamba günü gdcm kontrole ya görünür bebek ya boş kese yine 😑dua et bna cnm. Sen nasılsın nasıl gidio hamilelik. Sen kaç haftalıkken gördün bebişi
Rabbim evladını sana bağışlasın kuzum inşallah , ben 5 haftalıktı gittim 1 gün öncesinde test yaptım ama ben farketmemişim 9 gün geçmiş adetimi sonra gittim 5 haftalık dedi kese göründü 1 hafta sonra gel bebek varmı diye bakıcaz dedi gittim çok şükür hem bebek hem kalp atışını duyduk ama herkeste aynı olmaya biliyor

X