Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Hay allahım zaten sorunu ne zaman kendilerinde aradılar ki şimdi kendinde bulsunlar tutucağı varsa tutar mantığına giden adama bak sen şimdi neden olmuyor he diyor bu da bi gelişme bence kuzum

Cok gecmis olsun canim. Rabbim en kisa zaman bi daha nasip etsin en hayirlisindan en sagliklisindan
Allah razı olsun cnm benim darısı başına. Uzun süre düşğnmicem sanırım. Bide genetik testleri yapayım bi. Varmı acaba bu durumu yaşayan birileri 2 defa üst üste boş gebelk. Ama dr yolk var bu boş denemez anomali dedi.

Amin canim saolasin insallah. Benim bir bilgim yok kuzum hic yasamadim, senin ikinci kezmi oldu

Cnm cuma günü kürtaj oldum. Kafamı toparlamaya çalışıyorum. Patoloji ye gitti neden böyle oluyor bilmiyorum. Dr 15 gün sonra gel kontrole dedi
Yaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun kanda pıhtılaşma olabilir mi seninde. Genetik tahlil yaptırmış mıydın öncekinde

Yaptırmadım bunda kısmet olursa yaparım. Ama coraspin başlamıştı 1 haftadır dr. Bu kürtaj yapan doktor da içmeseydin keşke dedi.
Yani sağlıksız Bi gebelik olduğu belliymiş ne diye sulandırıcı vermiş Allahtan sorun yaşamamışsn. Ben kızımda iğne hap ikisinide kullanıyodm 35 haftalık suyum geldi 1 hafta hastanede yattım doğumu durdursunlar diye çünkü o zaman doğum yapsaydım ben kan kaybından ölecektim 1 hafta ertelendi Allahtsn doğum 36 da oldu hem kanım biraz daha normale döndü Hem bebek 1 hafta içeride kaldı.

Başka dr başlamıştı ilsca henüz net deildi ondan sanrm. Baya sıkıntılı geçirmişsin sende cnm ya.

Başka dr başlamıştı ilsca henüz net deildi ondan sanrm. Baya sıkıntılı geçirmişsin sende cnm ya.
Evet canım benim de 2 düşüğüm ol du genetik tahlilde kanda pıhtılaşma çıktı iğne vehap kullandm çok şükür kızım oldu. Rabbim sanada nasip etsin inşallah.

Evet canım benim de 2 düşüğüm ol du genetik tahlilde kanda pıhtılaşma çıktı iğne vehap kullandm çok şükür kızım oldu. Rabbim sanada nasip etsin inşallah.
Nerde yaptırdın genetik tahlil cnm uzun sürdü mü çıkması. Ben tek yaptırmak istesem olur mu acep

Nerde yaptırdın genetik tahlil cnm uzun sürdü mü çıkması. Ben tek yaptırmak istesem olur mu acep
Araştırma hastanesinde yaptırmıştım canm biz eşimle birlikte yaptırdık. Eşimin tarafında akraba evliliği ve sakat doğan bebekler olmuştu ondan Dr ondanda tahlil istemişti 1 aya çıkmıştı sanırım üstünden 5 sene geçti zamanını unuttum canm ama arkadaşım geçen sene özelde yaptırdı 15 güne çıkmıştı

Özelde sordum bende 1500 dedi süreçte sıkıntılı araştırma hastanesi felsn zor gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…