-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.121
Günaydın canım. Dualarımız seninleKızlar günaydın Bugun kontrol var dua edin olur mu
Doktorumuz ameliyattaydı göremedik bebeğimizi teyzesi yarına kaldıGünaydın canım. Dualarımız seninle
Olsun kuzum sağlıklı olsunda yarn görürsün canm,Doktorumuz ameliyattaydı göremedik bebeğimizi teyzesi yarına kaldı
Bende ondan korkuyorum ya hep stresli geçiyor kuzum baş edemiyorum bir türlüOlsun kuzum sağlıklı olsunda yarn görürsün canm,
Bişey olmaz Allahın izniyle canm. Sakin olmaya çalış kuzunu sittres e sokmaBende ondan korkuyorum ya hep stresli geçiyor kuzum baş edemiyorum bir türlü
Dün gittim kuzum çok şükür iyiymiş bebeğim detaylıya yönlendirdi aradım sordum biraz pahalı geldi 550 lira arada kaldımOlsun kuzum sağlıklı olsunda yarn görürsün canm,
Devlette de yaptırabilirsin kuzumDün gittim kuzum çok şükür iyiymiş bebeğim detaylıya yönlendirdi aradım sordum biraz pahalı geldi 550 lira arada kaldım
Hamilelik hayallerimi zirvede bıraktm canmKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor varmı bat bekleyen hamiş hisseden
Olsun kuzum rabbim bir an önce sağlıklı Şubat’la evlatlar nasip etsin inşallahHamilelik hayallerimi zirvede bıraktm canm
Az önce takvime baktım yumurtlama günümmüş eşimle şüpheli Bi ilişkimiz oldu bugünOlsun kuzum rabbim bir an önce sağlıklı Şubat’la evlatlar nasip etsin inşallah
Akıntın falan var mı kuzumAz önce takvime baktım yumurtlama günümmüş eşimle şüpheli Bi ilişkimiz oldu bugünşuan hislerim bu yönde
2 gün oldu uzayan akıntı bugün daha farketmedmAkıntın falan var mı kuzumay hadi inşallah
Hemen ekliyorum canm
Amin inşallah kuzum , belli olmaz hiç beklemediğin anda alırsın meyveni inşallah2 gün oldu uzayan akıntı bugün daha farketmedmsanmıyorm tutacağını kaç ay denedik olmadı. zaten bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım kendimi hazr hissettiğim zaman versin inşallah rabbim