- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.041
Ekliyorum canm. Grubumdan bana bildirim gelmiyor malesef şimdi gördüm kusura bakma
Estağfurullah canım daha çok var nasılsaEkliyorum canm. Grubumdan bana bildirim gelmiyor malesef şimdi gördüm kusura bakma
Ben bu ay korundum kaç aydır çok sittres yaptm bu ay kafam rahatEstağfurullah canım daha çok var nasılsa
Her seferinde inşallah son bat diyorum diyorum oturup kalıyorum. Haziran uğurlu gelsin
Canım bana mı yazdın etiket yapmamışsın ben üstüme alındımcanım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Bende bu ay korundum kafam çok rahattı stressiz bi ay geçirdim canm inşallah ummadığın anda gelir minnak bebişinBenim beklenmeyen adet geldi kuzum 28 mayıs yaz bakalım bu ay zaten bişey çıkmaz sanmıyorum oruç ve iş yordu adam beni ben adamı göremez oldum
Ben 2 buçuk yıldır stressiz anım yok korunsam 1 ay boşa gidecek diye düşünüyorum inş çabucak gelsin de hayalimin yeri dolsun senin ve isteyen herkesin dualarını kabul etsin RabbimBende bu ay korundum kafam çok rahattı stressiz bi ay geçirdim canm inşallah ummadığın anda gelir minnak bebişin
Hayirli geceler canim benim bat tahminen 25 mayisGulcan2904 9 mayıs ❤
@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs
Cansinsenn ❤. 3 mayıs
@Mmmmmerveeeee 22 nisan ❤.
@Mrvyvz4832 14 Nisan ❤ elçin
K Kubkubra 15 Nisan ❤
[*]Gonulmeyvesi 24 nisan. ❤
M meltemm34 ❤ 29 Nisan
[*] C Canimm oglum ❤. 28 nisan
[*]kartalice28 ❤. 30 OCAK
@anneolmakhayalim ❤. 21 Aralık
Etiket yaptım sanıyorum evet Kızlar sesiniz çıkmıyor hiçCanım bana mı yazdın etiket yapmamışsın ben üstüme alındım ☺ dua gruplarına sık giriyorum diye burdan bildirim gelmiyormuş haberim yoktu yazışma olmuş Şimdi gördüm
İşte bu düşüncede seni strese sokuyor canm halbuki rabbim ne zaman nasip ederse bu bizim elimizde değil.Ben 2 buçuk yıldır stressiz anım yok korunsam 1 ay boşa gidecek diye düşünüyorum inş çabucak gelsin de hayalimin yeri dolsun senin ve isteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim
Hayırlı geceler canm ekliyorum inşallah bu ay hayaline kavuşursun canmHayirli geceler canim benim bat tahminen 25 mayis
Valla canm ben bu ay mola verdim ondan pek gruba girip bakmadım bildirim gelir diye düşünüyordm ama meğer bildirim gelmiyomş 2 sayfa konuşulmuş yeni farkettimEtiket yaptım sanıyorum evet Kızlar sesiniz çıkmıyor hiç ☺
Amin kuzum inşallh keşke o kafadan çıkabilsem ama olmuyo işteİşte bu düşüncede seni strese sokuyor canm halbuki rabbim ne zaman nasip ederse bu bizim elimizde değil.Benim 1 ay dinlenmeye ihtiyacım vardı inşallah tez zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Rabbim önce olmayanlara sonra bizlere nasip etsin senelerdir umutla bekleyenlerin olsun çok isterim rabbim bu mubarek günlerde sesimizi duyar inşallah sizlerinde yüzlerini güldürür
Hiç ummadığın anda hiç anlamayacaksın bile ne zaman geldiğiniAmin kuzum inşallh keşke o kafadan çıkabilsem ama olmuyo işte
Benim daha ilk ayimHoşgeldin canmekliyorum hemen ☺
Hayırlısı olsun hakkındaBenim daha ilk ayimo yüzden afedersin totom kaşınsa hamileliğe yoracagim